Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

LAZY napisał(a):
No to trzeba się od niej uczyć tego spokoju!

spokoju? ehhh co ja bym dal, zeby Asia chciaz przez 5 min byla spokojna:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Asiunia nie zakuwaj tak napisz co u was:razz:
Hej!

u nas srednio na jeza...Metosława świruje,Aiszan to samo...natomiast pozostałe dwie pociechy maja sie srednio...Rocky co zje to kilka godzin pozniej zwroci-weci nie wiedza co z nim:shake:Afra natomiast ma guzy na nerce i wrosnietego do tchawicy-nic sie nie da juz z tym zrobic:placz:

Posted

Monika3 napisał(a):
Cały Asik jest na oryginalnych fotach, ale nie wyraziła zgody na wrzucenie ich w oryginale więc ucięłam jej łebek :razz:

W takim razie postaram sie o oryginaly :)

Posted

[quote name='Monika3']Cały Asik jest na oryginalnych fotach, ale nie wyraziła zgody na wrzucenie ich w oryginale więc ucięłam jej łebek :razz::placz::placz::placz:o masz ....Asi łepek ucięli:placz:

Posted

Monika3 napisał(a):
Asik my umówione jesteśmy na spacerk na piątek. W sobotę możemy się też do Was dołączyć z Aiszmankiem do spacerku? Przygarniecie nas? :mad:

Hej!

Mnie pasi,a potem do nas z Aiszem wpadniecie na kawke:evil_lol:

Posted

Hej!

Ja również wezme aparacik:evil_lol: Co do pogody-nam w sumie odpowiada kazda poza duzymi opadami deszczu:roll:
Wprowadziłam nowa zasade w naszym domu-nie nalezy zostawiac rottweilera i niedzwiedzia samych w pokoju...Uwaga zdjecia drastyczne:eviltong:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Kolejny Morderca! :crazyeye::-o
Tak jak Lucky Golden..:-o
i Kora:crazyeye:

:lol::evil_lol:

Hej!

Jeszcze małpke zabila:placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...