Ajula Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 u Jantarka cisza, to chyba dobrze :lol: mam nadzieję, że czuje się dobrze Quote
Lilek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 A gdzie się też ukrył Smok?Mam nadzieję, że coś napisze.O JAntarku i o sobie.A może jesteśmy za natarczywe? Quote
gameta Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Smoka już widziałam na innych wątkach, znaczy się u Jantarka musi być wszystko ok :evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='gameta']Smoka już widziałam na innych wątkach, znaczy się u Jantarka musi być wszystko ok :evil_lol:[/quote] Dokładnie:loveu:. Quote
rita60 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ale przydałoby sie pare słow o Jantarku/o fotach nie wspomne:cool3:/. Quote
Poker Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ukryty Smoku wyjdź ze swego ukrycia i napisz coś o Jantarku :evil_lol: Quote
Ukryty Smok Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witajcie! U malutkiego wszystko w porządku. Je, śpi, nic nie niszczy, nieśmiało się bawi... Jest delikatny, delikatny aż do przesady - wiecie, taki biedny, nienachalny pies, co to przeprasza, że żyje... W związku z tym, że mamy kilka tygodni (czekamy, aż się wzmocni na tyle, żeby myśleć o zabiegu), trochę się rozejrzałam po wątkach i znalazłam kilku innych biedaków, co to teraz pilnie potrzebują pomocy...:oops: Kilka nowych, beznadziejnych miłości...:oops: Zdjęcia postaram się wkleić, pojadę do Pani Beaty we wtorek lub w środę i wymiziam psinkę... Dziękuję, że jesteście!!! Pzdr, Ukryty Smok Quote
rita60 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Dzieki Smoku za info o malenkim:lol:wymiziaj go od nas i czekamy na foty:razz: Quote
majqa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Zajrzałam, by ucieszyć oko. Cieszę się, że Kuki ma się dobrze! :lol: Quote
Ajula Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Smok chyba zapracowana, bo jej nie widać ale my pamiętamy i pozdrawiamy :kiss_2: Quote
rita60 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Ajula']Smok chyba zapracowana, bo jej nie widać ale my pamiętamy i pozdrawiamy :kiss_2:[/quote] No własnie,ale pare słow Smoczek mogłby napisac:cool3: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Cieszę się, że Jantarek - Kuki dobrze się czuje. :loveu: Quote
rita60 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Cisza....ani zadnych informacji,ani fot........szkoda:shake: Quote
evel Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Bardzo przepraszam za off-a :oops: [SIZE=1]Szukamy pilnie tymczasu dla pięciokilogramowej suni w ciąży - możemy ją wykastrować tylko, jeśli znajdziemy DT na przetrzymanie pooperacyjne. Sunia jest śliczna, na bank nie będzie długo szukać domu! Może któraś z Was lub Waszych znajomych mogłaby jej pomóc... Kwestia miesięcznego DT, pewnie nawet krócej! Malutka wygląda tak:[URL]http://i499.photobucket.com/albums/rr351/mike17pl/Obraz675.jpg[/URL] Niuńka przebywa w podlubelskim schronisku... :-([/SIZE] Quote
Ajula Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 halo halo! co u Jantusia? Smoku odezwij się Quote
Lu_Gosiak Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 mam nadzieje, ze nie tylko u Jantarka ale tez i u Smoka wszystko ok;) Quote
Ukryty Smok Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Witajcie! Przepraszam, że się nie odzywam, ale różne sprawy zajmują mi masę czasu... Kukiś jest coraz silniejszy, czuje się dobrze. Nabiera ciałka i wkrótce podjęta zostanie decyzja co do dalszych działań operacyjnych. Czy wszystko dobrze? Chyba tak, chociaż nie wszystko jest tak idealnie... Wychodzą na jaw problemy. Psina ma spore lęki - okazało się, że panicznie boi się rowerzystów, na przejeżdżający rower reaguje po prostu paniką... :shake:Boi się takich nagłych hałasów, wtedy kuli się przerażony w kąciku, trzęsie się i płacze... Nie widziałam takich jego momentów, ale myślę, że chyba zabiłabym tego, który zrobił mu coś tak strasznego, że do dziś ten biedny, mały pies nie może pozbyć się przerażenia... Jednak... nie płaczcie, bo biedny rudzielec ma też piękne momenty. :pZaprzyjaźnił się z kilkoma psami na swojej ulicy, bawi się piłeczką, nauczył się uśmiechać... Mam nadzieję, że jego sielanka będzie trwać wiecznie. Na razie wszystko wskazuje na to, że będzie dobrze!!! Przepraszam za brak zdjęć, zrobię, jak tylko będę mogła... Pozdrawiam Was i dziękuję, że jesteście!!! Pzdr, Ukryty Smok Quote
rita60 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Uffffff CAŁE SZCZESCIE,ZE WSZYSTKO W PORZADKU:lol:CHCIAŁABYM ZOBACZYC FOTE USMIECHNIETEGO JANTARKA:roll: Quote
Ajula Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 dzięki Smoku za wieści :lol: z rowerami nasz Gacek ma to samo, po roku ćwiczeń udało się to na tyle opanować, że już nie ucieka z podwiniętym ogonem na widok rowera w krzaki, ale siada grzecznie na dupce i czeka na smakołyk (chociaż nadal się ich boi) Quote
majqa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Na pewno jak tylko Smoczek ogarnie swoje sprawy pojawią się i zdjęcia. Cieszę się, że Jantarek, co pokazał czas, trafił do właściwego domku. :lol: Quote
Ukryty Smok Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witajcie! U małego wszystko dobrze. Po drobnych, przejściowych kłopotach psina coraz lepiej czuje się w nowym otoczeniu. Ustawili sobie do końca relacje domowe - tzw. wyjaśniło się, kto rządzi, a kto musi słuchać. Strachy... Są, ale powoli się wyciszają, a jak się pojawiają, to ktoś - Julka, albo Pani Beata przytulają, i jest od razu lepiej. Co do dalszego leczenia... Weterynarz powiedział, że mięśnie ładnie się odbudowują, zaczynają mocniej trzymać tę wyrwaną nóżkę, i że stabilność wzrasta z dnia na dzień. Operacja więc jest na razie "zawieszona", nie tak na zawsze, ale trzeba ponoć poczekać, żeby zobaczyć, jak te mięśnie w efekcie mogą pomóc tej nóżce... Przyznam się Wam, że mam w komórce zdjęcie małego w ... kubraczku. Pani Beata doszła do wniosku, że lepiej, żeby było mu na spacerkach ciepło, no i Jantar/Kuki dumnie paraduje w eleganckiej kurteczce! Jak mam doła albo trudny moment, to zaglądam do komórki i patrzę na dumny pyszczek zadbanego, domowego, kochanego psa... Trzymajcie się! Mam nadzieję, że niedługo pojawię się ze zdjęciami! Pzdr, Ukryty Smok Quote
Ajula Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 czyli wszystko dobrze :lol: ciekawa jestem, jak Jantarek wygląda teraz czekamy na zdjęcia Quote
Recommended Posts