Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czego się dziś dowiedziałam od ciotki Jagódki? Że Dżeki to mieszaniec Goldena z Labradorem :diabloti: Oj Kamilko, ty to masz wyobraźnię :evil_lol:

Eh, od jutra nowe wiadomości o Dżekolcu będą od Jagódki... bo ja wracam się męczyć do szkoły :roll:

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie, ukochana z racji remontu siedzi z innym facetem. Dzięki temu że Dżeki jest w biurze jedno miejsce wole. A jemu tam dobrze:) Ma swoje miejsce w którym śpi, mieszka sobie razem z naszą kotką Bernasią. Może razem to za dużo powiedziane bo Bernasia nie ma przyjaciół ale w jednym pomieszczeniu.
Ani razu (a mieszka juz tam ponad tydzien) nie załatwił sie w biurze. Kurde ale ideał !:)
http://www.dogomania.pl/forum/f1206/bernadetta-wspaniala-kotka-czekajaca-na-domek-w-schronie-ilawa-143234/#post12718344
Tu nasze Bernasia jest.
a oto Dżeksi:)

Posted

:evil_lol::evil_lol: Duży pedałek... hehe z tym wiąże się cała historia :diabloti: No więc, pewnego dnia byliśmy na wezwaniu, błąkały się dwa - psy mały i duży. Po przyjechaniu do schronu duży pedałek próbował zrobić dzieci małemu pedałkowi. Już mieliśmy przekładać malucha, bo myśleliśmy, że to sunia a tu zaskoczenie- to chłopak! :evil_lol: No i mamy, a raczej mieliśmy dwóch pedałków w schronisku :lol:

No Dżekusiu, do góryyyy! :loveu:

Posted

Tak...to są czeste praktyki wsrod samcow :diabloti: Widzi sie czasem bezwstydnikow na ulicach, bez zazenowania i skrepowania probujacych milosci - hahhaha :lol:
Ostatnio parka chlopakow zainteresowana tylko soba...nei wiedzieli jak sobie poradzic! qrcze - smiala sie sama do siebie z nich :evil_lol:

Posted

Dżekuś :loveu:Tak dawno Cię nie widziałam :-(
Dopiero co do domu wróciłam z psem muszę iść i jeszcze lekcje odrobić :shake: Brak czasu na schron :-(

Do góry maluszku :loveu:

Posted

Jedna z suczek ma cieczkę, Dżeki leży przy jej boksie i zakochany (tak mu się wydaje) wpatruje się w nią. :) :loveu: Eh nie wiem jak mu powiedzieć że po cieczce minie mu zauroczenie suczką, chyba że to naprawdę miłość :)

Posted

jagodkailawa napisał(a):
Eh nie wiem jak mu powiedzieć że po cieczce minie mu zauroczenie suczką, chyba że to naprawdę miłość :)

Nieee, Dżekuś nie jest taki jak większość facetów. On kocha na prawdę. :diabloti: