Ajula Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Misiu pokaż się raz jeszcze, może trochę więcej ciotek tu zajrzy Quote
yuki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Kurde nie ma co , jutro Misiu poodnawiam Ci ogłoszenia! Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Misiu to dla Ciebie, oby pomogło : 1. gumtree.pl(wrocław) 2. kupiepsa.pl 3. adopcjapsa.pl 4. centrumofert.pl 5. aleokazja.pl 6. sprzedasz.pl 7. przygarnijzwierzaka.pl 8. dwukropek.pl 9. pajeczyna.pl 10. ojej.pl 11. pineska.pl 12. kokosy.pl 13. olx.pl Quote
Ajula Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 yuki - ładna praca wykonana :lol: oby ogłoszenia przyniosły mu szczęscie Quote
Ajula Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Misiu leć do góry szukać szczęścia :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
Ajula Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 zachęcamy dogomaniaczki/dogomaniaków do zainteresowania się Misiem!! Quote
maarit Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 On jest śliczny:loveu:.Przypomina mi mojego Misia ( już za TM [*] ) Quote
GoskaGoska Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 jak tak będzie to i ten będzie za TM :placz: Quote
maarit Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 GoskaGoska napisał(a):jak tak będzie to i ten będzie za TM :placz: Błagam nie pisz tak i nawet tak nie myśl:placz:. Mój walczył z chorobą i przegrał. Ten jeszcze będzie szczęśliwy... Quote
Ajula Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 trzeba mieć nadzieję, że dobry los się do niego uśmiechnie czytałam wątek Balerona - który się teraz nazywa Jeżynio :loveu: w porównaniu z Misiem Jeżynio to nie tylko dziadek, ale PRAdziadek a jednak poszedł do domu (dogomaniackiego, ale na DS) może Misiu też będzie miał szczęscie :cool3: Quote
Onaa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Podnoszę Misia, który cały czas czeka na domek i człowieka, który go pokocha. Quote
Ajula Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 jeszcze raz do góry pokaż się wszystkim Quote
maarit Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Możemy sobie podnosić do woli ale bez ogłoszeń to nie ma sensu. Na razie nie mam jak ale jak nadrobię zaległości to pokombinuję parę ogłoszeń i zachęcam pozostałych do ogłaszania. Inaczej to nie ma sensu....:roll: Quote
GoskaGoska Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 u mnie ma zwykle allegro i gumtreekrakow w miarę swieze , czasami zdazają się cuda i ktoś tez na dogo psa wypatruje- wiec (choc niewiele przepadków) i podnoszenie daje efekty-ale oczywiście nie można się ograniczac tylko do tego. Jak ktos tylko moze to lawina świerzy ogloszen mu tez potrzebna. Quote
maarit Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 tak jak obiecałam zrobię mu parę ogłoszeń,musze tylko przerobić stertę zaległych.... Quote
yuki Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Kurde przecież ja mu 5 września zrobiłam troszkę ogłoszeń , więc coś tam ma i nie jest taki goły, chyba , że ktoś zna jeszcze jakieś strony to niech mu dorobi :cool3: Quote
maarit Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 No to fajnie cioteczki:loveu: - trzeba Misiulka reklamować:loveu: adopcjapsa.pl e-gratka.info nasipupile.pl adopcje.org - po akcptacji przygarnijzwierzaka - j.w. Tyle zdążyłam:oops: Quote
Ajula Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 może to podrzucanie nic nie daje, ale i tak go podrzucę :razz: Quote
Recommended Posts