Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od Atki do pinkmoon:

[FONT=MS Shell Dlg 2]"Czekam na swojego borderka :D, Trzy psy to już za dużo, a poza tym jak rodzice się nie zgadzają na małego bc to co dopiero taki kolos wielki :D. Co nie zmienia faktu, że szukam mu domu jak najbliżej siebie xD, że jest cudowny, fenomenalny i go uwielbiam! Ale jakbym mogła to już dawno byłby u mnie"

(kurcze, fajnie byc łącznikiem :evil_lol:)
[/FONT]

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Nowe wiadomości od Atki:

"Gibson jest wybitny- dziś bawił się z psem xDDD

I spędzi sam, biedny w zimnym boksie, święta :("

A ja od siebie dodam, że nadal zrozumieć nie mogę dlaczego nikt go nie chce... Chociaż mam taką nadzieję, że jak już się domek zjawi to taki wybitny i ten jeden, jedyny dla Gibsia..
[/FONT]

Posted

Słuchajcie! Nie uwierzycie ale (i tu wiad. od Atki):

"Dzisiaj Gibson po 6miesięcznym pobycie w schronisku znalazł świetny dom i to blisko mnie, więc jest szansa, że jego fotki będą się tu nieraz pojawiały! :D:D:D:D Także euforia, radocha i w ogóle ahhh i ohh xD. Trzymajcie kciuki, żeby to był już ten jedyny i ostatni dom Gibsona w, którym zostanie już do końca swoich dni. Gibson dziś poznał nowego kolegę- Logana i świetnie się z nim bawił, co kiedyś było w ogóle nie do pomyślenia. Gibson zachowywał się wzorowo ;) "

a tu fotki Gibka z ostatniego schroniskowego spaceru: http://busiorek.blogspot.com/2009/12/spacer-logan-gibson-i-dzeki.html

:laola: :cunao:

Posted

Ludzie, małe sprostowanie co do tego skąd owy pan się dowiedział o Gibku bo Agata mnie męczy ;)

[FONT=MS Shell Dlg 2]"Najpierw musiał znaleźć ogłoszenia i dopiero potem filmik ;). Fiks ogromnie dziękuje za tak sumienne ogłaszanie Gibsona! Co do filmiku to nie tylko ja ale też Ani zasługa bo to ona kręciła;). Jak sie spotkamy na spacerku czy coś to obiecuje wrzucić jakieś fotki już ze spacerków ze swoim własnym człowiekiem ;)"
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]
Pink zmień tytuł ;)[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]
[/FONT]

Posted

Ja tylko pilnowałam dwa ogłoszenia: trójmiasto i allegro. I co Agata zrobiła nowe zdjęcia, czy filmik zmianiałam i dodawałam w ogłoszeniach.
Ale to film sprawił, że facet zakochał się w Gibsonie :)

Posted

Witam serdecznie. Nie tylko nowy tatuś zakochał się w Gibsonie. Ja wraz ze swoim mężem zakochaliśmy się w nim od pierwszego wejrzenia. Dzisiaj (po dwóch tygodniach przemyśleń) powiedzieliśmy sobie sakramentalne: TAK! Chcemy się zapoznać z Gibsonem, i jeśli nas pokocha to wystąpimy z prośbą o umożliwienie wspólnego życia. Gdy zadzwoniłam do schroniska, okazało się, że Gibson ma już nowy domek. Ucieszyłam się ogromnie, bo taki piesio już dawno powinien mieć swoje miejsce na ziemi.
Ale... decyzja co do adopcji psa pozostała. Jutro jedziemy poszukać bratniej duszy. Mamy mały domek na 700m działce, dużo chęci i przestrzeni do spacerów. W swoim dotychczasowym życiu miałam trzy psy: dwa owczarki i jedną sunię rasy sopockiej. W naszym domu również były koty, ale w październiku pochowaliśmy naszego 14 letniego kocurka i ... pusto.

Posted

Mała wiadomośc z domku Gibka :p

[SIZE=2]"[FONT=MS Shell Dlg 2][SIZE=4] Wszystko świetnie ;), w domu zostawał sam i niczego nawet nie tknął. Załatwia się ładnie na dworze i jest posłuszny. Cudowny pies. Aż dziwne, ze trafił do schroniska. Chyba mu tutaj też dobrze;)."[/FONT]

• 3 weeks later...