Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej... Jakie dobre wieści!
Kamień spadając mi z serca wybił dziurę w podłodze....
Tak bardzo się cieszę... Tak bardzo... Dżekuś mieszkałby w domu i miałby duzo terenu do biegania.
To wspaniałe, ze ludzi chcą adoptować psiaka z takimi łapkami...

Teraz tylko transport...

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do królika nie powinno byc problemu. Dżeki nastawiony jest do wszystkich przyjaznie. Razem ze mna sprzatal kociarnie i koty go obłaziły a on nic jak juz go wkurzały to uciekał.. Mnie martwi to że to drugi kraniec Polski. jak my damy rade z transortem :( Jeju Ulka ja nie pomyslalam ze dzeki moglby chciec zwiac np do nas do schroniska i jakby on tam zaginął to juz po psie.. Kurcze mać! Czemu to tak daleko...

Posted

Jesli jeszcze kastracja czeka Dzekusia, do tego transport trzeba kombinowac, to ja na pewno zdaze zrobic zdjecia, zebyscie poznaly okolice. To prawie tak jakbyscie byly na Podhalu, takie gorki, dolinki, odleglosci miedzy domami dosc spore. W zimie to tam na pewno fajnie nie jest, jak wszystko zasypie. Pani Kasia mowila, ze oni juz nie pracuja sa caly dzien w domu, pieka swoj chleb, maja mleko, sery od krow od cioci; czas tam plynie sobie powoli.

Posted

[quote name='jagodkailawa']Piromanka duże dzięki! Przyszła właścicielka zobowiazała się dac 100- 150 zł na transport. Ja pogadam z siostra bo ona czesto do wawy jezdzi zawsze od wawy do blizej[/QUOTE]

Super! Lubię takich przyszłych opiekunów!

Posted

Witajcie jest transport dla Dżekiego z Iławy do samego miejsca docelowego. Samochód jest na gaz- tyle że tam w jedną stronę jest ok 720 km. Będzie to koszt ok 350 zł z wstępnych wyliczeń właścicielka powiedziała że 100 zł dam, ja mogę dać 50 zł, słuchajcie jak ktoś może niech się dorzuci. Niech chłopak spedzie święta w nowym domku!

Posted

Kamilawa, napisz koniecznie pw do Justynna, on jest z Mielca i studiuje w Warszawie, moze bedzie juz teraz jechac do domu na swieta. To by ze 300 km trasy zalatwialo, Panstwo maja samochod, mogliby podjechac do Mielca, to 35 km. Pewnie Wam do Wawy jakos by sie udalo dowiezc Dzeka.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Kamilawa, napisz koniecznie pw do Justynna, on jest z Mielca i studiuje w Warszawie, moze bedzie juz teraz jechac do domu na swieta. To by ze 300 km trasy zalatwialo, Panstwo maja samochod, mogliby podjechac do Mielca, to 35 km. Pewnie Wam do Wawy jakos by sie udalo dowiezc Dzeka.

jagodkailawa, napisałas tu?