lilith27 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 byliśmy u weterynarza wczoraj wieczorem pan obejrzał songa i powiedział, że piesek jest chetny do współpracy dobry z niego szczeniak powiedział, żeby przynieść do niego do kliniki ogłoszenie tylko, że ja nawet nie mam czasu zrobić plakaciku prosimy o pomoc wczoraj również usłyszałam, że podobno ktoś widział samochód i kobietę, która songa z matką wyrzucała jesli to prawda, a historia songa nie urosła po prostu na osiedlu do rangi wielkiej plotki plakaty poszukiwawcze właściciela by się przydały prosimy o pomoc prosimy o ogłoszenia nie mam czasu, musze się uczyć mam na głowie od wczoraj cztery pieski łącznie bardzo proszę o pomoc jesli songo nie znajdzie domu we wrześniu nie będe mogła się nim już zajmować pozdrawiamy NA PIERWSZĄ!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Monday Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 obiecuję dzisiaj lub jutro zrobić ogłoszenia posiedzę trochę, napiszę coś i zacznę robić ogłoszenia... lilith, czy chcesz jeszcze coś przekazać o songu? czy cokolwiek nowego o nim możesz powiedzieć ? Quote
lilith27 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 allegro wyróżnione stoi songo będzie docelowo średni jest brązowy z czarnymi dodatkami pyszczek czarny z brodą uszy oklapnięte duże oczy prawie czarne - mądre prawdopodobnie tatuś był sznaucerkiem lub coś w ten deseń songo po tygodniu zaczyna sikać na gazety kupki też stara się robić na gazety jest bardzo radosny i inteligentny spokojny ale potrafi na lilkę zaszczekać lilu mu dokucza ciągnie go za uszy on bardzo szczeka i za sierść ją ciągnie jest zazdrosny jak lilu się przytula ( i na odwrót) pozwala się brać na ręce i kłaść na plecach na dworzu biegnie do każdego ale kiedy go wołam idzie chyba wie, że jest songo na pewno wie kto daje jeść i co to jest kuchnia jest normalnym i dobrym szczeniakiem pozdrawiam i dziękuję Quote
lilith27 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 tu jego allegro robione na biegu RADOM, bezdomny szczeniak 8-tyg, KTO GO POKOCHA?? (720639129) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 8 tygodniowy szczeniaczek szuka najlepszego w świecie domku! szczyl na alegratce Quote
tula Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Lilith będę robiła ogłoszenia maluszka i suni na gumtree warszawa i kraków i na adopcja psa i będę je od dzisiaj regularnie odnawiać, nie wiem czy dam radę zrobic więcej, bo mam strasznie dużo zwierzaków do ogłaszania i się troche nie wyrabiam. Aha od jutra postaram się też regularnie wklejac malucha na cafeanimal. Teraz tyle moge zrobić, niestety w przyszłym tygodniu wyjeżdżam z synem na turnus rehabilitacyjny na dwa tygodnie, a tam kiepsko z netem wiec pewnie będę miała przerwę w ogłaszaniu, ale do tej pory poogłaszam. Quote
Monday Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ogłoszenia dla malucha sa takie: http://www.mamoferte.pl/ogloszenia,psy_koty,806,1,piekny_szczeniak_szuka_domu_,6972.html http://www.fistak.pl/default.aspx?postid=2912 dodatkowo są jeszcze ogłosznia na stronach: www.polskastrefa.eu www.drobne.centrumofert.pl www.owi.pl www.pajeczyna.pl www.adin.pl www.za0.pl www.radom.rubryka.pl www.ojej.pl www.ojoj.pl na dzisiaj tylko tyle, na tych stronach i mama i synek mają ogłosznia. Nie wklejam linków, bo nie chcę tracić czasu. Będę dodawać ogłoszenia na różne strony, mam nadzieję, że ktoś się zgłosi. Quote
Monday Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Przykładowe ogłoszenie suni http://www.za0.pl/za0/auction.php?action=viewAuction&auctionId=13219 Koniec wakacji,ale nie koniec porzucania psów. Śliczna sunia Quote
lilith27 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 pięknie dziękuję dziś miałam dość obiecującą wizytę nie chcę zapeszać :ices_bla: Quote
Monday Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 to jak tylko coś będzie wiadomo to szybko pisz !!! Lilith, masz "szczęście" do psich rodzin. Myślę, że mały szybko znajdzie dom - każdy kocha szczeniaki. Martwię się o mamę :( Quote
eski Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 lilith27 napisał(a): dziś miałam dość obiecującą wizytę nie chcę zapeszać :ices_bla: Trzymamy kciuki :) Quote
lilith27 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 songo widział wczoraj astkę bardzo podobną do jego mamci ileż emocji było.......... Quote
lilith27 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 dziś na dworzu była uschnięta żaba Quote
tula Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Dzisiaj dostałam jedno zapytanie o Songo, napisałam tej pani aby się z Tobą skontaktowała telefonicznie Lilith, może zadzwoni.. Quote
lilith27 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 mialam dość obiecujący telefon dziś jutro songo będzie miał gości Quote
Monday Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 To trzymamy kciuki o owocną wizytę. Ja nadal martwię się o mamusię, lilith, jak wyadoptujesz songa, to proszę nie zapomnij o tej suczce schroniskowej. Nie możemy zostawić jej w schronie. Quote
lilith27 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 ja o niej pamiętam tyle, że nie mam czasu obecnie mam też dwie suczki na działce zupełne dzikuski, obecnie nie adopcyjne byłam u niej w schronisku raz na razie nic o niej nie wiedzą obserwują ją Quote
Recommended Posts