Lucy* Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='asiunia'] Hej moje Kochane Mordeczki :diabloti: :diabloti: co to za spacerki bez nas :placz: :placz: Zostawiam Ci info na gg , na komórce.. już prawie przez radio Cię szukam a Ty cisza i cisza :mad: :mad:
Ambra Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 hehe:crazyeye: tyle tych rotków, że to już mi na hodowle wyglada, a nawet pseudo hihi!! :evil_lol: uwielbiam psiaki w grupie, a już w rasowo tej samej- miód dla oczu!:loveu: eh, a ja nadal nie mogę skojarzyć gdzie jest to Wasze spacerowe miejsce, :shake:
asiunia Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Hej!! Lucynko nie bij:calus:Moze w weekend sie spotkamy?:evil_lol: Aniu to sa tereny parku na sroduli,zaraz kolo kopca kreta vel góry do zjadu na nartach:evil_lol:
Linka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Adsik.. dla Ciebie :kiss_2: dla Metuci :kiss_2: Dla Rocky'ego :kiss_2:
BoJa2 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Złośliwośc rzeczy martwych:shake: Już chyba 100 razy chciałam Was nawiedzić,ale dogo pada, całuski dla wszystkich panienek,bo nie wiem kiedy znowu się uda do Was zawitać:loveu:
anetta Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Imponujacy widok trzech panienek i rodzynka :megagrin::loveu:
Mi. Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 nie no perfekcja!:diabloti: wystawowy pies!:p :loveu: :cool3:
asiunia Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='*luthien*'] nie no perfekcja!:diabloti: wystawowy pies!:p :loveu: :cool3: Hej!! Wystawowy?Prosze bardzo:evil_lol: Sie Monia wysililas z tymi fotkami:roll: Kochani pomocy bo ja w jakis obled wpadam:stupid:Co na kleszcze?:placz:
Mi. Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Wystawowy?Prosze bardzo:evil_lol: Sie Monia wysililas z tymi fotkami:roll: Kochani pomocy bo ja w jakis obled wpadam:stupid:Co na kleszcze?:placz:no, no:loveu: cudownie:loveu: . A na kleszcze w zoologu kup jakś spray na owady :Da, no i możesz zakroplić psiaki :)
misiaczek Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='asiunia'] Widać,że dziewczyny czują się dobrze w swoim towarzystwie :). A Rocky z tyłu biedaczek ;).Chyba go popędziły.A co bedzie podsłuchiwał,o czym mówią kobiety :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.
asiunia Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 misiaczek napisał(a):Widać,że dziewczyny czują się dobrze w swoim towarzystwie :). A Rocky z tyłu biedaczek ;).Chyba go popędziły.A co bedzie podsłuchiwał,o czym mówią kobiety :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Hej!! Łaciatemu etykieta ksieciunia nie pozwala sie z pospolstwem zadawac:evil_lol:
misiaczek Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Łaciatemu etykieta ksieciunia nie pozwala sie z pospolstwem zadawac:evil_lol: Aaaa...o to chodzi :).A ja myślałam,że to dziewczyny takie be i nie dopuszczaja go do siebie ;) :evil_lol:.
asiunia Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Gabryjella napisał(a):Konkurs na najdłuższy jęzorek:evil_lol:] Hej!! Bezwatpienia Metka,wygrala tez konkurs na najmniejszego i najtlustszego rottka:diabloti:
Recommended Posts