Alicja Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Plosie :) ale sliczny banerek:multi:i Asiuniu zrób koniecznie odsyłacz ;)
Patikujek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='asiunia'] Jaka paczka (3 wspaniałych i ona) Mogę sie założyć że Metka to żądzi tam w domu u ciebie
asiunia Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Hej!! Łaciaty ksieciunio to Rocky-i to on rzadzi:evil_lol:A dziewczynki coz maja zrobic?sie biedne malenkie niuniu podporzadkowuja:lol:
asiunia Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Hej!! Wczoraj z Metosławka bylysmy na herbatce i ciescie(pyycha:razz:)u dziewczynek.Kudlaty zostal bo Aiszek ma cieczke a Afrunia rozwalona lapke.Niestety fotek narazie nie mam...Ale dzisiaj postaram sie zrobic naszemu nowemu domownikowi...:evil_lol:
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Wczoraj z Metosławka bylysmy na herbatce i ciescie(pyycha:razz:)u dziewczynek.Kudlaty zostal bo Aiszek ma cieczke a Afrunia rozwalona lapke.Niestety fotek narazie nie mam...Ale dzisiaj postaram sie zrobic naszemu nowemu domownikowi...:evil_lol::crazyeye:a kto u Was mieszka :razz:
asiunia Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:a kto u Was mieszka :razz: Hej! Taki maly ktos..albo ktosia;)To taki ktosik bardziej dochodzacy niz na stale mieszkajacy:roll:
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='asiunia']Hej! Taki maly ktos..albo ktosia;)To taki ktosik bardziej dochodzacy niz na stale mieszkajacy:roll::razz::razz::razz:wow ale ty tajemnicza jesteś ;)
malawaszka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 a ja wieeem :eviltong: czekam na fotki małego ktosia:cool1:
asiunia Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 malawaszka napisał(a):a ja wieeem :eviltong: czekam na fotki małego ktosia:cool1: Hej!! Hahahaha kurcze..szpiegostwo sie szerzy;)Nie mam tylko pojecia jak moje psy zareaguja:shake:
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Hahahaha kurcze..szpiegostwo sie szerzy;)Nie mam tylko pojecia jak moje psy zareaguja:shake:;)a na kogo :razz:
asiunia Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Hej!! Hmmm... Mam tylko jedno bo baterie padly... Zdjecie bardzo ciemne wiec musialam je zrobic w sepii.Kociatko jest boskie kolorystycznie-takiego jeszcze nie widzialam-jest srebrno-czarny z zolto-zielonymi oczkami:loveu: http://img148.imageshack.us/img148/4360/collage22vs.jpg
malawaszka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Hahahaha kurcze..szpiegostwo sie szerzy;)Nie mam tylko pojecia jak moje psy zareaguja:shake: będzie dobrze, jak z Szynszylami nie masz problemów to i z .... nie powinno być :evil_lol: byle tylko księciunio go nie chciał zaganiać za bardzo bo oberwie :lol:
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Co za wspaniała "paka" z tych Twoich psiurów ;) Pozdrawiamy
asiunia Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Hej!! Metosławy sie bardziej obawiam-szczegolnie ze koci sie przez balkon nauczyl wlazic i wylazic:roll:
misiaczek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Napisałysmy równo posty :evil_lol:. A kiedy Twoje psy zobaczą kociaka?
malawaszka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Metosławy sie bardziej obawiam-szczegolnie ze koci sie przez balkon nauczyl wlazic i wylazic:roll: no jakoś sobie nie wyobrażam, żeby Meteczka mogła krzywdę zrobić - po pierwsze to najpierw by musiała dogonić ;)
asiunia Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Hej!! Nie wiem wlasnie...kocio przylazi kiedy chce wiec ciezko powiedziec...Psow boi sie panicznie i nie docieraja zadne argumenty(jedzenie,zabawa)wiec najpierw pokazemu mu Rocky'ego,a potem Metoslawe...Moze na zawal nie zejdzie:roll:
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Nie wiem wlasnie...kocio przylazi kiedy chce wiec ciezko powiedziec...Psow boi sie panicznie i nie docieraja zadne argumenty(jedzenie,zabawa)wiec najpierw pokazemu mu Rocky'ego,a potem Metoslawe...Moze na zawal nie zejdzie:roll:Asiu do mojej mamy tez przez balkon wchodzą kociaki ....znaczy wchodziły bo teraz po remoncie już nie daja rady się wdrapać :razz:ale Ozzy nie gonił , tyle ,że one to dzikuski i momentalniesię jeżą i nawet atakują / już niejeden pies na ulicy oberwał /Tym sposobem mamy u mamy takie ,, przyszywane''kociaki do dokarmiania;)Następnym razem zrobię im fotaski .Z kolei TZ ma w pracy też koty /w sobotę przyjechał w czasie pracy służbowym autem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:po żarcie dla kotów/
asiunia Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Asiu do mojej mamy tez przez balkon wchodzą kociaki ....znaczy wchodziły bo teraz po remoncie już nie daja rady się wdrapać :razz:ale Ozzy nie gonił , tyle ,że one to dzikuski i momentalniesię jeżą i nawet atakują / już niejeden pies na ulicy oberwał /Tym sposobem mamy u mamy takie ,, przyszywane''kociaki do dokarmiania;)Następnym razem zrobię im fotaski .Z kolei TZ ma w pracy też koty /w sobotę przyjechał w czasie pracy służbowym autem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:po żarcie dla kotów/ Hej!! Ten kotek pewnie tez bedzie na takiej zasadzie(bo na kolejnego zwierza juz raczej warunkow nie mamy),albo znajdzie mu sie jakis porzadny dom:evil_lol:
Recommended Posts