Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
Hm.. a mowiłaś ze Rocki anty spoleczny.. a tutaj widze uśmiechniętego pieska :loveu:

Hej!!

Zabciu a mial inne wyjscie,jak mu 3 kobity na dzien dobry lanie spuscily?To jest dobra mina do zlej gry:evil_lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Ale jeden ino ma ten "rottkowy"charakter:diabloti:Zgadnij ktory?;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj chyba się domyślam :razz:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Zabciu a mial inne wyjscie,jak mu 3 kobity na dzien dobry lanie spuscily?

Oj biedniutki :shake: :evil_lol:

Posted

Hej!

Witamy po przerwie:multi:

Taka jestem sliczna:loveu:

Ciocia Monia nas szkoli:evil_lol:

Siad

Waruj

Aisza w trakcie do nogi,Meta siad zostan

Obie siad

Afrodytka siad

Kudłaty wzorowe siad;)

Stoj na odległosc,Rocky nadal siad

Odrobina relaksu

I jak tu watpic w inteligencje rottka?

Posted

no no no Asiuńka nie posądzałam Meci o zapedy szkoleniowe! ehh masz nad nią przewagę bo zapewnę za jakąś smaczną nagrodę wykonuje polecenia jak ta lala:evil_lol:
Cuda uśmiechnięte!

Posted

Hihihi, a Wy macie jakieś wątpliwości, że niby one tak z czystego psiego serca wykonują komendy, nie, nie, robią to tylko dla jakiegoś żarełka a Aisza dodatkowo może wykonywać komendy dla rzuconego potem patyczka lub piłeczki :).
Zresztą ludzie też nie pracują dla przyjemności tylko po to żeby kase zarobić :).

Posted

Hej!!

Czesc kochani,wpadlam tylko na chwilke pochwalic sie moim kawalerem:loveu:Otoz dzisiaj moj ukochany russellek udowodnil jaki jest cudowny i wszechstronny:loveu:Nie wiem jak("sledztwo"nadal trwa)ale moje dwa szynszyle uciekly z klatki kiedy byly na balkonie.Siedze ogladam tv nagle jeden z nich wpada do pokoju,przerazona biegne na balkon patrze klatka rozwalona,drugiego nie ma!Szukam rozgladam sie-jest pod balkonem(dobrze ze mieszkam na parterze,zle bo w centrum parku!)biegiem buty,wolam psa!Wybieglismy,Rocky pognal zaraz pod balkon,przegonil szczyla w moja strone,ale ja nie zdazylam go zlapac:oops:Szczyl kieruje sie w strone ulicy,Rocky zagania go w moja strone,prawie sie udalo kiedy Chilli(szylek)skreca nagle w druga strone,tez w strone ulicy-moja dzielna psina zagania go w kat i oszczekuje-wtedy go lape!Przepraszam za brak ladu i skladu ale nadal mi sie rece trzesa,gdyby nie Rocky na bank bym go nie zlapala,a szylek pewnie zostaly albo pozarty przez cos albo rozjechany :-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...