asiunia Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):kurka zima w pełni a one już o lecie gadają :crazyeye::roll: Hej!! Pomarzyc dobra rzecz:evil_lol:
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Pomarzyc dobra rzecz:evil_lol::cool1:no właściwie tak no i nic nie kosztuje ;)
asiunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Hej!! Ja juz kilka dni przed zlotem spałam w namiocie:lol:
Patka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 z zywym termoforkiem ma sie rozumieć :multi: ale fajny filmik :multi:
zaba14 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Ja juz kilka dni przed zlotem spałam w namiocie:lol: haha przyzwyczjałas sie? :)
madzia20sosnowiec Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='asiunia']Ja juz kilka dni przed zlotem spałam w namiocie:lol: asiaaaa taaaaaka zima a ty w namiocie?:-o
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Witamy :multi: ale siuuuuuuuuuuper zdjęcia, a te filmiki - rewelacja, muszę koniecznie ponadrabiac zaległosci, a nazbierało się ich sporo ... :roll:
mrowka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Ja juz kilka dni przed zlotem spałam w namiocie:lol: Asiku kochany ja Cie prosze bardzo...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wariatka!
asiunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):asiaaaa taaaaaka zima a ty w namiocie?:-o Hej!! Hahahaha to bylo latem,a namiot rozbity w pokoju:lol: Mrówciaku-Linka ze mna spała:evil_lol: Zabcia-tak sie przyzwyczajalam ze w tym roku biore domek-nigdy wiecej w namiocie:shake:
mrowka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Hahahaha to bylo latem,a namiot rozbity w pokoju:lol: Mrówciaku-Linka ze mna spała:evil_lol: Zabcia-tak sie przyzwyczajalam ze w tym roku biore domek-nigdy wiecej w namiocie:shake: :-o :-o :-o :stupid: czy my aby napewno jestesmy siostrami ? :hmmmm: :evil_lol:
asiunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 mrowka napisał(a)::-o :-o :-o :stupid: czy my aby napewno jestesmy siostrami ? :hmmmm: :evil_lol: Hej!! Kto tam wie skad Cie matka nasza przytargala:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zartuje :buzi:
madzia20sosnowiec Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Kto tam wie skad Cie matka nasza przytargala:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zartuje :buzi: hahahah dobreeeeeeeeeee :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Patka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 oj nie mów hop ja sie poczęłam pod namiotem to wiem na 100% ;)
asiunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Hej!! Hahahaha ja tam wole nie pytac:evil_lol:W kazdym razie na zlocie tak zmarzlam w tym namiocie,z reszta nie tylko ja-Metka ze mna w jednym spiworze spala i telepałysmy sie razem jak głupie:eviltong:W tym roku domek!;)
asiunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Hej!! Błyskotliwosc to jedna z moich zalet:evil_lol:Po prawie roku zabawy aparatem odkrylam..OPROGRAMOWANIE DO NIEGO:lol::lol::lol::lol::lol: Ahh słodka inteligencjo:loveu:
BoJa2 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 BRAWO BRAWO :Rose: :Rose: :Rose: :klacz: :klacz:
PIKA Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Błyskotliwosc to jedna z moich zalet:evil_lol:Po prawie roku zabawy aparatem odkrylam..OPROGRAMOWANIE DO NIEGO:lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol: ja tam oprogramowanie tez mam, ale nie wiem co mogę z nim zrobić :roll: moze za rok odkryje :evil_lol:
asiunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 PIKA napisał(a)::lol::lol::lol: ja tam oprogramowanie tez mam, ale nie wiem co mogę z nim zrobić :roll: moze za rok odkryje :evil_lol: Hej!! Wszystko przed Toba moja droga,wszystko przed Toba:evil_lol: Lece z paskudami na dwór,sobie doopsko poobijac na górce bo przeca inaczej lenie nie chca biegac:-(Czego sie dla psow nie robi?:shake:
mrowka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Błyskotliwosc to jedna z moich zalet:evil_lol:Po prawie roku zabawy aparatem odkrylam..OPROGRAMOWANIE DO NIEGO:lol::lol::lol::lol::lol: buahahahah Asik.... :lol: :lol: :lol: :lol: fiuuu fiuuu :loveu: :evil_lol:
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Usmiech... ... Co pan robi, że ma pan takie czyste ząbki ??:lol: :lol: aż razi ta biel :cool3:
Agga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Mata ale popiłas kochana. rano bedzie głowka bolec
Recommended Posts