Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

najbrzydsze, najstarsze, chore, trochę chore, zdrowe ale brzydkie, albo oddane przez właścicieli bo "agresywne", zwrócone z adopcji, przeważnie małe, bo duże z takim opisem jak wyżej siedzą w boksach z dużymi psami...

i siedzą w 16-tce i czekają na śmierć

oficjalnie: bo przepełnienie, bo nieuleczalnie chore, bo agresywne...

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Apeluję do wrocławsiaków z aparatem!
16-ka jest pełna!!
potrzebujemy zdjęć!!
jeśli ktoś może podjechać i pocykać, to byłoby wspaniale.
Boje się, że znów się zacznie masówka :shake:

Ja moge aparatem służyć, ale uswiadomcie mnie jeszcze jakie sa zasady wyprowadzania psów z boxów??

Posted

xmartix napisał(a):

i siedzą w 16-tce i czekają na śmierć

oficjalnie: bo przepełnienie, bo nieuleczalnie chore, bo agresywne...

Straszne....:placz: Miałam usuwać Misiowe ogłoszenia ale nie mogłam.Pomyśłałam, że jeżeli ktoś zadzwoni to może (po wysłuchaniu historii Misia) choć innego psiaka uratuje.

Czy lepiej usunąć?

Posted

dzisiaj Iwonka porzadnie sprawdzila papiery i okazalo sie ze Misiunia zagryzly mlode psy w boksie....

to dla niego nawet chyba gorsze niz uspienie.... niemniej trzeba podkreslic ze w tym przypadku nie byl to wybor schroniska....

tak czy inaczej zawiedlismy...

a inna rzecz, ze jak taki staruszek siedzi w boksie z mlodszymi nietrudno o tragedie.... dlaczego nie zostal na czas przeniesiony?

dzisiaj Iwonka zrobila zdiecia wszystkim nowym staruszkom z 16tki, wstawi pozniej, ogromnie prosze o pomoc w oglaszaniu tych pieskow...
zeby takie tragedie jak Misiunia nie mialy wiecej miejsca....

Posted

"...[I][SIZE=3][COLOR=#8b0000]i jedyny wybór jaki jeszcze przed nimi stoi to pytanie...
czy odejdą konając samotnie na betonie kojca, [/COLOR][/SIZE][/I]
[SIZE=3][COLOR=darkred][I]czy odejdą samotnie konając w zębach młodszych towarzyszy niedoli, [/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred][I]czy może odejdą samotnie na metalowym stole...... ..."[/I][/COLOR][/SIZE]

... przykre, tym bardziej, że taki fajny :shake: - :roll: żeby tak 6 trafić, ...jakieś ranczo i .... :-(
..brak słów - żegnaj Misiu :(

(*) (*) (*)

• 1 year later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...