Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Ja juz kilka dni przed zlotem spałam w namiocie:lol:

Asiku kochany ja Cie prosze bardzo...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wariatka!

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
asiaaaa taaaaaka zima a ty w namiocie?:-o

Hej!!

Hahahaha to bylo latem,a namiot rozbity w pokoju:lol:
Mrówciaku-Linka ze mna spała:evil_lol:
Zabcia-tak sie przyzwyczajalam ze w tym roku biore domek-nigdy wiecej w namiocie:shake:

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Hahahaha to bylo latem,a namiot rozbity w pokoju:lol:
Mrówciaku-Linka ze mna spała:evil_lol:
Zabcia-tak sie przyzwyczajalam ze w tym roku biore domek-nigdy wiecej w namiocie:shake:
:-o :-o :-o :stupid:
czy my aby napewno jestesmy siostrami ? :hmmmm: :evil_lol:

Posted

mrowka napisał(a):
:-o :-o :-o :stupid:
czy my aby napewno jestesmy siostrami ? :hmmmm: :evil_lol:

Hej!!

Kto tam wie skad Cie matka nasza przytargala:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zartuje :buzi:

Posted

Hej!!

Hahahaha ja tam wole nie pytac:evil_lol:W kazdym razie na zlocie tak zmarzlam w tym namiocie,z reszta nie tylko ja-Metka ze mna w jednym spiworze spala i telepałysmy sie razem jak głupie:eviltong:W tym roku domek!;)

Posted

Hej!!

Błyskotliwosc to jedna z moich zalet:evil_lol:Po prawie roku zabawy aparatem odkrylam..OPROGRAMOWANIE DO NIEGO:lol::lol::lol::lol::lol:
Ahh słodka inteligencjo:loveu:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Błyskotliwosc to jedna z moich zalet:evil_lol:Po prawie roku zabawy aparatem odkrylam..OPROGRAMOWANIE DO NIEGO:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: ja tam oprogramowanie tez mam, ale nie wiem co mogę z nim zrobić :roll:
moze za rok odkryje :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
:lol::lol::lol: ja tam oprogramowanie tez mam, ale nie wiem co mogę z nim zrobić :roll:
moze za rok odkryje :evil_lol:

Hej!!

Wszystko przed Toba moja droga,wszystko przed Toba:evil_lol:

Lece z paskudami na dwór,sobie doopsko poobijac na górce bo przeca inaczej lenie nie chca biegac:-(Czego sie dla psow nie robi?:shake:

Posted

buahahahah Asik.... :lol: :lol: :lol: :lol:

fiuuu fiuuu :loveu: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...