Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o Dżekusia na aukcji zwierząt poprosiłam Piromankę, oczywiście z wyróżnieniem (kolorowe i cały czas na pierwszej stronie) ;)
Jak odpisze to dam Wam znać ;)

Posted

Dżekuś jutro będzie miał ogłoszenie na aukcji zwierząt :multi:
Zrobi ciocia Piromanka :multi: Ogromne buziaki dla niej :loveu::loveu::loveu:
Koszty ogłoszenia pokrywam ;)

Posted

Piromanka napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dżeki ma tylko 2 ogłoszenia? :eek2:
Chyba ciotka Piromanka musi się porządnie wziąć za wątek ;)

Jesteś ANIOŁEM :buzi::angel::angel::angel::angel::angel:

Posted

Edytko kochana, przecież zawracałam i nie mów, że nie. A ty dobry aniołek mimo złego samopoczucia weszłaś i chciałaś pomóc. Dziękuję :loveu::loveu:
Tak, Dżeki miał więcej ogłoszeń, ale wygasły już. A ja oczywiście zapomniałam, by je odświeżyć, jakby to mogło być bym mogła pamiętać.
Ja na dogo jestem teraz na chwilusię, zaraz zniknę. Może jutro rano na chwilkę się pojawię. Ale wiem, że dzięki Wam Dżeksiu będzie na górze ;)
Wuniu, Piromanko, Edytko, no i Aguś- dzięki :loveu:

Posted

Kochane cioteczki jesteście, mam nadzieje że Dżeki święta spędzi już z nową rodzinką.. (chociaż nie wyobrażam sobie rozstania z tym łobuziakiem)

Co do remotnów - to wręcz przeciwnie Dżeki je lubi:) w szczególności ocierać się o świeżo pomalowaną ścianę:D Jednego dnia Dżeki nosek miał biały a na boku końcówki żółte hehe a może chciał ładnie wyglądać :evil_lol: