ewatonieja Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 niewyobrażalne cierpienie ,szkoda ze nie mozna tego dopisac do allegro cegiełkowego:-( jak dojdzie do siebie top trza psa wysłac na strone adopcyjna owczarków Quote
Guest monia3a Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Mam nadzieję, że znajdzie się super dom dla Lorda, trzymam kciuki. Quote
Ania i Kajber Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Trzymam kciuki i odliczam ilość spzredanych cegiełek. Chłopak miał szczęście,że trafił na Iwonkę i Anie- oby mu teraz kasy na leczenie nie zabrakło. Quote
ciapuś Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Przypominam o cegiełce dla Lorda Ja niestety nie umie jej zrobić Quote
olgaj Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Bardzo prosimy o pomoc w zrobieniu cegiełki, Moze podopowiedzcie nam kto na dogo lubi takie robótki, zwrócimy sie wtedy z prośbą do tej osoby.;) Quote
Isadora7 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ewatonieja napisał(a):niewyobrażalne cierpienie ,szkoda ze nie mozna tego dopisac do allegro cegiełkowego:-( jak dojdzie do siebie top trza psa wysłac na strone adopcyjna owczarków Dlaczego nie można? Ja do cegieł dopisuję niusy i powiem że jest to dobrze przyjmowane, czesto po takim wpisie, fotce aukcja rusza bardziej. Tylko zmieniać nie można jak juz jest kupujący. ale dopisac w oknie edycji (jest puściutkie) zawsze mozna ciapuś napisał(a):Przypominam o cegiełce dla Lorda Ja niestety nie umie jej zrobić ruda76 napisała do mnie, zrobie cegiełke dzisiaj albo jutro - pasuje? Quote
ruda76 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Ja się własnie zwrocilam do jednej cioteczki;) jesli nie pomylilam nicka :p A wracajac do LORDA. Chłopak chyba zadomowil się u nas:p Zostaje luzem na terenie zarowno w dzien jak i w nocy ( dzis po raz pierwszy) i nic nie kombinuje. Jest psem bezproblemowym jesli chodzi o inne zwierzęta. Towarzystwa dotrzymuje mu dorosły samiec azjata więc chyba dosc spory przeciwnik ale miedzy facetami nie ma zgrzytow a jedynie zabawy ( tak, tak nawet kulawy LORD zaczął się bawic:evil_lol:) Nie reaguje na zaczepki innych psow ( czytaj bullowatego ktory ma na niego ochote i tylko szuka okazji do zadymy obszczekujac go z kojca) Koty rowniez toleruje bez najmniejszego problemu:multi: Boi sie natomiast podniesionego glosu, jest ostrozny w kontaktach z mężczyzami. Na spacerach ładnie chodzi przy nodze, bezproblemowy w czasie jazdy samochodem i wizyty u weta:p Myslę, ze nadszedl czas aby zacząc szukac mu nowego domu. Wiem, ze nie będzie to łatwe, bo kto przygarnie kulawego, po częsci bezzębnego ONKA:roll: Liczę, ze znajdzie się jakis "onkomaniak" ktory pokocha go miłoscią bezwzględną dla ktorego LORD będzię tym " najmadrzejszym, najpiekniejszym i najkochanszym przyjacielem. Quote
ruda76 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 i maly off.:roll: W zeszlym tygodniu znajoma jadac goscinnie do Łodzi na stacji benzynowej kolo Bełchatowa spotkala sunie, ktora wedlug miejscowych ludzi od kilku dni blakala sie tam ( byla wycienczona, strasznie zmęczona) Udalo mi sie znalezc DT dla niej ale mam malo czasu Quote
ciapuś Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Pomóżmy w spłacie długu :oops: Na ponad 400zł długu chorej na białaczkę Sarenki oraz na psy *FPR-ZwP* - do 20.09 Quote
Isadora7 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Poproszę zdjęcia Lorda nie obcinane, nie kadrowane, nie przerabiane - na maila [email protected] Quote
bazylowa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Zajrzyjcie Kochani i do naszego Szarika http://www.dogomania.pl/forum/f28/dramat-onka-potrzebne-pieniazki-na-leczenie-pomocy-139665/ Quote
