maciaszek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 diana79 napisał(a):RudaSuzi ogłosiłaś gdzieś Suzi bo myślę nad kolejnymi a nie chcę się powtarzać?Tutaj odpowiedź :). RudaSuzi napisał(a):Ja dałam ogłoszenia na ale.gratka (to już 3-ktrotnie przedłużałam), www.adopcjapsa i tutaj na dogomanii. Quote
diana79 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 zaproponowałam Suzi w dziale przygarnę psa "dom dla dużego psa do 3 lat" Quote
diana79 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 maciaszek napisał(a):Tutaj odpowiedź :). tak to widziałam ale RudaSuzi potem jeszcze pisała, że będzie ją ogłaszać wieczorem i nie wiem czy zrobiła jakieś inne ogłoszenia czy nie Quote
RudaSuzi Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Napisał diana79 RudaSuzi ogłosiłaś gdzieś Suzi bo myślę nad kolejnymi a nie chcę się powtarzać? Zaraz po powrocie do domu się do tego zabiorę ... mamy urwanie głowy w pracy. Później dam znać gdzie zrobiłam ogłoszenia. Quote
Kasia&Rika Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 diana79 napisał(a):ciekawe czy jak Suzi miałaby drugiego psa do towarzystwa, najlepiej też młodego to też wyła by pod nieobecność właścicieli? fajnie byłoby to sprawdzić ale do tego potrzeba DT :modla: ile ma w kłębie? Quote
RudaSuzi Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Na tych stronach zrobiłam ogłoszenia: kokosy.pl oddamzadarmo.pl misiaperclick.pl olx.pl ojej.pl topogloszenia.aleokazja.pl rozglos.net petworld.pl w ogłoszeniach podawałam też mój nr telefonu ... mam nadzieje że ktoś zadzwoni :placz: Jutro następna partia ;) Quote
RudaSuzi Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kasia&Rika napisał(a):ile ma w kłębie? Hmm ... nigdy nie zastanawiałam się nad tym, Suzi sięga tak mniej więcej do kolana, może troszeczkę ponad ale ile ma w kłębie - trudno mi powiedziec Quote
diana79 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 dodałam ogłoszenia na pierwszą stronę :lol: ma tyle ogłoszeń że musi się w końcu telefon rozdzwonić :modla: Quote
diana79 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 wszystkich pewnie odstrasza to, że sunia niszczy i wyje podczas nieobecności :shake: RudaSuzi a sunia ostatnio nadal niszczyła jak była sama czy tylko jej się to czasem zdarzało? to może bardziej odstraszać niż samo wycie :shake: ale jeżeli zdarza się to tylko sporadycznie to też może warto podkreślić w ogłoszeniach, bo na razie można odebrać, że niszczy ciągle i dlatego tez ludzie się boją zabrać takiego psa Quote
Jasza Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jutro zrobię Suzi ogłoszenia. Mam wypisane czterdzieści portali ogłoszeniowych. Tylko nie wiem, czy na każdy uda mi się zalogować. Quote
maciaszek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 To może nie piszcie w ogłoszeniach, że Suzi niszczy i wyje, tylko że powinna trafić do domu, w którym przez większość czasu ktoś jest. A najwyżej jak zadzwoni ktoś zainteresowany to wyłuszczycie co i jak. Quote
diana79 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 tak, trzeba pozmieniać w ogłoszeniach bo inaczej telefon może nadal milczeć :-( Quote
Nadziejka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 :Dog_run::iloveyou::bye::bye:ahojjjj cioteczki i ja z calego serca zycze domku tej pieknosci :loveu: Quote
diana79 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='ewa gonzales']:Dog_run::iloveyou::bye::bye:ahojjjj cioteczki i ja z calego serca zycze domku tej pieknosci :loveu: witamy gorąco na wątku :loveu::loveu::loveu: Quote
pinkmoon Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Śliczna! Na jednym ze zdjęć w pierwszym poście sunia bardzo przypomina owczarka belgijskiego (tervueren), jeśli faktycznie ma coś z belga może ogłaszać ją jako w typie rasy? Zawsze to większe szanse na zainteresowanie :razz: Tylko nie wiem jak z jej wielkością, bo na tych fotkach nie ma nic do czego można by odnieść jej wysokość, może się okaże że pysk ma belgowy a rozmiar już nie bardzo :evil_lol: więc to już pytanie do ludzi którzy widzieli ją na żywo, czy ona rozmiarowo jest owczarkowa chociaż troszkę? ;) Quote
maciaszek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Rozmiarowo jest mniejsza niż belg. Z jakieś 10-15 cm w kłębie. Tak myślę. Quote
Recommended Posts