Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj, ja ostatni raz w Ciapkowie byłam chyba na początku września :roll: w wakacje to i owszem, byłam często, i zawsze Gibsia brałam, ale teraz to już kawał czasu minął. Jeżdżę teraz do Dąbrówki, bo do Ciapkowa kompletnie nie mam kiedy - godziny zajęć nie pozwalają mi tam się pojawić w regulaminowym wolontariackim czasie, za to w Dąbrówce mam takie chody że mogę być kiedy chcę :eviltong:

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gibson brawo chłopaku, popisałeś się, wiedziałam, że będą z ciebie ludzie :lol: :multi::multi::multi:

teraz tylko trzeba dobry domek znaleźć, którego na horyzoncie JESZCZE nie widać. :roll:

Posted

Dziś byliśmy na krótkim spacerku bo w weekend niestety nie miałam czasu.
Jaki ten pies jest biedny, taki kochany, taki wpatrzony w człowieka a ludzie go nie dostrzegają :(

To jest strasznie smutne jak już po spacerze muszę iść i odprowadzić go z powrotem do klatki... on już nawet sam wchodzi, obraca się, przytuli na pożegnanie po czym cofa się, żebym mogła zamknąć klatkę i odejść. Nie wyje, nie piszczy... tylko stoi, i tak przenikliwie patrzy... jakby chciał się upewnić, że na pewno kiedyś wrócę i pójdziemy znowu na spacer, że znowu będzie mógł się przytulić, otrzeć się tą piękną mordką i poszaleć, że znowu usłyszy obietnicę, że w końcu znajdzie się domek, w którym człowiek będzie go kochał do końca, bez względu na to co się stanie.

Posted

nikt więcej tu nie zagląda prócz nas... :(

Gibson czeka, czy przyjdzie mu przesiedzieć zimę w schronisku? Ten kościsty tyłek mu zmarznie, on tak by chciał się położyć na swoim wygodnym miękkim i cieplutkim posłaniu... w swoim własnym domu...

Posted

pinkmoon napisał(a):
To jakas niezrozumiała abstrakcja :( Gibson wedlug wszelkich zasad logiki powinien juz od pol roku byc w domu!

Dokładnie, masakra.

Fiks napisał(a):
Ja zaglądam, ja :lol:
I właśnie robię mu mały pakiecik ogłoszeń.

:loveu:
Dziękuję!!!:loveu:
Pinesk@ napisał(a):
Ja nie wiem dlaczego on nie ma zainteresowania :shake:

Fiks jak zawsze niezastąpiona z ogłoszeniami :loveu:

No własnie...

W sb mam w planach wzięcie go znowu na jakiś dłuższy spacer... mam nadzieję, że tym razem kamizelka z napisem "Do adopcji" sie znajdzie i tym razem też wezmę aparat, żeby pokazać Wam "namacalnie", że nie zjadł mojego psa xD

Posted

Ma allegro, trójmiasto, gumtree,

i dodałam na: alegratkę, cafeanimal, e-zwierzak, kupiepsa, adopcjapsa, gdynia.olx, adopcje.org, przygarnijzwierzaka

Posted

Mam fotki i filmik :D Ale to wieczorem.
Ania, była tylko jedna osoba w biurze i to zabiegana. Jutro może podejdę do zapytam, albo wyślę do smsa żeby ktoś sprawdził.

Posted

Oto kaleki niepełnosprawny, agresywny w stosunku innych psów, niegrzeczny, ze skrzywioną psychą, wielki i zły Gibson:

z którego jestem niesamowicie dumna:cool1::lol::loveu::loveu: no i mój wypłosz :loveu::loveu::evil_lol:

Posted

Atka ja tak sobie myślę, żeby może napisać do moda o przeniesienie wątku Gibsia na pomorskie? tu i tak nikt poza nami nie zagląda a na pomorskim może akurat ktoś go wypatrzy i ciotek więcej przyjdzie...

Posted

nie wiem czy to coś da - na pomorskim też jest wszystkiego kilka ciotek i wszystkie z nich już chyba były na tym wątku. na ogólnym jest szansa że ktoś spoza naszej okolicy zajrzy.