Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!!

Hahahaha:lol:

A tak propos Metka ma niewielka ranke wlasnie kolo sutka jak pojdziemy sie zwazyc musze pokazac ja wetowi,mam nadzieje ze to nic powaznego...Ostatnio znajomi uspili swoja ON-ke bo miala raka sutkow.Przyznam ze az mi sie slabo zrobilo jak zobaczylam te ranke:roll:

Posted

asiunia, ale nowotwór to z reguly guzek a nie ranka ;)
pewnie gdzieś się skaleczyla ;)
Sabina asherowej miala nowotwory, ma pousuwane wszystko i zyje, ma się dobrze i jeszcze chce brykac :razz:

Posted

Asia nie ma sie co przejmować poki nie wiesz co to jest, uwiez mi :lol:
W zeszlym roku wyczulam u psa "guza" i prawie sie pobeczałam :lol: poszlismy do weta i okazało się, że ma nadwyrezone ściegno :lol: :lol: :lol: nadwrazliwosc właścicieli :evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Asia nie ma sie co przejmować poki nie wiesz co to jest, uwiez mi :lol:
W zeszlym roku wyczulam u psa "guza" i prawie sie pobeczałam :lol: poszlismy do weta i okazało się, że ma nadwyrezone ściegno :lol: :lol: :lol: nadwrazliwosc właścicieli :evil_lol:

:hmmmm: to tak jakbym o sobie czyatla, weterzynarz na moj widok pyta sie optymistycznie "Co sie ZNOWU dzieje?" :evil_lol: :evil_lol:

Asiku :calus:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
No jakiś:evil_lol: :evil_lol:

Hej!!

Prosze mi nie wmawiac ze Kamy sie nie myzia:roll:
Bora dziekujemy i zapraszamy ponownie:p

Posted

Asik 89 stron galerii :crazyeye: Nieźle, nieźle. Na innych forach to się szczędzi fotek :mad: Fajne te psiunie masz, a Mecia slodka jak zawsze :loveu:

Posted

O I Rocki sie pojawił ;)

Widze, ze psiaki luzem latają przy osiedlu, ludzie nie reaguja? Bo moj maluch tez czesto jest luzem :oops: ale nikt uwagi nam nie zwrocil. Raczej gdy jestesmy na smyczy to ludzie zwracaja uwage "Ania daj mu pobiegać!!" :crazyeye:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...