jagodkailawa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Teraz Dżekuje wspiera nasza Hasi alaskankę malamutkę:) Cały dzień razem śmigają, bawią się. Dobrze że z niego taki dobry chłopak że opiekuje się nowymi podopiecznymi:loveu: Quote
Szarotka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ale im bylo dobrze na tym spacerze :):) Quote
kamilawa Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Fotki cudowne :loveu: A Stefi ma szczęście, już w domciu doopkę grzeje :loveu::multi: Quote
kamilawa Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Dżekiii :loveu: kochany, niedługo się zobaczymy :lol: Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To prosze wielkie kiiiisssss dac chlopakowi!!! Kamus, jest wogole ktos zainteresowany adopcja? A moze jakies extra fotki porob, jak bedziesz we wtorek, walniemy znowu na allegro akcje szukania domu! Quote
fiorsteinbock Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Gdzie ten domek?!?! Domku, odezwij sie w koncu! Quote
kamilawa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Jutro się widzimy maleńki :loveu: Quote
Szarotka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ratunku ! Ten piesek ma tylko czas do soboty: http://www.dogomania.pl/forum/f1159/piekny-porzucony-rudzik-potrzebuje-domu-lodz-173007/index3.html Quote
agailawa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 oo Dżekuś :p wreszcie zanlazłam ten wątek ;) widziałam cię dzisiaj skarbie :loveu: ja nie wiem, że nikt nie chce takiego pięknego pieska :shake: Quote
agailawa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dżekuś witam SZERYFA :evil_lol: w górę kochany :loveu: Quote
Szarotka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Piesek do gory :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kamilawa Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Dżekul ty łobuziaku :loveu: Coś mu remont nie odpowiada :shake: próbuje wejść do biura i ściany brudzi :diabloti: Quote
kamilawa Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Szarotka napisał(a):Nikt nie lubi remontow. A Dżeki szczególnie :evil_lol: Quote
kamilawa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Szarotka napisał(a):A jak mu sie wiedzie ??? powolutku, pomalutku. Bawi się z wszystkimi. chodzi za Kamilą nawet rozpalić w piecu. Zadomowił się chłopak. Ale nie może tu zostać, co roku są przetargi na schron, nie daj Boże zmienią się pracownicy i co z nim będzie? :-( Quote
Wunia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Mogę zafundwać wyróżnienie na aukcji zwierząt:lol: co Wy na to? Warsik już ma, więc Dżekuś może też? Quote
Szarotka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Zrobie malego offa:cool3::cool3: Grand w grudniu ma wrocic do ogolnych boksow, a to dla niego wyrok smierci, bo jest stary, bezzebny i ma problemy skorne. Brakuje 60 zl. Miejsce w hotelu juz czeka na Grandzika. Kazde 5 zl. robi roznice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!! malenki staruszek umiera w Schronisku.Brakuje 1/3 Deklaracji. POMOCY !!! Quote
Wunia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Wunia napisał(a):Mogę zafundwać wyróżnienie na aukcji zwierząt:lol: co Wy na to? Warsik już ma, więc Dżekuś może też? Ponawiam pytanie, bo offy gdzieś wywaliły mój post w kosmos :cool3: Quote
agailawa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Wunia napisał(a):Mogę zafundwać wyróżnienie na aukcji zwierząt:lol: co Wy na to? Warsik już ma, więc Dżekuś może też? Kontaktowałam się z Kamilą. Serdecznie Ci dziękujemy. Oczywiście, że chcemy :loveu:. Tylko trzeba znaleźć osobę, która umie robić tam ogłoszenia. Quote
Wunia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 agailawa napisał(a):Kontaktowałam się z Kamilą. Serdecznie Ci dziękujemy. Oczywiście, że chcemy :loveu:. Tylko trzeba znaleźć osobę, która umie robić tam ogłoszenia. Warsikowi robiła Ciocia Piromanka ;) , to ja wpłacam, o konto proszę na pw, a Wy Ciociunie do Cioci Piromanki z podaniem :lol: Quote
fiorsteinbock Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Cioteczki, ale o jaki konkretnie chodzi portal z ogloszeniem dla Dzekiego??? Jesli Allegro, to on mial wystawiana aukcje kilka razy - dzisiaj akurat sie skonczyla. Moge ją ponowic z wyróżnieniem i nowymi fotkami. Wunia, Kochana jaki portal ogl. masz na mysli? Dżeki z pseudohodowli - zaadoptuj MNIE (803363969) - Aukcje internetowe Allegro Wejdzcie, moze jakies sugestie co do tekstu? Przydalby sie wyciskacz łez, niestety ja literacko cieniutko :) Quote
Wunia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Chodzi o aukcje zwierząt z wyróżnieniem full opcja ;) Quote
Recommended Posts