yashica Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 słuchajcie Molly ma jednego obserwatora na allegro. podałam nr do Clo,więc Klaudia-jesli ktoś będzie dzwonił do Ciebie w sprawie Molly to koniecznie daj znać! Quote
majqa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='fizia']Poprosiłam już Warsawmoo - tak, jak radziłaś, nie mam jeszcze odpowiedzi. (...) [/quote] Napisz wobec tego do Delph, swoje dziewczyna przeszła w związku z psem i ze specami i ta ich droga końca nie ma, może coś/ kogoś jeszcze podpowie. Może zechce dopomóc konsultacją. Quote
Erazm Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Widze, ze cioteczka Majqa ladnie watek prowadzi:loveu:. Quote
majqa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 I tu mnie dopadła Erazm :loveu:, help!!!!! :evil_lol: :placz: Quote
majqa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Erazm']Wybacz:oops2:[/quote] Wybaczone :evil_lol: Ty Kochana Aparatko! :loveu: Quote
Erazm Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 To jak wybaczone to bede nadal tu zagladac:krolik: Quote
Lidan Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Są jakieś nowe wiadomości o Molly? Lepiej? Gorzej? Quote
__Lara Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='majqa']Pewno i ja mam ten sam namiar na osobę, która w Polsce robi pod wymiar. Mniejsza więc o to... Skontaktujcie się, swoją drogą, proszę, z osobą, nick [B]diuna_wro[/B]. Za parę dni wraca z urlopu. Na wątku sparaliżowanego Itka była inna dogomaniaczka, która pomogła w ściągnięciu określonego wózka ze Stanów. Zysk - cymes i do tego lekki. Sprawa, o ile pamiętam, była opłacalna. Nie chcę pisać głupot więc nie podaję kosztu. Diuna przekaże Wam info i nick tej dogomaniaczki. Może i tym razem by się udało. Fiziu, poproś o osobną konsultację fotek warsawmoo.[/quote] Ja już cioteczko pisałam do ciotki diuna_wro, nie umiała za bardzo pomóc :shake: Quote
majqa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='__Lara']Ja już cioteczko pisałam do ciotki diuna_wro, nie umiała za bardzo pomóc :shake:[/quote] Zawzięłam się w przekopaniu wątku Itka i... znalazłam więc... Jeśli uznacie to za sensowne, właściwe, zapytajcie proszę o wózeczek - koszt, możliwość załatwienia, czas oczekiwania etc. osobę o nicku Sabina02. Będzie wtedy szansa porównania cen - tamtejszej, jako całości z naszą, rodzimą, jakości wykonania, standardu dopasowania, czyli wszystkich za i przeciw. Quote
Erazm Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Roznica w cenie znaczna, no ale taki wozek to inwestycja na lata, ...Dlatego przy Itku sie zdecydowalismy na zagramaniczny produkt...:roll: Quote
clo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 byl dzis jeden telefon..ale juz sama nie wiedzialam niestety co powiedziec:(((wiosno prosze odezwij sie i napisz dokladnie diagnoze molly teraz ..ja juz nie wiem ciotki co robic..ehh..mysle,ze trzeba zdecydowac jednego konkretnego specjaliste..i wiezc tam molly..sama nie wiem.. Quote
majqa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Masz rację Clo, bo póki wszystko zasadza się na gdybaniu. Trzeba poczekać na wpis Wiosny żeby było wiadomo, jakie jest jej stanowisko w sprawie i mieć obraz sytuacji z pierwszej ręki. Quote
nescca Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Rozmawialam wlasnie z Wiosną. Molly czuje sie znacznie lepiej :) Zaczyna wstawać na tylne lapki. Znow zaproponowalam konsultacje u dok. Fabisza w Zabrzu. Nie jest to daleko....więc jesli uznacie ,że ma to sens.....jedżcie. Moja wetka uprzedzi ,że będzie taki pies do konsultacji.....więc wiem ,że zrobią dla Molli wszystko co w ich mocy. Quote
