Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli mam być szczera to też byłabym za przełożeniem... może na wszelki wypadek się wszyscy postarajmy nauczyć, a przed zajęciami pójdziemy do niego z oczami Kota ze Shreka i będziemy błagać o litość? :eviltong:

Posted

[quote name='Macho']Ja jestem za ;)

A mam tez pytanie ;) ten referat z anatomii o krwi to na jutro? czy następne zajęcia? bo zgłupiałam... :roll:[/quote]
NIE MAMY jutro anatomii i w niedziele też nie..,o ile dobrze słysząłam ktos z grupy rozmawiał czy nie możemy za 2 tygodnie oddać czyli 25...chyba,dobrze licze?

Posted

Właśnie mi z tym miesiącem też nie pasowało, ale później jest długa przerwa i wolałam zapytać ;)

A co do dzwonienia... jestem za tym, żeby zadzwonił ktoś z pierwszej (lub drugiej :diabloti: ) ławki, ktoś kto ma z wetem dobry kontakt (chociażby wzrokowy) i kogo może skojarzyć ;) :diabloti:

Posted

[quote name='Macho']Właśnie mi z tym miesiącem też nie pasowało, ale później jest długa przerwa i wolałam zapytać ;)

A co do dzwonienia... jestem za tym, żeby zadzwonił ktoś z pierwszej (lub drugiej :diabloti: ) ławki, ktoś kto ma z wetem dobry kontakt (chociażby wzrokowy) i kogo może skojarzyć ;) :diabloti:[/quote]

Boszz.... czemu mam od razu wrażenie, że chodzi albo o mnie, albo o Rafała? :roll:

Posted

Bounty, absolutnie ;) nie wiem czemu tak pomyślałaś.... :) nie miałam Ciebie ani Rafała na myśli, ale jeśli chcecie... ;)

Tonacja- dobrze przeczytałaś! :)

Posted

[quote name='tonacja']To tylko Twoje wrażenie... moim zdaniem Pan Doktor najlepiej kojarzy pewną osobę, która siedzi raczej w tylnym rzędzie :shiny:[/QUOTE]

tak tak
a jak jeszcze padnie czarodziejskie słowo na P to na pewno przełoży

Posted

No kurczę wypadałoby... ale szczerze to wątpię żeby ktokolwiek był w stanie się nauczyć tego na lepszą ocenę niż 3...

Jestem ciekawa jaka będzie forma tego sprawdzianu. Jeżeli to będzie test to rzeczywiście wystarczyłoby to tylko przeczytać... jeżeli nie to większość z nas leży...

Posted

Nom niesety znam osoby, które pewnie napiszą to dobrze...
i ja się do nich nie zaliczam ]:->
Wybiłam się z rytmu rycia... Kwka, i zamiast poduszeczki notatki z diagnostyki i nie ma bata, a jutro zasne po pierwszych 3h xD

Może jednak przełoży jak powiemy...? <nadzieja matką glupich>