Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jee.. spacerek był ! :loveu: za jakis czas bedzie i wspolny z mikulcem :evil_lol: jesli wpadniecie do Chorzowa :P

Widze że dziewczyny sie swietnie bawiły :loveu:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Asiunia ja cię nie mam na fotkach :shake::placz::placz::placz:
Hej!!

Kochana rzadko kto mnie ma:lol:Aggusia ma chyba 2...;)

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Metosława z pucharem z Katowic:evil_lol:

widac ,że puchar spodobał się Metuni :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:a co miała w pucharku :p
Hej!!

Nic,ale ja przerobie go na cukierniczke...

Pikus,w zeszlym roku taki bajer kosztowal 20 zł a w tym roku 30,ale czego sie dla ukochanego psa i wlasnego ego nie robi?:evil_lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Nic,ale ja przerobie go na cukierniczke...

Pikus,w zeszlym roku taki bajer kosztowal 20 zł a w tym roku 30,ale czego sie dla ukochanego psa i wlasnego ego nie robi?:evil_lol:

a to ja tez moglabym sobie, znaczy suczy, taki kupić? :lol:

Posted

Monika3 napisał(a):
Szkoda tylko, że niektórzy nie mieli odwagi kupić własnemu psu pucharka i cukierniczki, 2w1 :)

Hej!!

Wiesz kochana...gdybysmy tyle kasy mialy coniektorzy to nie tylko puchar bysmy sobie kupily:evil_lol:

Pikuś no jasne ze tak,tylko zamiast naklejki np. NPwR jest "pucharek pamiątkowy katowice 2006"-ja mam napis tylko Katowice 2006 co by znajomym sie chwalic:oops::lol:;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Asia jaki Ty masz bajerancji podpis :crazyeye: :loveu:

nooo, powiedziałabym ,że taki mroczo-tajemniczy , ale sliczny :loveu::loveu::loveu:

Posted

hej asiuńka, wreszcie trafiłam i na Twoją fantastyczną galerie:multi: suuper fotki, ale widzę, że i na początku Mecia na zabiedzoną nie wyglądała:razz: taki urok jej i wdzięk:iloveyou:

chiba też będe musiała się zastanowic nad utworzeniem galerii Barsy&whippetów, skoro moja dobcia charta przypomina..:evil_lol:
Bardzo nam miło że załapałysmy się na fotki:lol:
pozdrawiamy!

Posted

Hej!!

Witaj Aniu!Ciesze sie bardzo ze dotarlas w nasze skromne progi:evil_lol:Zapraszamy oczywiscie ponownie!A co do galerii Twoich suczuniek to jak najbardziej jestem za:loveu:

Posted

asiunia napisał(a):

Pikuś no jasne ze tak,tylko zamiast naklejki np. NPwR jest "pucharek pamiątkowy katowice 2006"-ja mam napis tylko Katowice 2006 co by znajomym sie chwalic:oops::lol:;)

o rany a gdzie i jak to się zalatwia?

Moze Sabie w Warszawie zafunduje :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
o rany a gdzie i jak to się zalatwia?

Moze Sabie w Warszawie zafunduje :lol:

Hej!

Przyznam ze nie wiem jak to wyglada na innych wystawach,ale w Katowicach taki pucharek mozna nabyc w punkcie gdzie sa puchary dla psiakow wystawianych;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...