Ania i Kajber Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Trzymam kciuki i za Lorda i za Szarika i za sunię ze st.benzynowej. Coś za dużo tych ON-ków biedaków. Cóz, to najliczniejsza rasa na świecie, jedyne wyjście to ograniczyć nadprodukcję. A może by tak hodowców obciążyć obowiązkowymi wpłatami na Fundacje, które muszą potem ratować rezultaty ich niedmiernej produkcji? Quote
olgaj Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Mam pytanko. Czy dotarły zdjecia bo mi sie poczta troche chwilowo wyłożyła i nie wiem czy dotarły ? Quote
Ania i Kajber Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Jak ciężko jest zbierać pieniądze na te nasze potrzebujące bidy... Quote
anovip1 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Myslę, ze nadszedl czas aby zacząc szukac mu nowego domu. Wiem, ze nie będzie to łatwe, bo kto przygarnie kulawego, po częsci bezzębnego ONKA:roll: Liczę, ze znajdzie się jakis "onkomaniak" ktory pokocha go miłoscią bezwzględną dla ktorego LORD będzię tym " najmadrzejszym, najpiekniejszym i najkochanszym przyjacielem.[/QUOTE] Niestety pies ideał wszystkim się podoba , a domki milczą :shake: Lordzik miejmy nadzieję ,że trafisz do szczęśliwego,wpaniałego domku . Quote
ruda76 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Isadora7']Poproszę zdjęcia Lorda nie obcinane, nie kadrowane, nie przerabiane - na maila [email protected] wyslalam dzis zdjęcia;) mam nadzieję, ze dotrą;) Quote
bela51 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 A jak zdrowie Lorda? Czy goją się chore miejsca na skorze? A jak łapeczki? Quote
ewatonieja Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Animalia.pl :: Ogłoszenia :: owczarek niemiecki długowłosy pies podpalany Łódź Lord odda ci serce bedzie wierny po grób... pokochaj adoptuj! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Łódź Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Lord odda ci serce bedzie wierny po grób... pok / Psy > Owczarki Niemieckie - Łódź - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl wkrótce pojawi się ogłoszenie na adopcje.org ale najwazniejsze jest wyróżnione allegro :razz: Quote
ruda76 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='ewatonieja']Animalia.pl :: Ogłoszenia :: owczarek niemiecki długowłosy pies podpalany Łódź Lord odda ci serce bedzie wierny po grób... pokochaj adoptuj! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Łódź Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Lord odda ci serce bedzie wierny po grób... pok / Psy > Owczarki Niemieckie - Łódź - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl wkrótce pojawi się ogłoszenie na adopcje.org ale najwazniejsze jest wyróżnione allegro :razz: dziękuję , dziekuję:multi: Quote
ruda76 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 bela51 napisał(a):A jak zdrowie Lorda? Czy goją się chore miejsca na skorze? A jak łapeczki? Goją się goją;) jak się dba tak się ma:p A tak na serio to postaram się w weeken obfocić chłopaka ;) Quote
ewatonieja Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 weekend minął a fotki? :razz: nie bardzo mam co wstawiać w ogłoszenia :oops: Quote
ciapuś Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dziewczyny do tej pory nie ma dyplomiku podziękowania i nie mam co rozesłać Quote
olgaj Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Agus, ja wysłałm pw do Isadory, otrzymałam odpowiedz ze juz robi cegiełke, to bylo na poczatku tygodnia. Co prawda troche nawaliłysmy ze zdjeciam, za co oberwało nam sie :) ale nie wiem co sie zadziało, ze do tej pory nie mamy dyplomiku. Nie wiem, czy mamy sie jeszcze raz przypomniec, nie chce byc namolna, bo byc moze faktycznie cos sie stało. :roll: Czy ktos ma jakis blizszy kontakt z Isadorą i moze nam pomóc? Czy mamy szukac i prosic kogos innego o pomoc. Troche mi niezrecznie :oops: Quote
Recommended Posts