kamilawa Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Czego się dziś dowiedziałam od ciotki Jagódki? Że Dżeki to mieszaniec Goldena z Labradorem :diabloti: Oj Kamilko, ty to masz wyobraźnię :evil_lol: Eh, od jutra nowe wiadomości o Dżekolcu będą od Jagódki... bo ja wracam się męczyć do szkoły :roll: Quote
fiorsteinbock Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dzekusiu, piekny miksowaty MIXie - do gory :eviltong: Quote
fiorsteinbock Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dżekus, co u Ciebie? Twoja ukochana nadal się dąsa?? Quote
kamilawa Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 A ja nawet nie wiem... :-( Ciotkę Jagódkę podeślę to może coś napisze :diabloti: Quote
jagodkailawa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Witajcie, ukochana z racji remontu siedzi z innym facetem. Dzięki temu że Dżeki jest w biurze jedno miejsce wole. A jemu tam dobrze:) Ma swoje miejsce w którym śpi, mieszka sobie razem z naszą kotką Bernasią. Może razem to za dużo powiedziane bo Bernasia nie ma przyjaciół ale w jednym pomieszczeniu. Ani razu (a mieszka juz tam ponad tydzien) nie załatwił sie w biurze. Kurde ale ideał !:) http://www.dogomania.pl/forum/f1206/bernadetta-wspaniala-kotka-czekajaca-na-domek-w-schronie-ilawa-143234/#post12718344 Tu nasze Bernasia jest. a oto Dżeksi:) Quote
kamilawa Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Mhmm... nowy fotograf w schronie :diabloti: Piękne zdjęcia robisz :lol: Kurcze... duży pedałek poszedł, a on jeszcze siedzi... Dzeki! Juz do domu!!! Quote
fiorsteinbock Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Duzy Pedałek? :evil_lol: ktoz to? Quote
kamilawa Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 :evil_lol::evil_lol: Duży pedałek... hehe z tym wiąże się cała historia :diabloti: No więc, pewnego dnia byliśmy na wezwaniu, błąkały się dwa - psy mały i duży. Po przyjechaniu do schronu duży pedałek próbował zrobić dzieci małemu pedałkowi. Już mieliśmy przekładać malucha, bo myśleliśmy, że to sunia a tu zaskoczenie- to chłopak! :evil_lol: No i mamy, a raczej mieliśmy dwóch pedałków w schronisku :lol: No Dżekusiu, do góryyyy! :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Tak...to są czeste praktyki wsrod samcow :diabloti: Widzi sie czasem bezwstydnikow na ulicach, bez zazenowania i skrepowania probujacych milosci - hahhaha :lol: Ostatnio parka chlopakow zainteresowana tylko soba...nei wiedzieli jak sobie poradzic! qrcze - smiala sie sama do siebie z nich :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Dzekula, dzien Dobry :eviltong: Quote
kamilawa Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Dżekuś :loveu:Tak dawno Cię nie widziałam :-( Dopiero co do domu wróciłam z psem muszę iść i jeszcze lekcje odrobić :shake: Brak czasu na schron :-( Do góry maluszku :loveu: Quote
jagodkailawa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jedna z suczek ma cieczkę, Dżeki leży przy jej boksie i zakochany (tak mu się wydaje) wpatruje się w nią. :) :loveu: Eh nie wiem jak mu powiedzieć że po cieczce minie mu zauroczenie suczką, chyba że to naprawdę miłość :) Quote
kamilawa Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 jagodkailawa napisał(a):Eh nie wiem jak mu powiedzieć że po cieczce minie mu zauroczenie suczką, chyba że to naprawdę miłość :) Nieee, Dżekuś nie jest taki jak większość facetów. On kocha na prawdę. :diabloti: Quote
fiorsteinbock Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Dobra, dobra...Na jednym watku juz opisana druga milosc Dzekiego :eviltong: a co z wczesniejsza? Drobne przeszkoda zniechecily Dzekule? Wy jemu nic nie mowcie - lepiej te biedne suczki ostrzegajacie :evil_lol: Quote
kamilawa Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Widziałam dziś Dżekusia! Yeah! :multi: Rzeczywiście leży pod boksem cały czas :lol: Może akurat to ta dziewczyna :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Dzekusiu, poloz sie juz spac. Jutro tez jest dzien! kiss kiss:loveu: Quote
kamilawa Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 witaj maleńki z rana :loveu: ciotka Jagódka już u Ciebie jest :cool3: Także na brak towarzystwa nie narzekaj :diabloti: Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dzekusiu Kochany na gore! Szukamy domku!!! Quote
kamilawa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Dżekuś jednak jest jak większość facetów :shake: siedzie teraz pod innym boksem :diabloti: inna sunia ma cieczkę teraz :eviltong: Quote
Canaveral-staff Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 podnoszę Dżekusia- śliczny i kochany chłopak:multi: Quote
fiorsteinbock Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Hooops chlopaczku Malutki...! Quote
fiorsteinbock Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dzekusiu, pozwol poofowac: http://www.dogomania.pl/forum/f99/autorska-bizuteria-na-hotel-dla-maltretowanego-dropsa-do-30-09-a-146794/ piekna bizuteria dla pieknych Pan :loveu: cel...szlachetny! Quote
Recommended Posts