Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak sie tarzam to prawie mnie nie ma.. :evil_lol:

jęzorek jest the best !!! :loveu:

spotkanie z nieznajomym...

"zapachowe kółeczko" :roflt:

Posted

każdy w swoją stronę... :lol:

kolejne tarzanko... :p

no co.. przecież ryłam przed chwilą :evil_lol:

nie ma to jak synchronizacja :lol:

rzucasz czy nie ??

co dobrego masz w woreczku ?? :cool3:

sępiki :evil_lol:

ktoś mi założył dogomaniacką chustę :crazyeye: :lol:

Posted

Oooo fotki ze spacerku, o którym Asiczek mówiła :evil_lol:

:multi: :multi: :multi: ale miałyście super spaacereek!! Byłyscie same w parku?? Psiaki napewno sie wybiegaaly i suuper mialy zabawe, a my siedzimy w domkuu od kilku dni :oops:

Śliczne fotki :loveu:

Pozdrawiaam, ściskam psiaki

Posted

Dzięki Dziewczyny !!! Cieszę się ze Wam sie fotki podobają :loveu: :loveu: :loveu:

Spacer był naprawdę bardzo fajny i planujemy z Asią za niedługo w większym gronie :cool3:

A whippetów nie było :mad: bo Panią Whippetowa podkradła Malawaszka w celach ratunkowych :mad: :evil_lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
Dzięki Dziewczyny !!! Cieszę się ze Wam sie fotki podobają :loveu: :loveu: :loveu:

Spacer był naprawdę bardzo fajny i planujemy z Asią za niedługo w większym gronie :cool3:

A whippetów nie było :mad: bo Panią Whippetowa podkradła Malawaszka w celach ratunkowych :mad: :evil_lol:

A ta Asia sie ze wszystkimi umawia :roll: bo ze mna tez sie na spacerek umowilaa... tylko nie powiem gdzie, bo nei wiem gdzie to jest :evil_lol:

Posted

[quote name='asiunia']
Przytulasnego dnia zyczymy:evil_lol:

Jakie piękne zdjęcie :loveu: :loveu: Asia... ale mnie nastroiłaś przytulaśnie artystycznie i poetycko :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='asiunia']
Przytulasnego dnia zyczymy:evil_lol:
ale przytulanko, taka ciepła foteczka :loveu:

Foteczki spacerowe super! :multi: Sądząc po foteczkach spotkanko było bardzo udane, psiaki wybiegane i zadowolone !:loveu::loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...