Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok dzięki Paulina, nie podobała mi się tylko pierwsza reakcja Isadory. Oprócz labradora mam w domu uratowanego psa przed siekierą i również wykastrowanego ze zwględów zdrowotnych. Osobiście również jestem za tym aby brać psa ze chroniska zamiast kupować super psa rasowego ( labrador jest moim pierwszym i ostatnim psem rasowym i chociaż jest wspaniały to rasowce zawsze znajdą dom a te niechciane również zasługują na miłość) - mój następny pies będzie najbrzydszym i najbardziej niechcianym psem ze schroniska. Ja się nie gniewam ale nie wracajmy już do tematu mojego psa i decyzji z przeszłości bo to nic nie da.
Czekam na nowe wiadomości o naszym labku - mam nadzieje, że będą optymistyczne i zobaczymy w końcu ten błysk w jego oku bo jest tego wart ;).

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karat w takim razie jeszcze raz prośba o smsa do GoniP. To naprawdę leży w interesie Pelego.

Ja ze swojej strony będę się z nią tez kontaktować i powiem co jest teraz grane na wątku Pelego.

Posted

Dzwoniłam do Goni, niestety nie odbiera ale na pocztę się nagrałam i smsa również jej napisałam. Jeśli mogę jakoś pomóc to czekam na wiadomości.
Pozdrawiam...

Posted

-mój pies jest rasowym psem z hodowli w Częstochowy a nie kupiłam papierów ponieważ łączyło się to z większymi kosztami przy zakupie .-

Jeśli ten hodofffca jest zarejestrowany w ZK to powinien być wykluczony z niego.
Wypowiedzi karat nie pozostawiają złudzeń co do jej orientacji w problematyce bezdomności zwierząt.
Dobrze że Gonia nie ma na Helu netu i nie odbiera telefonów :mad:bo by zawału dostała.

Pele jest śliczny na nowych fotach. Isadorko i Helga & Ares " wykopcie" go do domu.:lol:

Posted

"To co się stało, że nie wyszło ?"

o to trzeba się spytać Jamora.

Dzisiaj w ostrowie była akcja propagująca psiaki ze schronisk połączona ze zbieraniem funduszy i uświadamianiem ludzi jak bardzo potrzebne są starylizacje.
Część pieniędzy zostanie przekazana na Pelego ;)

Posted

Malwi napisał(a):

Dzisiaj w ostrowie była akcja propagująca psiaki ze schronisk połączona ze zbieraniem funduszy i uświadamianiem ludzi jak bardzo potrzebne są starylizacje.
Część pieniędzy zostanie przekazana na Pelego ;)
Malwi, dziękuję bardzo za przekazanie nam 500zł na poczet leczenia i hotelowania Pelego. Jesteśmy Wam niezmiernie wdzięczni za ten gest. :Rose:

Pele ma się coraz lepiej i czas najwyższy by szukać mu najwspanialszego domu pod słońcem.
2 osoby były na niego chętne. Jedna narobiła szumu i więcej się nie odezwała, a druga rodzina chciała trzymać Pelego w kojcu - nie o taki dom nam chodzi.

Posted

Pele ma sie dobrze i ciagle przybiera na wadze. Na pewno lepiej by mu było w DS , bo wtedy nie musiałby czekac na swoją kolej do biegania. On jak czeka to chyba w wearszawie go słychac. " ja ja ja , teraz ja, prosze , teraz ja" . Jest to pies wesoły, lubi kontakt z człowiekiem, typowy lab. Do suczek pozytywny, do psów róznie. W kojcu drze sie " no podejdź , no , dawaj , zobaczyc jaki wpier.....l dostaniesz, ale jak sie otworzy furtke i spotka tego psa na wybiegu to jego odpowiedx na pyt, " no i co ? " " eeee, ja tylko tak żartowałem, nic do Ciebie nie mam , idz tam a ja tam, i przepraszam" Reaguje na swoje imię, ładnie chodzi na smyczy. Po przebytej chorobie został mu jedynie wpis w karte zdrowia, bo czuje sie lux. Na lewem boku , na zeberkach ma jakies wypuklenie,nie za duze. sred, 2 cm, nie jest to nic twardego, Gosia ma zorganiozowac badanko, ale to pewnie nic powaznego. Prtzyszły DS musi wziasc pod uwage jego szczekanie. jesli nic sie na wybiegu nie dzieje , to on jest spokojny i siedzi ciuchutko. Nigdy nie udało mi sie zastac go spiacego. zawsze ktorys pies zaalarmuje ze ide Pies do ludzi bez agresji. aport jak na laba nie jest mocny. lubi ale tylko chwile. wode uwielbia. Apetyt dobry.
zapomniałem o czymś ?