asiunia Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Hej!! Tak Aniu to ogoniaste to Aiszman:evil_lol: Co do Metki,to lejesz miod na moje serce:loveu:
asiunia Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Hej!! Aaaa tereny takie fajne to park na Środuli:evil_lol:
Alicja Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Aaaa tereny takie fajne to park na Środuli:evil_lol::razz:to dla mnie trochę za daleko :razz:
zaba14 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 a nie zamiezacie zrobic jakiegos zlotu np. w Chorzowie?? :oops:
zaba14 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Hm.. a mowiłaś ze Rocki anty spoleczny.. a tutaj widze uśmiechniętego pieska :loveu:
asiunia Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 zaba14 napisał(a):Hm.. a mowiłaś ze Rocki anty spoleczny.. a tutaj widze uśmiechniętego pieska :loveu: Hej!! Zabciu a mial inne wyjscie,jak mu 3 kobity na dzien dobry lanie spuscily?To jest dobra mina do zlej gry:evil_lol:
asiunia Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz: 4 Rottki :p Hej!! Ale jeden ino ma ten "rottkowy"charakter:diabloti:Zgadnij ktory?;)
Alicja Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Ale jeden ino ma ten "rottkowy"charakter:diabloti:Zgadnij ktory?;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj chyba się domyślam :razz:
PIKA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Zabciu a mial inne wyjscie,jak mu 3 kobity na dzien dobry lanie spuscily? Oj biedniutki :shake: :evil_lol:
asiunia Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Hej! Witamy po przerwie:multi: Taka jestem sliczna:loveu: Ciocia Monia nas szkoli:evil_lol: Siad Waruj Aisza w trakcie do nogi,Meta siad zostan Obie siad Afrodytka siad Kudłaty wzorowe siad;) Stoj na odległosc,Rocky nadal siad Odrobina relaksu I jak tu watpic w inteligencje rottka?
anetta Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Uchuchu, tak sie ucza ze az mozgi im paruja :haha:
Ambra Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 no no no Asiuńka nie posądzałam Meci o zapedy szkoleniowe! ehh masz nad nią przewagę bo zapewnę za jakąś smaczną nagrodę wykonuje polecenia jak ta lala:evil_lol: Cuda uśmiechnięte!
Monika3 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Hihihi, a Wy macie jakieś wątpliwości, że niby one tak z czystego psiego serca wykonują komendy, nie, nie, robią to tylko dla jakiegoś żarełka a Aisza dodatkowo może wykonywać komendy dla rzuconego potem patyczka lub piłeczki :). Zresztą ludzie też nie pracują dla przyjemności tylko po to żeby kase zarobić :).
asiunia Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Hej!! Czesc kochani,wpadlam tylko na chwilke pochwalic sie moim kawalerem:loveu:Otoz dzisiaj moj ukochany russellek udowodnil jaki jest cudowny i wszechstronny:loveu:Nie wiem jak("sledztwo"nadal trwa)ale moje dwa szynszyle uciekly z klatki kiedy byly na balkonie.Siedze ogladam tv nagle jeden z nich wpada do pokoju,przerazona biegne na balkon patrze klatka rozwalona,drugiego nie ma!Szukam rozgladam sie-jest pod balkonem(dobrze ze mieszkam na parterze,zle bo w centrum parku!)biegiem buty,wolam psa!Wybieglismy,Rocky pognal zaraz pod balkon,przegonil szczyla w moja strone,ale ja nie zdazylam go zlapac:oops:Szczyl kieruje sie w strone ulicy,Rocky zagania go w moja strone,prawie sie udalo kiedy Chilli(szylek)skreca nagle w druga strone,tez w strone ulicy-moja dzielna psina zagania go w kat i oszczekuje-wtedy go lape!Przepraszam za brak ladu i skladu ale nadal mi sie rece trzesa,gdyby nie Rocky na bank bym go nie zlapala,a szylek pewnie zostaly albo pozarty przez cos albo rozjechany :-(
Monika3 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 No Roketek udowodnił jaki jest mądry a Ty co niedawno o nim mówiłaś, pamiętasz. Teraz proszę go publicznie przeprosić :).
Alka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 asiunia, nooo wielkie brawa dla Rockiego ! Świetnie się spisał :thumbs:
zaba14 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 ale słodka mordeczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak sie ładnie uśmiecha :)
PIKA Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Brawo dla psa zaganiającego Rockiego :klacz: Kudłaty wzorowe siad;-) ale mina :evil_lol:
Recommended Posts