KaRa_ Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Metka jak taka żaba wygląda na tym śniegu:lol: :lol: :lol: :lol:
asiunia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 PIKA napisał(a)::lol::lol::lol: może sanki jej kupcie :lol::lol: Hej!! Doopsko musi jej wystarczyc:evil_lol:
XXL Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Doopsko musi jej wystarczyc:evil_lol: asiu to chociasz jabuszko jej kup :D :p
zaba14 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 XXL napisał(a):asiu to chociasz jabuszko jej kup :D :p tzn. dupolot? :) Asiu a kiedy bedzie Gato ??
zaba14 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Gdzies zapodzialam kabelek:placz: tak to jest gdy sie nie sprzata :evil_lol: żartuje :cool1: Ja cem wiecej Gato :P
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Hej!! Gdzies zapodzialam kabelek:placz: a ja tam kabelka w ogóle nie odlaczam to is ię nie gubi :evil_lol: [quote name='zaba14']tak to jest gdy sie nie sprzata :evil_lol: Nieprawda :angryy: ja jak posprzatam to wtedy na pewno nic nie znajde :angryy:
zaba14 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 PIKA napisał(a):a ja tam kabelka w ogóle nie odlaczam to is ię nie gubi :evil_lol: Nieprawda :angryy: ja jak posprzatam to wtedy na pewno nic nie znajde :angryy: :lol: no nie moge.. ja tak samo mam, ale tylko w szafce z ksiazkami :cool3: tam zawsze musi byc balagan.. jak jest porzadek to trudno cos znajsc :roll: a gdy matka wparuje mi do pokoju i zacznie sprzatac :oops: to juz wogole nic nie umiem znajsc.. :roll: ale kabelek tak jak Ty mam ciagle podlaczony ;)
XXL Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 zaba14 napisał(a):tzn. dupolot? :) Asiu a kiedy bedzie Gato ?? nom dupolot nom wlasnie asiu daj wiecej fotek gato :D to takie gangstersie zwierzonko (imie) hahhha:p :eviltong:
Lucy* Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 zaba14 napisał(a):tak to jest gdy sie nie sprzata :evil_lol: żartuje :cool1: Ja cem wiecej Gato :P No będzie będzie ... wiem z oficjalnego źródła że będzie go razy dwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale narazie ciiiii... ja nic nie mówiłam :evil_lol:
asiunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Hej! Kabelek znaleziony-zdjecia wrzuce wieczorem:multi:Gatek tez bedzie;) Lucy łobuzie!!!!!:eviltong:grrrr :eviltong:
asiunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Hej!! Obiecane: Metusia modląca sie do Allaha;) Doobry mis:p Usmiech mordercy Bandzior za kratami I na wolnosci Profil modercy:evil_lol:
zaba14 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Aaa... jest i Gato :loveu: :loveu: a Metka boska :lol:
PIKA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Metusia modląca sie do Allaha;-) :lol::lol: tu też podobieństwa nie widze, Saba jest niewierzaca :evil_lol:
Agga Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Asiu moja Sara kiedyś w takiej pozycji spała dość długo... PIka jak tyś psa wychowała...To wy nie moherowe berety?:lol:
BoJa2 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 co to za koleś jej wystaje za uszkiem??? No chyba,ze cóś mnie się na oczy rzuciło?:crazyeye:
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Asiunia nareszcie [SIZE=5]100 stronka :B-fly::B-fly::B-fly: :BIG::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::cunao::knajpa::knajpa:
BoJa2 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 No patrz,nawet nie zauważyłam,że tu 100 stuknęła :laola: :beerchug: :BIG:
asiunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Hej!! hahaha super:multi:dziekujemy za pomoc przy tych 100 stronach:loveu: Hugo-Kochas za Metką stoi nasz bulgot:cool3:
Agga Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='dj_AZOT']ichacha jestem tu żeby nie bylo pisze i miej ten zaszczyt droga koleznko że pierwszy post bedzie tu wlasnie u Ciebie. PIESEK BARDZO FAJNY ALE SLYSZALEM ZE GROŹNY :p RZUCA SIE NA BEZBRONNE DZIEWCZYNY :p Buziaki mUaaaaaaaa :* NIe wierze:crazyeye: A co Ty tu robisz?:eviltong: Lepiej pokarz swego psa:eviltong:
Recommended Posts