Piromanka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Ojej... Jakie dobre wieści! Kamień spadając mi z serca wybił dziurę w podłodze.... Tak bardzo się cieszę... Tak bardzo... Dżekuś mieszkałby w domu i miałby duzo terenu do biegania. To wspaniałe, ze ludzi chcą adoptować psiaka z takimi łapkami... Teraz tylko transport... Quote
jagodkailawa Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Co do królika nie powinno byc problemu. Dżeki nastawiony jest do wszystkich przyjaznie. Razem ze mna sprzatal kociarnie i koty go obłaziły a on nic jak juz go wkurzały to uciekał.. Mnie martwi to że to drugi kraniec Polski. jak my damy rade z transortem :( Jeju Ulka ja nie pomyslalam ze dzeki moglby chciec zwiac np do nas do schroniska i jakby on tam zaginął to juz po psie.. Kurcze mać! Czemu to tak daleko... Quote
jagodkailawa Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Narazie kastracja a potem bedziemy myslec Quote
Ulka18 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Jesli jeszcze kastracja czeka Dzekusia, do tego transport trzeba kombinowac, to ja na pewno zdaze zrobic zdjecia, zebyscie poznaly okolice. To prawie tak jakbyscie byly na Podhalu, takie gorki, dolinki, odleglosci miedzy domami dosc spore. W zimie to tam na pewno fajnie nie jest, jak wszystko zasypie. Pani Kasia mowila, ze oni juz nie pracuja sa caly dzien w domu, pieka swoj chleb, maja mleko, sery od krow od cioci; czas tam plynie sobie powoli. Quote
jagodkailawa Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 dom dla Dżekusia idealny... Kurde ten transport mnie przeraza... Quote
Piromanka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Umieścilam informację, że poszukujemy w wątku transportowym. Proponuję zmienić także tytul, ze potrzebny transport. Quote
jagodkailawa Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Piromanka duże dzięki! Przyszła właścicielka zobowiazała się dac 100- 150 zł na transport. Ja pogadam z siostra bo ona czesto do wawy jezdzi zawsze od wawy do blizej Quote
Piromanka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='jagodkailawa']Piromanka duże dzięki! Przyszła właścicielka zobowiazała się dac 100- 150 zł na transport. Ja pogadam z siostra bo ona czesto do wawy jezdzi zawsze od wawy do blizej[/QUOTE] Super! Lubię takich przyszłych opiekunów! Quote
jagodkailawa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Witajcie jest transport dla Dżekiego z Iławy do samego miejsca docelowego. Samochód jest na gaz- tyle że tam w jedną stronę jest ok 720 km. Będzie to koszt ok 350 zł z wstępnych wyliczeń właścicielka powiedziała że 100 zł dam, ja mogę dać 50 zł, słuchajcie jak ktoś może niech się dorzuci. Niech chłopak spedzie święta w nowym domku! Quote
Piromanka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Prosimy o pomoc. Niech ktos dorzuci grosik... EDIT. Dobrze byloby zmienic tytul i napisac, ze potrzebujemy na transport. Quote
Ulka18 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Trzeba koniecznie zmienic tytul watku, moze ktos bedzie jechal na swieta np. Justynna z Warszawy do Mielca. Z Mielca to juz rzut beretem. Quote
kamilawa Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Już zmieniam tytuł. Kamila, co jest, nie mogę się do Ciebie w ogóle dodzwonic... Quote
Ulka18 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Kamilawa, napisz koniecznie pw do Justynna, on jest z Mielca i studiuje w Warszawie, moze bedzie juz teraz jechac do domu na swieta. To by ze 300 km trasy zalatwialo, Panstwo maja samochod, mogliby podjechac do Mielca, to 35 km. Pewnie Wam do Wawy jakos by sie udalo dowiezc Dzeka. Quote
jagodkailawa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 a ja słyszałam że oni nie mają samochodu.. Quote
Wunia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 przepraszam za offa - sytuacja kryzysowa :( http://www.dogomania.pl/threads/147816-Wars-szuka-hoteliku-lub-Dt-oraz-prosimy-o-deklaracje Quote
Ulka18 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jak dzwonilam na stacjonarny, to pan powiedzial, ze musi jechac na dworzec PKP, bo P.Kasia wraca z Kielc. Tam sie nie ma jak dostac na dworzec jak samochodem. Quote
jagodkailawa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Kochane cioteczki zróbmy coś by przed świetami Dżekuś trafił do domku. Ja nie dam rady wysupłać już ani grosza więcej.. Wiem że teraz święta, ciężki okres ale pomóżmy chłopakowi... Quote
Piromanka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ulka18 napisał(a):Kamilawa, napisz koniecznie pw do Justynna, on jest z Mielca i studiuje w Warszawie, moze bedzie juz teraz jechac do domu na swieta. To by ze 300 km trasy zalatwialo, Panstwo maja samochod, mogliby podjechac do Mielca, to 35 km. Pewnie Wam do Wawy jakos by sie udalo dowiezc Dzeka. jagodkailawa, napisałas tu? Quote
jagodkailawa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Nie umiem ;( znam to forum tylko podstawowo próbowałam znaleźć tą Justynnę ale nie wiem jak.. Quote
Piromanka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Wchodzisz w : Prywatne wiadomosci potem Wyslij nowa wiadomosc i w okienku Odbiorca wpisujesz Justynna (powinno sie pojawić domyslnie) i dalej juz normalnie piszesz wiadomosc. Quote
jagodkailawa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Moi kochani sąsiedzi się dorzucają dają 50 zł!! Mamy już 200 zł, jeszcze 150 i będzie dobrze!! Quote
jagodkailawa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jest kolejne 10 zł od wolontariuszki Gosi czyli mamy już 210 to jeszcze 140 zł!:) Quote
Piromanka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Kto jeszcze dorzuci grosika dla Dżekusia na nowa drogę życia? Quote
Recommended Posts