pumcia02 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 czesc cudaaku :loveu: wiecie moze czy ktos po niego dzwonil? ma sporo wejsc na allegro Quote
pinkmoon Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Dla takiego przystojniaka dom musi się znaleźć ;) Jutro albo w poniedziałek będę u niego to się dopytam. I pójdziemy na spacer polować na sarenki :diabloti: Quote
brazowa1 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 gdy go zobaczylam na zywo,pomyslalam,ze ma w sobie krew nie akity,tylko azjaty-ta kufa,umaszczenie.PIEKNY jest. Quote
pinkmoon Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 faktycznie, poszukałam zdjęć i teraz też widzę (bo przyznaje bez bicia, o azjatach pojecie mialam baaardzo ogolne, tyle ze istnieja i sa wielkie :lol:). Ale budowa chyba juz nie ta, prawda? On nie jest taki masywny. Quote
brazowa1 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 budowa w ogole nie-tą wg mnie ma z owczarka,ale ta morda i oczy.Zawsze warto wejsc na podforum dla azjatow ,mozna wlascicieli rasy zapytac o opinie.Chocby dla czystej ciekawosci. Quote
pinkmoon Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Znalazlam inne forum azjatow (bo tu na dogomanii jest malo ozywione) i nie mam wiecej pytan... Owczarek Środkowoazjatycki Central Asian Ovtcharka • Zobacz temat - Azjatyckie Spacery część II Tylko te uszy Gibsio ma wybitnie inne. Ale reszta baardzo podobna jak dla mnie, przynajmniej patrzac na zdjecia z tamtego forum. Quote
Atkaaaa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 faktycznie :D może tam warto go ogłosić :D Quote
pinkmoon Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Gibson dzisiaj szalał na spacerku :loveu: Zainteresowali się nim jedni państwo, ale po krótkiej rozmowie wyszło,ze chca zeby pies mieszkal na ich nieogrodzonym gospodarstwie na wsi ("w razie czego mozna go uwiazac zeby nie uciekal:roll:") i jego glowna funkcja byloby odstraszanie a w razie czego podgryzanie uciazliwych psow sasiadki ktore wlaza im na podworko. Byli bardzo zdziwieni ze na takie warunki zadnego psa nie dostana. Dodam, ze sami przyznali ze poprzedni pies zginal bo... uciekl i wpadl pod samochod. WIec jasne, po co postawic jakies ogrodzenie, pzreciez od pilnowania jest pies a jak jeden sie skonczy to mozna tanio w schronisku znalezc nastepnego. Quote
brazowa1 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 szlag trafia,gdy sie cos takiego czyta.Ludzie nawet nie pomysla,ze zmarnowaliby fajnego psa."Dobroczyńcy":angryy: Quote
pinkmoon Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Pokaż się, owczarku półśrodkowoazjatycki :loveu: Quote
Atkaaaa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Niestety... Gibsonek był wczoraj na spacerku, pobiegał, pogryzł patyczki, poprzytulał się :) i niestety musiał wrócić do boksu. Quote
akucha Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Musicie wystawiać go ciagle na trójmiejskich, no nie wierze, ze on tak nie wpadnie nikomu w oko. Jest jedyny taki cudny! I bardzo, bardzo domu potrzebuje. Wystawiłam go... Quote
Atkaaaa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 :evil_lol: Nasz przystojniak:loveu: :loveu: Quote
pinkmoon Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Super zdjęcia :) A jutro ja go na spacerek zabieram, o ile pogoda będzie! Btw. Atkaaa, pamiętasz od której jest w weekendy? Mi się zawsze wydawało że od 11, a na stronie ciapkowa jest że od 10... A ja zawsze w tygodniu chodziłam, i jutro chyba pierwszy raz weekendowy ;) Quote
Atkaaaa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 myślę, że już od 10 śmiało można przyjść ;) Quote
pinkmoon Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 No to Gibsio, do zobaczenia jutro :loveu: Poszalejemy trochę z patyczkami ;) Quote
pinkmoon Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Gibson szuka ludzi którzy pokochają go równie mocno jak on ich! (Szkoda że nie siedzi już w kojcach przed biurem, tam dużo ludzi go zauważało... teraz ciężko go będzie komuś "przypadkowo" wypatrzyć) Quote
Atkaaaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 i ciężej się go wyciąga na spacer między tymi boksami:evil_lol: ale nie jest źle, mogło być gorzej, ogólnie myślałam, że bedzie się szarpał do psów ale idzie ładnie:loveu: Quote
pinkmoon Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Chudzielec był dzisiaj na długim spacerze :) Taki piękny pies powinien zniknąć ze schronu zaraz po kwarantannie :shake: Quote
Atkaaaa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 jesteś pewna,ze piękny:diabloti::evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
pinkmoon Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 O nie, on ma czarne podniebienie. To przecież znaczy że jest agresywny i nie można go karmić surowym mięsem, bo jak poczuje krew to będzie gorszym mordercą niż wszystkie asty razem wzięte. :evil_lol: Quote
Recommended Posts