xmartix Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 najbrzydsze, najstarsze, chore, trochę chore, zdrowe ale brzydkie, albo oddane przez właścicieli bo "agresywne", zwrócone z adopcji, przeważnie małe, bo duże z takim opisem jak wyżej siedzą w boksach z dużymi psami... i siedzą w 16-tce i czekają na śmierć oficjalnie: bo przepełnienie, bo nieuleczalnie chore, bo agresywne... Quote
LILUtosi Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Apeluję do wrocławsiaków z aparatem! 16-ka jest pełna!! potrzebujemy zdjęć!! jeśli ktoś może podjechać i pocykać, to byłoby wspaniale. Boje się, że znów się zacznie masówka :shake: Ja moge aparatem służyć, ale uswiadomcie mnie jeszcze jakie sa zasady wyprowadzania psów z boxów?? Quote
maarit Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 xmartix napisał(a): i siedzą w 16-tce i czekają na śmierć oficjalnie: bo przepełnienie, bo nieuleczalnie chore, bo agresywne... Straszne....:placz: Miałam usuwać Misiowe ogłoszenia ale nie mogłam.Pomyśłałam, że jeżeli ktoś zadzwoni to może (po wysłuchaniu historii Misia) choć innego psiaka uratuje. Czy lepiej usunąć? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 zostaw Gosiu.. juz wiele pieskow "poszlo" z ogloszen innych.. Quote
kikou Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 dzisiaj Iwonka porzadnie sprawdzila papiery i okazalo sie ze Misiunia zagryzly mlode psy w boksie.... to dla niego nawet chyba gorsze niz uspienie.... niemniej trzeba podkreslic ze w tym przypadku nie byl to wybor schroniska.... tak czy inaczej zawiedlismy... a inna rzecz, ze jak taki staruszek siedzi w boksie z mlodszymi nietrudno o tragedie.... dlaczego nie zostal na czas przeniesiony? dzisiaj Iwonka zrobila zdiecia wszystkim nowym staruszkom z 16tki, wstawi pozniej, ogromnie prosze o pomoc w oglaszaniu tych pieskow... zeby takie tragedie jak Misiunia nie mialy wiecej miejsca.... Quote
elzunia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Cóż przykre to nie zdążył nikt szkoda ja czekam na swojego staruszka Quote
Redpit Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 "...[I][SIZE=3][COLOR=#8b0000]i jedyny wybór jaki jeszcze przed nimi stoi to pytanie... czy odejdą konając samotnie na betonie kojca, [/COLOR][/SIZE][/I] [SIZE=3][COLOR=darkred][I]czy odejdą samotnie konając w zębach młodszych towarzyszy niedoli, [/I][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred][I]czy może odejdą samotnie na metalowym stole...... ..."[/I][/COLOR][/SIZE] ... przykre, tym bardziej, że taki fajny :shake: - :roll: żeby tak 6 trafić, ...jakieś ranczo i .... :-( ..brak słów - żegnaj Misiu :( (*) (*) (*) Quote
mari23 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Gonia13']Misiu....:-(:-(:-(:-(:-( [SIZE=6] [*][SIZE=2]:-(:-(:-([/SIZE][/SIZE][/quote] :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Charly Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 dziewczyny nie macie mozliwości zeby staruszki razem dac do jednego boksu? albo przynajmniej z przodu blisko biura? albo gdzies do izolatek, jeśli jest miejsce...:-( Quote
GoskaGoska Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 to nie my decydujemy gdzie są psy i za jakimi , poza tym raczej są stare za starymi , ale cos Misiowi się nie udalo :( i niestety poczciwy piesek odszedł :placz: Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pamiętamy... Wspominamy... Kochamy... Quote
ogonek2 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Miś był pierwszym pieskiem którego "napotkałam" na swojej drodze interesując się pomocą bezdomniakom. Na zawsze pozostanie w moim sercu :-( Quote
:: FiGa :: Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Misiu Misiu.... dobrze Ci tam? Opiekuj sie nami.... Quote
:: FiGa :: Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Światełko na dzisiaj dla Ciebie [*][*][*] Quote
Recommended Posts