Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:Fajnie, ze Lord bedzie mial juz spokojny domek i swieta teraz naprawde w swoim domku. Tak, na psach sie to odbija. Mam taką biede, juz rok. I jest zdecydowanie lepiej, ale ciągle podszyta strachem i widzę, ze nie bedzie wielkich postępow. Także cieszę się ze względu na Lorda.:loveu:

Posted

agata51 napisał(a):
Małe pytanko - wsparcie finansowe nadal potrzebne?

agata bardzo dziekujemy jak zawsze za pamiec i chęc pomocy ale teraz gdy LORD zostaje z nami glupio byłoby prosic o cokolwiek.

Jesli będziesz miala chęc i mozliwosci to pod opieka oprocz bullowatych mam jeszcze LUCKY LUCKa i MIsie TIrowkę - troszke tego jest :) :) a LORD :) LORD ma nas a my jego i mam nadzieje ze bedzie mu u nas dobrze

Posted

ruda76 napisał(a):
Wczoraj bylismy na zdjęciu gipsu. Zrobilismy tez niespodziankę cioci Iwonie-Inovip ktora w odleglych juz czasach tez biegala za Lordem po miescie.
Chcemy podziękowac wszystkim ktoryz pamiętali i wpalcali nawet symboliczne kwoty jest nam bardzo miło i serdecznie dziękujemy.
Tym samym chcemy podzielic się z Wami naszą decyzją , ze LORD ZOSTAJE Z NAMI.

Niespodzianka była ogromna ,bardzo się ucieszyłam z odwiedzin .Lord przeszedł niesamowitą metamorfozę .Jest prześliczny.
Sylwuś decyzja na piątkę. Ten pies już tyle przeżył,rozstanie z Tobą byłoby dla niego ogromnym wstrząsem.
Czekam na kolejne odwiedzinki ,musimy go obfocić .
Gdy wspominam spotkanie tam na polu,gdy uciekał od nas , był taki zagubiony......

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Cantadorra napisał(a):
Pozdrawiamy Lorda i jego wlascicieli :) Ciesz sie zyciem psiaki, jestes jednym z tych, ktorym sie poszczescilo!

A dziękujemy dziękujemy za pozdrowienia :) Lordzik ma się swietnie tylko troszkę nam przytył.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Czekam na zdjecia Lordzika. Fajnie bedzie zobaczyc jego zadowolonego ryjka. JAk z nim? Jak jego psyche?

Przepraszamy ale weekend byl bardzo pracowity i nie dalismy rady się bawic w fotki ale się poprawimy.
Lord wcale sie nie zmienil tzn nie stal sie bardziej odwaznym, strozującym psem nadal nie słyszelismy aby szczekał.
Oczywiscie cieszy sie na nasz widok, wita przy bramie ale "nadal przeprasza, ze zyje" juz chyba taki bedzie.

• 2 months later...
  • 3 months later...