asiunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Cimi napisał(a):Widzę, że Rocky to prawdziwy pies pasterski :lol:. Hej! Oczywiscie ze tak w koncu...terier:lol:Moze mu wpis w metryce zamienie na border collie mini:evil_lol:
Cimi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 asiunia napisał(a):Moze mu wpis w metryce zamienie na border collie mini:evil_lol: Zmień, zmień :lol:, przynajmniej będziesz mogła jeździć na próby pracy :lol:.
asiunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Cimi napisał(a):Zmień, zmień :lol:, przynajmniej będziesz mogła jeździć na próby pracy :lol:. Hej!! A myslisz ze tam maja szynszyle do zaganiania?:evil_lol:
Cimi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! A myslisz ze tam maja szynszyle do zaganiania?:evil_lol: Peniwe nie :lol:. ALe można spróbować na innych zwierzątkach :lol:- zawsze to nowe doświadczenie :evil_lol:.
asiunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Cimi napisał(a):Peniwe nie :lol:. ALe można spróbować na innych zwierzątkach :lol:- zawsze to nowe doświadczenie :evil_lol:. Hej! Rocky juz kaczki tez zaganial:evil_lol: Rzucimy sie teraz na cos bardziej ambitnego- np. mlody cielak:lol::lol::lol::lol::lol:
Cimi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Asia, a nie chciałabyś jechać na obóz szkoleniowy :cool3: ? Szukam kogoś, bo samej nie chce jechać :lol:.obóz
asiunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Hej!! Super rzecz ale raczej z Rocky'm niz Metka:roll:A on z koleji sie do psow absolutnie nie nadaje...Kolejna rzecz to ze w tym terminie jest zlot(na ktory tez sie chyba wybierasz?)
Cimi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Super rzecz ale raczej z Rocky'm niz Metka:roll:A on z koleji sie do psow absolutnie nie nadaje...Kolejna rzecz to ze w tym terminie jest zlot(na ktory tez sie chyba wybierasz?) Ale w sumie tam każde psy próbują nawet szczeniory , które mało umią. Wiem, że jest zlot i dlatego jestem w rozterce od około 2 tygodni :roll:, bo to jest obóz gdzie są 3 konkurencje i mogę się czegoś nauczyć ;).
asiunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Hej!! Jako ze obawiam sie kompromitacji(:evil_lol:)wybiore zlot...Zapewniam ze naprawde jest super i warto pojechac,a na zlocie Olek moze robic za pozoranta i wspolnie mozemy pocwiczyc(ja przynajmniej bardzo chetnie podpatrze jak to robisz:eviltong:)
Cimi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Obawiam się, że Olek jest za mało przygotowany :lol:. Nie wydaje mi się, aby Olek był w stanie 30 kg i wzwyż psy unieść na rękawie :evil_lol:, prędzej by mu ręka wyleciała. Generalnie fajnie, ale ja nie lubię chodzic po górach ani urządzac pieszych wycieczek :evil_lol:. A na mnie nie ma co patrzeć jak robimy, bo narazie w tym kierunku nic nie robimy ;). Narazie zajmujemy się OBI i frisbee :lol:.
asiunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Hej!! Zawsze jest Linka(ale mi sie dostanie)ktora za pozoranta dla Metki robila w zeszlym roku(uła podobno ja tylek do teraz boli:evil_lol:) Z tymi pieszymi wycieczkami mozna sie dla psa raz w roku poswiecic-chociaz ja takowe od jutra intensywne zaczynam;)
zaba14 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Zlot górą!! ja w sumie wchodzilam ostatnio na Czantorie i z niej spadłam :evil_lol: siniaka mam do dziś :mad: ale w wakacje wejde na anstepna gore! ;)
asiunia Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Cimi napisał(a):Za duo razy juz sie poswiecalam :evil_lol:. Hej!! Prosze nie wymyslac tylko pakowac Fionke:evil_lol:Jeden boksio na zlocie to zdecydowanie za malo:evil_lol: A tak wogole to dzien dobry kochani;)
Cimi Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 asiunia napisał(a):Prosze nie wymyslac tylko pakowac Fionke:evil_lol:Jeden boksio na zlocie to zdecydowanie za malo:evil_lol: Jak to :cool3: ? Możliwe, że przyjedzie Ewkaa ze swoimi potworami :evil_lol:, amy jednak wybrałyśmy obóz szkoleniowy i Fiona dostanie po dupsku :evil_lol: :lol:.
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Szkoda...:-( Rottek-chinczyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wygląda jak pinczerek:razz:
Koma Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 No nie :lol: :lol: :lol: takiego rottka jeszcze nie widziałam :evil_lol:
PIKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Szkoda...:-( Rottek-chinczyk O matko posikałam się :lol::lol::lol:
Recommended Posts