Rabarbarowiec Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 To chyba gabinet weterynaryjny naszego doktora:) [url=http://www.terrarium.com.pl/zobacz/katowice-michal-polok-683.html]Katowice - Michał Polok :: Weterynarze :: terrarium.com.pl[/url] Quote
arcana81 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Tak, on ma gabinet o rzut beretem ode mnie ;) Ale szczerze ja mam mieszane uczucia jeśli chodzi o to przekładanie... Quote
annie90 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 A poda mi ktoś pocztę i hasło ?;) Bo gdzieś straciłam:/ Z góry dzięki! :) Quote
tonacja Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Jeżeli mam być szczera to też byłabym za przełożeniem... może na wszelki wypadek się wszyscy postarajmy nauczyć, a przed zajęciami pójdziemy do niego z oczami Kota ze Shreka i będziemy błagać o litość? :eviltong: Quote
Macho Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ja jestem za ;) A mam tez pytanie ;) ten referat z anatomii o krwi to na jutro? czy następne zajęcia? bo zgłupiałam... :roll: Quote
Daja_ Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='Macho']Ja jestem za ;) A mam tez pytanie ;) ten referat z anatomii o krwi to na jutro? czy następne zajęcia? bo zgłupiałam... :roll:[/quote] NIE MAMY jutro anatomii i w niedziele też nie..,o ile dobrze słysząłam ktos z grupy rozmawiał czy nie możemy za 2 tygodnie oddać czyli 25...chyba,dobrze licze? Quote
tonacja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jutro nie ma zajęć z anatomii... poza tym jutro z tego co wiem to nie mija jeszcze miesiąc. Quote
Macho Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Właśnie mi z tym miesiącem też nie pasowało, ale później jest długa przerwa i wolałam zapytać ;) A co do dzwonienia... jestem za tym, żeby zadzwonił ktoś z pierwszej (lub drugiej :diabloti: ) ławki, ktoś kto ma z wetem dobry kontakt (chociażby wzrokowy) i kogo może skojarzyć ;) :diabloti: Quote
tonacja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 obawiam się, że nikt się nie będzie chciał poświęcić :placz: Quote
BoUnTy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Macho']Właśnie mi z tym miesiącem też nie pasowało, ale później jest długa przerwa i wolałam zapytać ;) A co do dzwonienia... jestem za tym, żeby zadzwonił ktoś z pierwszej (lub drugiej :diabloti: ) ławki, ktoś kto ma z wetem dobry kontakt (chociażby wzrokowy) i kogo może skojarzyć ;) :diabloti:[/quote] Boszz.... czemu mam od razu wrażenie, że chodzi albo o mnie, albo o Rafała? :roll: Quote
tonacja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 To tylko Twoje wrażenie... moim zdaniem Pan Doktor najlepiej kojarzy pewną osobę, która siedzi raczej w tylnym rzędzie :shiny: Quote
tonacja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Czy ja dobrze przeczytałam na stronie Awangardy, że mamy jutro odwołane zajęcia z usług? Quote
Macho Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Bounty, absolutnie ;) nie wiem czemu tak pomyślałaś.... :) nie miałam Ciebie ani Rafała na myśli, ale jeśli chcecie... ;) Tonacja- dobrze przeczytałaś! :) Quote
tonacja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 :multi::multi::multi::multi: hurrraaa!!! Będę miała więcej czasu na zakuwanie diagnostyki :cool3: Quote
kuba123 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='tonacja']To tylko Twoje wrażenie... moim zdaniem Pan Doktor najlepiej kojarzy pewną osobę, która siedzi raczej w tylnym rzędzie :shiny:[/QUOTE] tak tak a jak jeszcze padnie czarodziejskie słowo na P to na pewno przełoży Quote
BoUnTy Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 hihih ja jeszcze nawet nie chwyciłam diagnostyki xD Quote
mariuszw Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 elo wam i jak wie ktoś czy wet nam to przełoży?? :p Quote
tonacja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Możemy sobie tylko o tym pomarzyć :eviltong: Bounty... ja jedyne co zrobiłam to to sobie przepisałam z kompa... ot cała moja nauka. Quote
mariuszw Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 a pytał się ktoś go wugule czy to tylko domysły>??? Quote
tonacja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Myślę, że jeżeli ktoś by się pytał i Doktor zgodziłby się to przełożyć, to już ten ktoś by napisał radosną nowinę na forum lub NK. Quote
mariuszw Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 heh to widze że pierwsza 1 będzie .... trza się coś poczytać Quote
tonacja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 No kurczę wypadałoby... ale szczerze to wątpię żeby ktokolwiek był w stanie się nauczyć tego na lepszą ocenę niż 3... Jestem ciekawa jaka będzie forma tego sprawdzianu. Jeżeli to będzie test to rzeczywiście wystarczyłoby to tylko przeczytać... jeżeli nie to większość z nas leży... Quote
BoUnTy Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Nom niesety znam osoby, które pewnie napiszą to dobrze... i ja się do nich nie zaliczam ]:-> Wybiłam się z rytmu rycia... Kwka, i zamiast poduszeczki notatki z diagnostyki i nie ma bata, a jutro zasne po pierwszych 3h xD Może jednak przełoży jak powiemy...? <nadzieja matką glupich> Quote
Recommended Posts