Piromanka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Dżekuniu, samych cudownych wspaniałości w twoim własnym domku!!!! Cieszę się, ze praca ogłoszeniowa nie poszła na marne. Quote
jagodkailawa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Oto co napisała właścicielka Dżekiego:) Mam nadzieje że nie będzie zła że to wklejam :) [FONT=MS Shell Dlg 2]Dżeki jest super - piękny ma głos i chyba dobrze mu. Chodzi za mną krok w krok- mam kolejnego super przyjaciela. Został odrobaczony, przytył , bawi się z psami z sąsiedztwa polubił się z nuką. Rano chodzi do kurek i dostaje jajko- bardzo to lubi. Lubi też przespać się na łóżku:) czego ja nie lubię i chyba na wiosnę dostanie piękną budę i tam będzie urzędował- oczywiście bez łańcucha. Jeszcze raz dziękuję i życzę wszystkiego dobrego na nowy rok! [/FONT]Oczywiście zdjęcia mi się nie chcą wkleic a mam kilka z wyjazdu :( Jak wkleic zdjęcia???? wrr Quote
kamilawa Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Kama, wyślij mi fotki na maila, wstawię ;-) Quote
kamilawa Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Mam foteczki cioteczki!! :loveu: Podziwiajcie Dżekusia Quote
Piromanka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dżekusiu, widać że jesteś szczęśliwy! Kochane psisko! Lepiej trafić nie mogłeś! Teraz kolej na Kajutsia. Quote
kamilawa Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Tak, Kajtusiem też się zajmę, ale dopiero za tydzień będę w schronie... Wezmę go na długi spacer i porobię pełno fotek, niech myka do domku. Quote
Piromanka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 kamilawa napisał(a):Tak, Kajtusiem też się zajmę, ale dopiero za tydzień będę w schronie... Wezmę go na długi spacer i porobię pełno fotek, niech myka do domku. Kajtusiowi już zrobiłam pełen pakiet ogłoszeń. Jak będą nowe zdjęcia, to powtórzymy akcję. Quote
kamilawa Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Aniu dziękuję! Mi się gdzieś wątek zapodział... idę poszukać ;-) Quote
Piromanka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='kamilawa']Aniu dziękuję! Mi się gdzieś wątek zapodział... idę poszukać ;-) Nie ma sprawy. Bardzo bym chciała, żeby i on znalazł domek: http://www.dogomania.pl/threads/174150-KajtuA-piAE-kny-ok-3-letni-psiak-szuka-swojego-czA-owieka-IA-awa Zapraszamy inne ciotki też, to taki rzadko odwiedzany wątek... Quote
Recommended Posts