zerduszko Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jasza napisał(a):Jasne, że trzymamy! A jakie pierwsze wrażenie? Pozytywne :) Quote
zerduszko Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Możecie pakować Fizię :) dom jest przesuper. Ogrodzony duży ogród na tyłach domu, psy i koty wychodzą przez taras. Zwierzakom ptasiego mleczka nie brakuje ;) no może małej dietki (takie moje zboczenie ;) ). Półtorej mies. temu odeszła ich jamniczka, jej koleżanka (też jamnisiowata) została sama i tęskni. Wszystkim brakuje jeszcze jednego psa, ale Pani, gdyby mogła, to pozbierałaby wszystkie biedy - zakręcona po dogomaniacku ;) Ich sunia miała zespół Cushinga i potem cukrzyce, oczywiście była leczona, jak trzeba było, to i w nocy do weta jechali. Także Państwo są przygotowani na wydatki, na starość, choroby, problemy z załatwianiem się itp. Koty wykastrowane, sunie jak trzeba (przymacicze). Oby Fizia zakolegowała się z rezydentką. Ludzie otwarci, mądrzy, weseli. Quote
Grosziwo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jak fajnie, że w moich okolicach psinki znajdują domki ! Quote
xmartix Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 to kiedy będzie Fizia jechać?? huraa!!! w końcu domek!! Quote
missieek Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Pani napisala mi ze przyjedzie po nia w przyszla sobote Quote
Jasza Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Jupiiii!!!!!!!! Strasznie się cieszę!!!!!!!!!!!1 Fiziu - niech Ci tam dobrze będzie! Quote
zerduszko Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 No to super :) Można zawsze spróbować odprawić Panią z dwiema :eviltong: Quote
missieek Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 z racji pogody w sobote Pani nie przyjechala ma dzwonic jak bedzie sie wybierac Quote
Jasza Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No nieeeee........... Czekamy dalej................. Quote
malawaszka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Nooo i wygląda na to, że dziś Fiziulina zmieniła adres :laola: missieek nie ma czasu pisać na dogo, bo ma sajgon z kotami i nie tylko w domu, ale pewnie napisze niebawem :) Quote
Jasza Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piękne wieści!!!!!!!!!!!! Quote
zerduszko Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 A już się bałam, że sprawa się rozejdzie ;) Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 oj też się bałam bo zwykla jak ludzie odkładają to nie wróży dobrze ,a le na szczęście nie miałysmy racji :laola: Quote
kizimizi Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kochani zapraszam an wątek Azy, która jak 10 innych psów mieszka sobei w .... beczce http://www.dogomania.pl/threads/181071-A-aA-cuch-beczka-wycieA-czenie-prawie-A-mierAE-czy-Aza-bAE-dzie-musiaA-a-wrA-ciAE-na-wieA Quote
fizia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Jak się cieszę, że wreszcie się Fiziuni udało!!! Quote
Recommended Posts