Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!!

Łaciaty ksieciunio to Rocky-i to on rzadzi:evil_lol:A dziewczynki coz maja zrobic?sie biedne malenkie niuniu podporzadkowuja:lol:

Posted

Hej!!

Wczoraj z Metosławka bylysmy na herbatce i ciescie(pyycha:razz:)u dziewczynek.Kudlaty zostal bo Aiszek ma cieczke a Afrunia rozwalona lapke.Niestety fotek narazie nie mam...Ale dzisiaj postaram sie zrobic naszemu nowemu domownikowi...:evil_lol:

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Wczoraj z Metosławka bylysmy na herbatce i ciescie(pyycha:razz:)u dziewczynek.Kudlaty zostal bo Aiszek ma cieczke a Afrunia rozwalona lapke.Niestety fotek narazie nie mam...Ale dzisiaj postaram sie zrobic naszemu nowemu domownikowi...:evil_lol::crazyeye:a kto u Was mieszka :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:a kto u Was mieszka :razz:
Hej!

Taki maly ktos..albo ktosia;)To taki ktosik bardziej dochodzacy niz na stale mieszkajacy:roll:

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Taki maly ktos..albo ktosia;)To taki ktosik bardziej dochodzacy niz na stale mieszkajacy:roll::razz::razz::razz:wow ale ty tajemnicza jesteś ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
a ja wieeem :eviltong: czekam na fotki małego ktosia:cool1:

Hej!!

Hahahaha kurcze..szpiegostwo sie szerzy;)Nie mam tylko pojecia jak moje psy zareaguja:shake:

Posted

Hahahaha kurcze..szpiegostwo sie szerzy;)Nie mam tylko pojecia jak moje psy zareaguja:shake:;)a na kogo :razz:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Hahahaha kurcze..szpiegostwo sie szerzy;)Nie mam tylko pojecia jak moje psy zareaguja:shake:

będzie dobrze, jak z Szynszylami nie masz problemów to i z .... nie powinno być :evil_lol: byle tylko księciunio go nie chciał zaganiać za bardzo bo oberwie :lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Metosławy sie bardziej obawiam-szczegolnie ze koci sie przez balkon nauczyl wlazic i wylazic:roll:

no jakoś sobie nie wyobrażam, żeby Meteczka mogła krzywdę zrobić - po pierwsze to najpierw by musiała dogonić ;)

Posted

Hej!!

Nie wiem wlasnie...kocio przylazi kiedy chce wiec ciezko powiedziec...Psow boi sie panicznie i nie docieraja zadne argumenty(jedzenie,zabawa)wiec najpierw pokazemu mu Rocky'ego,a potem Metoslawe...Moze na zawal nie zejdzie:roll:

Posted

Nie wiem wlasnie...kocio przylazi kiedy chce wiec ciezko powiedziec...Psow boi sie panicznie i nie docieraja zadne argumenty(jedzenie,zabawa)wiec najpierw pokazemu mu Rocky'ego,a potem Metoslawe...Moze na zawal nie zejdzie:roll:Asiu do mojej mamy tez przez balkon wchodzą kociaki ....znaczy wchodziły bo teraz po remoncie już nie daja rady się wdrapać :razz:ale Ozzy nie gonił , tyle ,że one to dzikuski i momentalniesię jeżą i nawet atakują / już niejeden pies na ulicy oberwał /Tym sposobem mamy u mamy takie ,, przyszywane''kociaki do dokarmiania;)Następnym razem zrobię im fotaski .Z kolei TZ ma w pracy też koty /w sobotę przyjechał w czasie pracy służbowym autem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:po żarcie dla kotów/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Asiu do mojej mamy tez przez balkon wchodzą kociaki ....znaczy wchodziły bo teraz po remoncie już nie daja rady się wdrapać :razz:ale Ozzy nie gonił , tyle ,że one to dzikuski i momentalniesię jeżą i nawet atakują / już niejeden pies na ulicy oberwał /Tym sposobem mamy u mamy takie ,, przyszywane''kociaki do dokarmiania;)Następnym razem zrobię im fotaski .Z kolei TZ ma w pracy też koty /w sobotę przyjechał w czasie pracy służbowym autem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:po żarcie dla kotów/
Hej!!

Ten kotek pewnie tez bedzie na takiej zasadzie(bo na kolejnego zwierza juz raczej warunkow nie mamy),albo znajdzie mu sie jakis porzadny dom:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...