ciapuś Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Nie dziwi mnie Wasza decyzja ,sama zaczynam sie bardzo głęboko zastanawiać co będzie jak w końcu ktoś zdecyduje się na Ciapulkę :oops: Quote
Cantadorra Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 :loveu:Fajnie, ze Lord bedzie mial juz spokojny domek i swieta teraz naprawde w swoim domku. Tak, na psach sie to odbija. Mam taką biede, juz rok. I jest zdecydowanie lepiej, ale ciągle podszyta strachem i widzę, ze nie bedzie wielkich postępow. Także cieszę się ze względu na Lorda.:loveu: Quote
agata51 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Małe pytanko - wsparcie finansowe nadal potrzebne? Quote
ruda76 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 agata51 napisał(a):Małe pytanko - wsparcie finansowe nadal potrzebne? agata bardzo dziekujemy jak zawsze za pamiec i chęc pomocy ale teraz gdy LORD zostaje z nami glupio byłoby prosic o cokolwiek. Jesli będziesz miala chęc i mozliwosci to pod opieka oprocz bullowatych mam jeszcze LUCKY LUCKa i MIsie TIrowkę - troszke tego jest :) :) a LORD :) LORD ma nas a my jego i mam nadzieje ze bedzie mu u nas dobrze Quote
anovip1 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 ruda76 napisał(a):Wczoraj bylismy na zdjęciu gipsu. Zrobilismy tez niespodziankę cioci Iwonie-Inovip ktora w odleglych juz czasach tez biegala za Lordem po miescie. Chcemy podziękowac wszystkim ktoryz pamiętali i wpalcali nawet symboliczne kwoty jest nam bardzo miło i serdecznie dziękujemy. Tym samym chcemy podzielic się z Wami naszą decyzją , ze LORD ZOSTAJE Z NAMI. Niespodzianka była ogromna ,bardzo się ucieszyłam z odwiedzin .Lord przeszedł niesamowitą metamorfozę .Jest prześliczny. Sylwuś decyzja na piątkę. Ten pies już tyle przeżył,rozstanie z Tobą byłoby dla niego ogromnym wstrząsem. Czekam na kolejne odwiedzinki ,musimy go obfocić . Gdy wspominam spotkanie tam na polu,gdy uciekał od nas , był taki zagubiony...... Quote
Cantadorra Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Kochani, ale prosimy jeszcze zebyscie od czasu do czasu powspominali Lorda z dawnych czasow i pisali jak teraz ma sie cudownie we wlasnym domku z wlasnym ludziem :) Quote
agata51 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [font=comic sans ms]wszystkiego naj w nowym roku [/font] Quote
mysza 1 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Bardzo się cieszę, że Lord został. Wiem, ze nie ten wątek ale napiszesz co tam słychac u mojego ;) Rambo? Te stare wątki gdzieś poginęły.... Quote
ruda76 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Lordzik pozdrawia wszystkie cioteczki w Nowym Roku. A Rambus ma sie dobrze widzimy się srednio raz w tygodniu. Quote
Cantadorra Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Pozdrawiamy Lorda i jego wlascicieli :) Ciesz sie zyciem psiaki, jestes jednym z tych, ktorym sie poszczescilo! Quote
ruda76 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Cantadorra napisał(a):Pozdrawiamy Lorda i jego wlascicieli :) Ciesz sie zyciem psiaki, jestes jednym z tych, ktorym sie poszczescilo! A dziękujemy dziękujemy za pozdrowienia :) Lordzik ma się swietnie tylko troszkę nam przytył. Quote
ruda76 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 A dziekujemy Pani Violecie za pamiec :) :) jest nam bardzo miło .W weekend postarmy się zrobic nowe foty Quote
Cantadorra Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Czekam na zdjecia Lordzika. Fajnie bedzie zobaczyc jego zadowolonego ryjka. JAk z nim? Jak jego psyche? Quote
ruda76 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Cantadorra napisał(a):Czekam na zdjecia Lordzika. Fajnie bedzie zobaczyc jego zadowolonego ryjka. JAk z nim? Jak jego psyche? Przepraszamy ale weekend byl bardzo pracowity i nie dalismy rady się bawic w fotki ale się poprawimy. Lord wcale sie nie zmienil tzn nie stal sie bardziej odwaznym, strozującym psem nadal nie słyszelismy aby szczekał. Oczywiscie cieszy sie na nasz widok, wita przy bramie ale "nadal przeprasza, ze zyje" juz chyba taki bedzie. Quote
ruda76 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Mamy jeszcze jedną bidę do wydania to 6 letni rodowodowy ON DŁUGOWŁOSY Quote
Cantadorra Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 A mozesz zamiescic zdjecie tej biedy, lub podrzucic watek? Jak dlugo u was jest? Jaki jest psiak? Jak z zachowywaniem czystosci? Chodzeniem po schodach i stosunkiem do psow i kotow? Quote
ewatonieja Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 sylwio przeslij mi na mejla foty ja wstawie Quote
olgaj Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/191344-*FPR-ZwP*-potr%C4%85cona-Essi-czeka-na-pomoc!!!?p=15236346#post15236346 Prosimy o pomoc Quote
Recommended Posts