PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 O masz ja myslalam, ze tu jakies foty, a tu nie ma :-(
Lucy* Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Dobry... Asiu czy to ten sweterek :cool3: :cool3: Rewelacyjne zdjęcie :loveu: :loveu: a filmik nie wchodzi :shake:
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 XXL napisał(a):mrowka to ty chodz tu jakos w nastempnym tyg bede ... w katowicach :D:p Elmo??? :shock: yee yee yee... już się cieszę :razz: :evil_lol: To co spotkanko? Asik? :razz:
Patka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Oj ja też weny nie mam jakoś takoś ...czy jest to dla ciebie Asiuniu pocieszajace ;)
asiunia Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Hej! Lucy,ten :D Mrowa to co sobota 3 stawy? Patka nie bardzo;) Oto dzisiejsze
BoJa2 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 CHYBA MI SIE W OCZACH TROII:crazyeye: :crazyeye: Fajne towarzystwo:lol:
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś'] CHYBA MI SIE W OCZACH TROII:crazyeye: :crazyeye: Fajne towarzystwo:lol: Hugo-Kochas, nie tylko tobie :-o :hmmmm: chyba czas sie wybrac do okulisty :roll: Ale mieliscie suuper rotkowe spotkanko!! :loveu: a my mielismy dzisiaj bokserkowe :razz: 3 STAWY????? Trzeba dac znac...moze ktos sie jeszcze ppojawi.. :razz: ELMO A TY KIEDY BEDZIESZ W KATOWICACH???????:mad:
XXL Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='mrowka'] ELMO A TY KIEDY BEDZIESZ W KATOWICACH???????:mad: w nastempnym tygodniu chyba poniedzialek ...:p
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 XXL napisał(a):w nastempnym tygodniu chyba poniedzialek ...:p A po co? Do kogo? He? Szybko mówic mi tu! :razz: :evil_lol:
PIKA Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 No nie mówi mi, że one pod względem sniegu nie bliźniaki :evil_lol: Chyba, ze to nie byla Metka :oops:
Agga Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Yyyyyyyy znowu psie zwłoki....Ozzy, Saba, Metka...kto następny:crazyeye: ;)
Lucy* Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Asiula... gdzieś Ty była ??? co to za okolica ?? gadaj ale juz :mad: :evil_lol: A do Trzech Stawów... to nie wiem kto to wymyślił ;) (Ty Asiu) ale wszyscy bedą tam jechali cały piątek żeby na sobotę dojechać.. :lol: a to jak tam już będziemy to może na lotnisku bedzie najlepiej :roflt: :roflt: większa przestrzeń do biegania :diabloti: A tak wogóle.. to ale się dogomaniackie grono zebrało :crazyeye: :crazyeye:
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Lucy* napisał(a):Asiula... gdzieś Ty była ??? co to za okolica ?? gadaj ale juz :mad: :evil_lol: A do Trzech Stawów... to nie wiem kto to wymyślił ;) (Ty Asiu) ale wszyscy bedą tam jechali cały piątek żeby na sobotę dojechać.. :lol: a to jak tam już będziemy to może na lotnisku bedzie najlepiej :roflt: :roflt: większa przestrzeń do biegania :diabloti: A tak wogóle.. to ale się dogomaniackie grono zebrało :crazyeye: :crazyeye: Jedziemy na 3 stawy, zebym ja miala blizej :razz: :evil_lol: A lotnisko gdzie? jak tm latwo trafic to i moze byc lotnisko :lol: Mi to lotto :evil_lol: zebym sie tylko z Wami spotkala...
asiunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='PIKA']No nie mówi mi, że one pod względem sniegu nie bliźniaki :evil_lol: Chyba, ze to nie byla Metka :oops: Hej!! Nie nie Metusia,Afrunia:evil_lol: Lucy mnie tez te 3 stawy pod katem dojazdu nie pasują ale coz:/Mrowa my sie pod dworcem PKP spotykamy i jak sobie wymyslilas te 3 stawy to idziesz z nami :P
PIKA Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Nie nie Metusia,Afrunia:evil_lol: No tak :roll: Trzeba bylo powiedzieć, ze to Metka :evil_lol: A Metka się nie tarza? :lol:
asiunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Hej!! Ehhh no dobra to Metka-Afra :evil_lol:
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 To kiedy ten spacerek? Liczę na multum fotek:multi:
asiunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Hej!! Spotkanie jutro,a w niedziele jedziemy na osrodek szkolenia zobaczyc czy Metka ma choc troche ciągoty do IPO:evil_lol:
XXL Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 mrowka napisał(a):A po co? Do kogo? He? Szybko mówic mi tu! :razz: :evil_lol: jade w intresach moze tez odwiedze chodowcow agrafki :D i jak sie uda poznac kilku dogomaniakow :P :p tak chce poloczyc pozyteczne z przyjemnym :D:cool1:
XXL Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Spotkanie jutro,a w niedziele jedziemy na osrodek szkolenia zobaczyc czy Metka ma choc troche ciągoty do IPO:evil_lol: ile rotkow jak fajnie pozdrawiam cieplutko :D
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 hahahaha jak sie tu czarno i mrocznie zrobilo tylke psow mordercow ;) az sie boje czy ujde z zyciem hahahahhahahhaha :buzi: dla Metki
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='asiunia'] jeeezu asia sklonowałaś metkę :eviltong:
Recommended Posts