Tymonka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']wygląda lepiej chyba:cool3: ja oferowałam szelki i nadal je oferuje...tylko jakiego on jest rozmiaru? no i adresu potrzebuje:oops: bo ja mam po mojej yorczce mini (1,7 kg) i młodej labce (4kg) i niei wiem ktore byłyby dla niego dobre...[/QUOTE] Myślę , że te po yorczce . Bo nasz Skrytek nie wiele większy o ile nie taki sam . Quote
sacred PIRANHA Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 chcecie czerwone czy moro?:cool3: i dawać adres:diabloti: Quote
asik007 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']chcecie czerwone czy moro?:cool3: i dawać adres:diabloti:[/quote] Skrytek ma zapędy do rządzenia. I wszystko musi być po jego myśli bo jak nie to wrrr. Myślę, że z tych powodów z moro byłby bardziej zadowolony.:evil_lol: Quote
agata51 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ojej, ile zdjęć! Tylne łapki jakby bardziej wyprostowane! :multi: A szeleczki moro, zdecydowanie! On by nam dał, jakbyśmy w czerwone go ustroiły! [IMG]http://www.messengerfreak.info/angry-bat.gif[/IMG] Powoli, dziewczyny, będzie dobrze. [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_10v.gif[/IMG] Quote
ZUZANNA11 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Asia, ja nie wiem jak ci dziękować. Jak przyjedziesz do nas po Księżniczkę, to będzie trzeba zrobić jakiś komitet powitalny, z solą i chlebem. :evil_lol: Jesteś aniołem, nie człowiekiem. ANIOŁEM! Quote
sacred PIRANHA Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 okej to do szeleczek moro jest smyczka tez moro wiec dostaniecie komplecik, poprosze adres na pw to jutro wysle priorytetem:cool3: Quote
ocelot Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ale w czerwonych wyglądałby wielce twarzowo;) Quote
bozen79 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Szykuje się już do Skrytusia, wezmę mleczko i zapasy miłości, oczywiście zdam relacje z odwiedzinek. Mieszkam w okolicach Łódzkiego schroniska na milionowej, może ktoś wie czy są potrzebne osoby do wyprowadzania piesków lub np. do odwiedzin lup tym pod., może jest jeszcze jakiś piesek który potrzebuje odwiedzinek i troszkę uczucia, chętnie się zangażuje. Do skrytusia mam strasznie daleko, szkoda:-(, ale oczywiście będę go odwiedzać. Quote
agata51 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Witaj, Bożenko! Widzę, że wreszcie się udało! :multi: Czekamy na wieści z lecznicy. Quote
ocelot Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Czekamy... Dziewczyny jeszcze raz dzięki za odwiedziny u Skrytka, bez Was nie miałoby to szans powodzenia. Quote
Ra_dunia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Wreszcie nadrobiłam wątek po krótkiej nieobecności. Skrytuś wygląda znacznie lepiej. Niedobrze, że ma problemy z chodzeniem :( ale Łódzkie cioteczki są jak zwykle kochane :loveu: i na pewno uda im się przekonać Skrytka do chodzenia ;) Quote
bozen79 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 No właśnie wróciłam od Skrytka i zasiadłam od razu do komputera, aby zdać szczegółowo relacje. Myślę, że po dzisiejszych odwiedzinach to będzie mnie miał dosyć, byłam nie dobra i zmusiłam go dochodzenia:razz:. Zrobił z 10 rundek w tą i z powrotem po ogródku, oczywiście pozwoliłam mu na krótkie polegiwanka na trawce. Zjadł sporo, na tyle że już nawet szyneczki nie chciał, a ma apetytycik konkretny. Nooo i oczywiście powarkiwał na mnie:evil_lol:, mam nadzieje że mu to przejdzie? Zrobił kupola konkretnego(chyba mleczko dałam mu niepotrzebnie, bo jutro może być niespodzianka). Znalazłam też dobry patent na dawanie mu picia, pije z koreczka po kubusiu (wypił z 8 koreczków mleka i 4 wody), bo niestety nie pije z miski:shake:. Ogólnie jest poprawa i widać że ma już więcej sił, ale jeszcze trzeba mu dużo czasu poświęcić, bo z tą jego psychiką jest źle, musi mieć więcej kontaktów z człwiekiem. NO i chodzić chodzić chodzić!!!!!! A zostawiłam mu maskotkę w klatce, ale teraz myślę że może źle zrobiłam!!? Najwyżej dziewczyny mu wyjmą. Mam też zdjęcia 2 jak leży na trawce, ale później je zamieszcze. Niech Skryteczek kochany zdrowieje!!!!! Quote
asik007 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Śliczne dzięki jesteś przekochana:Rose:. Dzisiaj to ja dopiero do domu wróciłam i taką miałam nadzieję, że u niego byłaś bo już nie mam sił. Jutro ja jadę i też konkretnie na 2, 3 godzinki. A nie chował Ci się po krzakach? Quote
Madziek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Boże dziewczyny jak to dobrze czytać, że Skrytek czuje sie lepiej, że chodzi i że Wy tam jesteście :loveu: bez Was to byłby koniec świata! No i jaki on jest piękny! uszy ma nieziemskie! :loveu: Quote
Julie Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 super, że ma się lepiej i przede wszystkim, że go znalazłaś bo nie wiadomo co by było gdyby tam został... Quote
bozen79 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Nie uciekał mi po krzakach, bo mu nie pozwoliłam.Był na smyczy i muszę przyznać, że go troszkę ciągnęłam bo opierał się, ale niestety nie ma innego wyjścia. On nie chce chodzić, a sił już troszkę ma więc musiałam go przymusić. Myśle że pare razy go tak zmusimy, a potem to już zrobi to dla świętego swojego spokju:razz: Quote
szajbus Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ważne, żeby był efekt. Psinko nabieraj sił , tyle cioteczek ci kibicuje, wiec musi się udać! Quote
Tymonka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Oj musi :lol: Ja też wreszcie jadę dzisiaj naszego Skryteczka odwiedzić , ale się stęskniłam :multi: Quote
fizia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [URL="http://img3.imageshack.us/i/img2794srh.jpg/"][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/1700/img2794srh.jpg[/IMG][/URL] Quote
agata51 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Anja2201']Oj musi :lol: Ja też wreszcie jadę dzisiaj naszego Skryteczka odwiedzić , ale się stęskniłam :multi:[/quote] O której jedziesz? Ja wybieram się koło południa. Może niepotrzebnie? Quote
zebrazebra Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Dzisiaj będzie mój bazarek na biedaka. Wpłaty mają być na Fioletowego Psa, tak? Bazarek tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/w-budowie-dla-skrytka-143796/#post12760897[/url] Quote
lika1771 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Wpłaciłam 50 zł na maluszka tylko na poczcie wiec beda gdzies za 2 3 dni pod koniec miesiaca tez cos wpłace szkoda ze nie mam szczescia w totka tyle tych bid wszystkim chciało by sie pomoc ludzie nie zasługuja na zwierzeta Quote
jotpeg Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 dziewczyny z Lodzi! tu na tym watku Boy pisze ze zostaly jej kontakty chetnych na adocje - moze cos sie uda wykorzystac?: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1168/murzynek-znalazl-nowy-dom-142789/index19.html[/url] Quote
zebrazebra Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Bazarek już czynny, proszę o podrzucanie!!! :lol::lol::lol: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-skrytka-bizuty-nie-tylko-do-17-08-09-a-143796/#post12760897[/url] Quote
Recommended Posts