Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']wygląda lepiej chyba:cool3:
ja oferowałam szelki i nadal je oferuje...tylko jakiego on jest rozmiaru? no i adresu potrzebuje:oops:
bo ja mam po mojej yorczce mini (1,7 kg) i młodej labce (4kg) i niei wiem ktore byłyby dla niego dobre...[/QUOTE]

Myślę , że te po yorczce . Bo nasz Skrytek nie wiele większy o ile nie taki sam .

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']chcecie czerwone czy moro?:cool3:
i dawać adres:diabloti:[/quote]

Skrytek ma zapędy do rządzenia.
I wszystko musi być po jego myśli bo jak nie to wrrr.
Myślę, że z tych powodów z moro byłby bardziej zadowolony.:evil_lol:

Posted

Ojej, ile zdjęć! Tylne łapki jakby bardziej wyprostowane! :multi:

A szeleczki moro, zdecydowanie! On by nam dał, jakbyśmy w czerwone go ustroiły! [IMG]http://www.messengerfreak.info/angry-bat.gif[/IMG]

Powoli, dziewczyny, będzie dobrze. [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_10v.gif[/IMG]

Posted

Asia, ja nie wiem jak ci dziękować. Jak przyjedziesz do nas po Księżniczkę, to będzie trzeba zrobić jakiś komitet powitalny, z solą i chlebem. :evil_lol:

Jesteś aniołem, nie człowiekiem. ANIOŁEM!

Posted

Szykuje się już do Skrytusia, wezmę mleczko i zapasy miłości, oczywiście zdam relacje z odwiedzinek. Mieszkam w okolicach Łódzkiego schroniska na milionowej, może ktoś wie czy są potrzebne osoby do wyprowadzania piesków lub np. do odwiedzin lup tym pod., może jest jeszcze jakiś piesek który potrzebuje odwiedzinek i troszkę uczucia, chętnie się zangażuje. Do skrytusia mam strasznie daleko, szkoda:-(, ale oczywiście będę go odwiedzać.

Posted

Wreszcie nadrobiłam wątek po krótkiej nieobecności. Skrytuś wygląda znacznie lepiej.
Niedobrze, że ma problemy z chodzeniem :( ale Łódzkie cioteczki są jak zwykle kochane :loveu: i na pewno uda im się przekonać Skrytka do chodzenia ;)

Posted

No właśnie wróciłam od Skrytka i zasiadłam od razu do komputera, aby zdać szczegółowo relacje. Myślę, że po dzisiejszych odwiedzinach to będzie mnie miał dosyć, byłam nie dobra i zmusiłam go dochodzenia:razz:. Zrobił z 10 rundek w tą i z powrotem po ogródku, oczywiście pozwoliłam mu na krótkie polegiwanka na trawce. Zjadł sporo, na tyle że już nawet szyneczki nie chciał, a ma apetytycik konkretny. Nooo i oczywiście powarkiwał na mnie:evil_lol:, mam nadzieje że mu to przejdzie? Zrobił kupola konkretnego(chyba mleczko dałam mu niepotrzebnie, bo jutro może być niespodzianka). Znalazłam też dobry patent na dawanie mu picia, pije z koreczka po kubusiu (wypił z 8 koreczków mleka i 4 wody), bo niestety nie pije z miski:shake:. Ogólnie jest poprawa i widać że ma już więcej sił, ale jeszcze trzeba mu dużo czasu poświęcić, bo z tą jego psychiką jest źle, musi mieć więcej kontaktów z człwiekiem. NO i chodzić chodzić chodzić!!!!!!
A zostawiłam mu maskotkę w klatce, ale teraz myślę że może źle zrobiłam!!? Najwyżej dziewczyny mu wyjmą. Mam też zdjęcia 2 jak leży na trawce, ale później je zamieszcze.
Niech Skryteczek kochany zdrowieje!!!!!

Posted

Śliczne dzięki jesteś przekochana:Rose:. Dzisiaj to ja dopiero do domu wróciłam i taką miałam nadzieję, że u niego byłaś bo już nie mam sił.
Jutro ja jadę i też konkretnie na 2, 3 godzinki.
A nie chował Ci się po krzakach?

Posted

Boże dziewczyny jak to dobrze czytać, że Skrytek czuje sie lepiej, że chodzi i że Wy tam jesteście :loveu: bez Was to byłby koniec świata!

No i jaki on jest piękny! uszy ma nieziemskie! :loveu:

Posted

Nie uciekał mi po krzakach, bo mu nie pozwoliłam.Był na smyczy i muszę przyznać, że go troszkę ciągnęłam bo opierał się, ale niestety nie ma innego wyjścia. On nie chce chodzić, a sił już troszkę ma więc musiałam go przymusić. Myśle że pare razy go tak zmusimy, a potem to już zrobi to dla świętego swojego spokju:razz:

Posted

[quote name='Anja2201']Oj musi :lol: Ja też wreszcie jadę dzisiaj naszego Skryteczka odwiedzić , ale się stęskniłam :multi:[/quote]

O której jedziesz? Ja wybieram się koło południa. Może niepotrzebnie?

Posted

Dzisiaj będzie mój bazarek na biedaka. Wpłaty mają być na Fioletowego Psa, tak?

Bazarek tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/w-budowie-dla-skrytka-143796/#post12760897[/url]

Posted

Wpłaciłam 50 zł na maluszka tylko na poczcie wiec beda gdzies za 2 3 dni pod koniec miesiaca tez cos wpłace szkoda ze nie mam szczescia w totka tyle tych bid wszystkim chciało by sie pomoc ludzie nie zasługuja na zwierzeta

Posted

dziewczyny z Lodzi! tu na tym watku Boy pisze ze zostaly jej kontakty chetnych na adocje - moze cos sie uda wykorzystac?:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1168/murzynek-znalazl-nowy-dom-142789/index19.html[/url]

Posted

Bazarek już czynny, proszę o podrzucanie!!! :lol::lol::lol:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-skrytka-bizuty-nie-tylko-do-17-08-09-a-143796/#post12760897[/url]