yuki Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Kikou i jak tam ? wiadomo już coś? ponoć brak wieści to dobre wieści ;) nadal trzymamy kciuki!!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 no wlasnie, co z tym domkiem chetnym?? Quote
kikou Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 nie ma wieści od Pani ... więc raczej nici z adopcji...:shake: Quote
kikou Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 prosze Dziewczyny może poodnawiajcie mu ogłoszenia bo zegar tyka, na niekorzyść misia.... a ta potencjalna adopcja niestety na gładkiej gadce sie skończyła....:shake::-( Quote
kikou Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 wyróżnione allegro Misia: Misiu, bez domu umrze samotny izapomniany pies psy (724551830) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ChromosomekX Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 chce pomoc wiec zrobiłam filmik o Misiu i wrzuciłam go na youtuba-jeśli naruszyłam czyjeś prawa autorskie bardzo przepraszam zrobilam to w dobrej mierze,jeśli ktos bedzie mial mi za zle prosze pisac to usune film,mam jednak nadzieje ze ten filmik chociaz troche pomoze Misiowi znalesc domek :) juz od jakiegos czasu robie filmy o zwierzetach i umieszczam je na youtubie wiec pomyslalam ze to dobry pomysl by promowac adopcje! link do filmu: YouTube - Misio szuka domku!!!! Quote
xmartix Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 świetny filnik, dziękujemy :loveu: dobrze że jst tam nr tel Quote
ketunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Swietny pomysł z tym filmikiem. Oby przyniósł Ci szczęście misiaku. Quote
GoskaGoska Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 na niektorych stronach mozna dodawać filmiki, niestety teraz jedynie kojarzę autogieldę :roll: Quote
Onaa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Piękny filmik, wzruszający. Mam nadzieję, że poruszy czyjeś serce. Trzeba by go dodać do ogłoszenia na allegro. Quote
GoskaGoska Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 do allegro to raczej wykasują, albo nie przejdzie, bo nie wolno linków do innych stron dodawac Quote
BeaBono Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Możecie dodać link do filmiku na Allegro. Nie złamiecie regulaminu, nie będzie podstaw do usunięcia aukcji. Regulamin - Allegro - Aukcje internetowe Allegro Załącznik nr 2. Zasady tworzenia opisu Aukcji: 9. Dopuszczalne jest umieszczanie w opisie Aukcji i tytule Aukcji adresów stron internetowych nienależących do serwisu Allegro oraz odsyłaczy (linków) do takich stron, pod warunkiem jednak, że za pośrednictwem tych stron nie jest prowadzona działalność handlowa a treść na nich prezentowana służy wyłącznie do poszerzenia informacji o wystawionym Towarze. Quote
Recommended Posts