fizia Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='nescca']Rozmawialam wlasnie z Wiosną. Molly czuje sie znacznie lepiej :) Zaczyna wstawać na tylne lapki. Znow zaproponowalam konsultacje u dok. Fabisza w Zabrzu. Nie jest to daleko....więc jesli uznacie ,że ma to sens.....jedżcie. Moja wetka uprzedzi ,że będzie taki pies do konsultacji.....więc wiem ,że zrobią dla Molli wszystko co w ich mocy.[/quote] Oj no to wreszcie jakies dobre wieści! Ja myślę, że trzeba spróbować wszystkich możliwych ruchów - może ktoś będzie umiał pomóc Quote
Ra_dunia Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Zaproszę tutaj Sabinkę :) znamy się z innych wątków... Quote
Sabina02 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Witajcie cioteczki! :lol: Wozek, taki jaki ma Iti koszuje 400 USD (ok. 1200 zl) , plus przesylka ok. 90 USD (ok 270 zl). Do tego dochodzi 410 zl w Polsce za cło. :shake: Ewentualnie moge zamowic wozek z przesylka do mnie i wozek do Polski zabralby w pazdzierniku moj wujek. To znacznie zmniejszylo by koszty przesylki (45 zl), no i odpadlo by cło. Co do wymiarow to potrzebne sa chyba 4 wymiary. Wozek ten jest nastawiany, wiec wymiary nie musza byc bardzo precyzyjne. I jedna wazna rzecz - Zapytajcie cioteczke bubu od Lolusia czy ma jeszcze wozeczek po Lolusiu, bo Lolus juz chodzi sam. To jest taki sam wozek jak Iti ma, tylko troche mniejszy. Trzeba by bylo wymierzyc Molly i sprawdzic z bubu czy tamten wozek by pasowal. :lol: Quote
Ewelina.w38 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 A mnie łaskawie dogo wpuściło dopiero:/ Chciałaby wpłacić zaległe pieniądze z bazarku Ra_duni na konto Molly. Poproszę o dane przelewu. Quote
Wisełka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Kurczaki no.... ja widziałam jakieś ogłoszenie u Weta dot. wózeczków!! Nie mam jak tam pójść w najbliższym czasie, jutro śmigam na wesele przyjaciólki a w niedziele rano wyjeżdżam na ok 1,5 tyg :roll: Może nie byłby taki drogi jak ten z USA. Jeżeli do tego czasu nic nie załatwicie to po powrocie mogę tam zajrzeć i sprawdzić czy to aktualne a jeśli tak wziąć namiary! Quote
Wisełka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Ale ja to durna jestem :evil_lol: Zadzwoniłam tam i Wet podyktował mi nr telefonu do tego kogoś kto wózeczki robi, nie wiem skąd jest ten człowiek, jaka miejscowość, ale warto zadzwonić, może polskie nie znaczy gorsze ;) [SIZE=3][B]0 603 541 581[/B][/SIZE] Quote
Lidan Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Sabina02'] I jedna wazna rzecz - Zapytajcie cioteczke bubu od Lolusia czy ma jeszcze wozeczek po Lolusiu, bo Lolus juz chodzi sam. To jest taki sam wozek jak Iti ma, tylko troche mniejszy. Trzeba by bylo wymierzyc Molly i sprawdzic z bubu czy tamten wozek by pasowal. :lol:[/QUOTE] Loluś to pies, który wyjatkowo mnie zaskoczył tym, że chodzi. Tak wyglądał na swoim wózeczku [img]http://img15.imageshack.us/img15/9470/dsc0908r.jpg[/img] A tak wyglada teraz :multi: [img]http://img188.imageshack.us/img188/282/dsc0284a.jpg[/img] Tu jest więcej jego zdjęć: [url]http://www.dogomania.pl/forum/12445399-post1008.html[/url] Dla mnie to prawdziwy cud, że pies, który miał złamany kręgosłup biega i jest taki szczęśliwy. Quote
Wisełka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Znamy Lolusia, znamy :loveu: Dla mnie to też cud że tak szybko zaczął chodzić!!!!! Teraz trzeba pomóc MOLLY żeby śmigała po trawce jak Loluś :lol: Quote
Poker Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Molly będzie jeszcze rosła, więc potrzebuje wózek, który będzie rósł z nią. Biedna mała.:-( Quote
Poker Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Od wiosny jest też niedaleko do Wrocławia.Jest dr Szczypka, myślę ,że dobry specjalista z ortopedii.Może by u niego jeszcze skonsultować? Quote
Wisełka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Poker']Molly będzie jeszcze rosła, więc potrzebuje wózek, który będzie rósł z nią. Biedna mała.:-([/quote] Zapytać nie zaszkodzi, nie wiemy przecież jakie wózeczki robi ten człowiek :p Quote
Recommended Posts