Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla takiego przystojniaka dom musi się znaleźć ;) Jutro albo w poniedziałek będę u niego to się dopytam. I pójdziemy na spacer polować na sarenki :diabloti:

Posted

faktycznie, poszukałam zdjęć i teraz też widzę (bo przyznaje bez bicia, o azjatach pojecie mialam baaardzo ogolne, tyle ze istnieja i sa wielkie :lol:). Ale budowa chyba juz nie ta, prawda? On nie jest taki masywny.

Posted

budowa w ogole nie-tą wg mnie ma z owczarka,ale ta morda i oczy.Zawsze warto wejsc na podforum dla azjatow ,mozna wlascicieli rasy zapytac o opinie.Chocby dla czystej ciekawosci.

Posted

Gibson dzisiaj szalał na spacerku :loveu: Zainteresowali się nim jedni państwo, ale po krótkiej rozmowie wyszło,ze chca zeby pies mieszkal na ich nieogrodzonym gospodarstwie na wsi ("w razie czego mozna go uwiazac zeby nie uciekal:roll:") i jego glowna funkcja byloby odstraszanie a w razie czego podgryzanie uciazliwych psow sasiadki ktore wlaza im na podworko.

Byli bardzo zdziwieni ze na takie warunki zadnego psa nie dostana.

Dodam, ze sami przyznali ze poprzedni pies zginal bo... uciekl i wpadl pod samochod. WIec jasne, po co postawic jakies ogrodzenie, pzreciez od pilnowania jest pies a jak jeden sie skonczy to mozna tanio w schronisku znalezc nastepnego.

Posted

Musicie wystawiać go ciagle na trójmiejskich, no nie wierze, ze on tak nie wpadnie nikomu w oko.
Jest jedyny taki cudny!
I bardzo, bardzo domu potrzebuje.

Wystawiłam go...

Posted

Super zdjęcia :) A jutro ja go na spacerek zabieram, o ile pogoda będzie! Btw. Atkaaa, pamiętasz od której jest w weekendy? Mi się zawsze wydawało że od 11, a na stronie ciapkowa jest że od 10... A ja zawsze w tygodniu chodziłam, i jutro chyba pierwszy raz weekendowy ;)

Posted

Gibson szuka ludzi którzy pokochają go równie mocno jak on ich!

(Szkoda że nie siedzi już w kojcach przed biurem, tam dużo ludzi go zauważało... teraz ciężko go będzie komuś "przypadkowo" wypatrzyć)

Posted

i ciężej się go wyciąga na spacer między tymi boksami:evil_lol: ale nie jest źle, mogło być gorzej, ogólnie myślałam, że bedzie się szarpał do psów ale idzie ładnie:loveu:

Posted

O nie, on ma czarne podniebienie. To przecież znaczy że jest agresywny i nie można go karmić surowym mięsem, bo jak poczuje krew to będzie gorszym mordercą niż wszystkie asty razem wzięte. :evil_lol: