Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatonieja']weekend minął a fotki? :razz: nie bardzo mam co wstawiać w ogłoszenia :oops:[/quote]

Natalka glupio mi ze tego nie zrobilam ale napewno poprawie sie w najblizszych dniach:oops: Niestety doba jest zbyt krotka jezdze jeszcze do Bona zakraplac mu oczy i probuje znalezc dom tej ONCE ktorej zdjecie zamiescilam na watku Lorda. Sukę trzymam za Tuszynem i w weekend mialam zainteresowane osoby wiec pewnie dlatego tak mi sie zeszlo.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Tak postaram się dzis zrobic mu aktualne zdjęcia. A jesli chodzi o psychikę to do nas super, cieszy się skacze. Zaprzyjaznil się z azjata i chyba z nim czuje sie bezpieczny,nie jest typem uciekiniera , nie probuje wiac gdzies przez ogrodzenia. Jednak obcych się obawia, nie jest wtedy radosny:shake: a raczej wycofany i unika kontaktu.
Szukam mu domu u milosnika ONKÓW ktory poswięci mu na poczatku troszkę czasu.

Ogolnie: bezproblemowy
stosunek do psow idealny: zarowno suki jak i psy;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale się poprawił, okrąglutki:loveu:
W jakim jest wieku?

w wieku? LORD nie ma zębow na przodzie więc moze byc w takim jak nam pasuje:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Nie chcę być namolna, ale brakuje mi rozliczenia wpłaty/wypłaty w 1. poście. To ułatwia życie wpłacającym, a poza tym mod się nie czepia. Wpłaciłam 2x20zł i śladu po tym nie ma. Nawet nie wiem, czy doszły.

Na wątku rozliczeniowym

http://www.dogomania.pl/forum/f402/watek-rozliczeniowy-astow-z-lodzi-148396/#post13116387

12. 10. Ja: "Nie widzę swoich dwóch wpłat (2x20zł) dla Lorda."
12.10. aga 1234: "Oczywiście sprawdzimy "

I nic. Pozdrawiam serdecznie.