pinkmoon Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 oj, ja ostatni raz w Ciapkowie byłam chyba na początku września :roll: w wakacje to i owszem, byłam często, i zawsze Gibsia brałam, ale teraz to już kawał czasu minął. Jeżdżę teraz do Dąbrówki, bo do Ciapkowa kompletnie nie mam kiedy - godziny zajęć nie pozwalają mi tam się pojawić w regulaminowym wolontariackim czasie, za to w Dąbrówce mam takie chody że mogę być kiedy chcę :eviltong: Quote
Fiks Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Jaaa, super film! Dodam go do ogłoszeń Gibsona: na allegro i trójmiasto. Dzięki! Quote
Pinesk@ Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Gibson brawo chłopaku, popisałeś się, wiedziałam, że będą z ciebie ludzie :lol: :multi::multi::multi: teraz tylko trzeba dobry domek znaleźć, którego na horyzoncie JESZCZE nie widać. :roll: Quote
Atkaaaa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dziś byliśmy na krótkim spacerku bo w weekend niestety nie miałam czasu. Jaki ten pies jest biedny, taki kochany, taki wpatrzony w człowieka a ludzie go nie dostrzegają :( To jest strasznie smutne jak już po spacerze muszę iść i odprowadzić go z powrotem do klatki... on już nawet sam wchodzi, obraca się, przytuli na pożegnanie po czym cofa się, żebym mogła zamknąć klatkę i odejść. Nie wyje, nie piszczy... tylko stoi, i tak przenikliwie patrzy... jakby chciał się upewnić, że na pewno kiedyś wrócę i pójdziemy znowu na spacer, że znowu będzie mógł się przytulić, otrzeć się tą piękną mordką i poszaleć, że znowu usłyszy obietnicę, że w końcu znajdzie się domek, w którym człowiek będzie go kochał do końca, bez względu na to co się stanie. Quote
pinkmoon Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 znajdzie dom, musi! Atkaaa, dobrze że o nim pamiętasz, że ma chociaż Ciebie :) Quote
Pinesk@ Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Boże znowu się prawie poryczałam :( Dlaczego on musi tyle przeżywać, czemu nikt go nie chce :( Quote
Atkaaaa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 nikt więcej tu nie zagląda prócz nas... :( Gibson czeka, czy przyjdzie mu przesiedzieć zimę w schronisku? Ten kościsty tyłek mu zmarznie, on tak by chciał się położyć na swoim wygodnym miękkim i cieplutkim posłaniu... w swoim własnym domu... Quote
pinkmoon Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 To jakas niezrozumiała abstrakcja :( Gibson wedlug wszelkich zasad logiki powinien juz od pol roku byc w domu! Quote
Fiks Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ja zaglądam, ja :lol: I właśnie robię mu mały pakiecik ogłoszeń. Quote
Pinesk@ Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ja nie wiem dlaczego on nie ma zainteresowania :shake: Fiks jak zawsze niezastąpiona z ogłoszeniami :loveu: Quote
Atkaaaa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 pinkmoon napisał(a):To jakas niezrozumiała abstrakcja :( Gibson wedlug wszelkich zasad logiki powinien juz od pol roku byc w domu! Dokładnie, masakra. Fiks napisał(a):Ja zaglądam, ja :lol: I właśnie robię mu mały pakiecik ogłoszeń. :loveu: Dziękuję!!!:loveu: Pinesk@ napisał(a):Ja nie wiem dlaczego on nie ma zainteresowania :shake: Fiks jak zawsze niezastąpiona z ogłoszeniami :loveu: No własnie... W sb mam w planach wzięcie go znowu na jakiś dłuższy spacer... mam nadzieję, że tym razem kamizelka z napisem "Do adopcji" sie znajdzie i tym razem też wezmę aparat, żeby pokazać Wam "namacalnie", że nie zjadł mojego psa xD Quote
Fiks Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ma allegro, trójmiasto, gumtree, i dodałam na: alegratkę, cafeanimal, e-zwierzak, kupiepsa, adopcjapsa, gdynia.olx, adopcje.org, przygarnijzwierzaka Quote
Fiks Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Taki fajny psiak już dawno powinien iść do domu. Quote
Atkaaaa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Gibsonku szykuj się na jutrzejszy spacerek ;) Quote
Pinesk@ Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ooo Atka zabierze Gibsia na spacerek i ładne fotki prosimy :loveu: Pamiętaj o co Cię prosiłam jeszcze- Kołek, Liroy, Szturek :lol: Quote
Atkaaaa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Mam fotki i filmik :D Ale to wieczorem. Ania, była tylko jedna osoba w biurze i to zabiegana. Jutro może podejdę do zapytam, albo wyślę do smsa żeby ktoś sprawdził. Quote
Pinesk@ Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ok, nie ma sprawy, uzbroję się w cierpliwość. W takim razie czekam na fotki i filmik z Gibsiem :) Quote
Atkaaaa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Oto kaleki niepełnosprawny, agresywny w stosunku innych psów, niegrzeczny, ze skrzywioną psychą, wielki i zły Gibson: z którego jestem niesamowicie dumna:cool1::lol::loveu::loveu: no i mój wypłosz :loveu::loveu::evil_lol: Quote
Pinesk@ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://i867.photobucket.com/albums/ab240/aktaga/gib.jpg aaa, Gibson, super :loveu: agresywny, zły i kaleki- zdjęcie mówi samo za siebie :lol: Quote
Pinesk@ Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Atka ja tak sobie myślę, żeby może napisać do moda o przeniesienie wątku Gibsia na pomorskie? tu i tak nikt poza nami nie zagląda a na pomorskim może akurat ktoś go wypatrzy i ciotek więcej przyjdzie... Quote
pinkmoon Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 nie wiem czy to coś da - na pomorskim też jest wszystkiego kilka ciotek i wszystkie z nich już chyba były na tym wątku. na ogólnym jest szansa że ktoś spoza naszej okolicy zajrzy. Quote
Pinesk@ Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Może masz racje, nie wertowałam wątku Gibsia od początku do konca więc nie wiem czy ciotki z pomorskiego go widziały.. Quote
Recommended Posts