Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

diana79 napisał(a):
RudaSuzi ogłosiłaś gdzieś Suzi bo myślę nad kolejnymi a nie chcę się powtarzać?
Tutaj odpowiedź :).
RudaSuzi napisał(a):
Ja dałam ogłoszenia na ale.gratka (to już 3-ktrotnie przedłużałam), www.adopcjapsa i tutaj na dogomanii.

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Tutaj odpowiedź :).

tak to widziałam ale RudaSuzi potem jeszcze pisała, że będzie ją ogłaszać wieczorem i nie wiem czy zrobiła jakieś inne ogłoszenia czy nie

Posted

Napisał diana79
RudaSuzi ogłosiłaś gdzieś Suzi bo myślę nad kolejnymi a nie chcę się powtarzać?

Zaraz po powrocie do domu się do tego zabiorę ... mamy urwanie głowy w pracy. Później dam znać gdzie zrobiłam ogłoszenia.

Posted

diana79 napisał(a):
ciekawe czy jak Suzi miałaby drugiego psa do towarzystwa, najlepiej też młodego to też wyła by pod nieobecność właścicieli? fajnie byłoby to sprawdzić ale do tego potrzeba DT :modla:

ile ma w kłębie?

Posted

Na tych stronach zrobiłam ogłoszenia:

kokosy.pl
oddamzadarmo.pl
misiaperclick.pl
olx.pl
ojej.pl
topogloszenia.aleokazja.pl
rozglos.net
petworld.pl

w ogłoszeniach podawałam też mój nr telefonu ... mam nadzieje że ktoś zadzwoni :placz:

Jutro następna partia ;)

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
ile ma w kłębie?

Hmm ... nigdy nie zastanawiałam się nad tym, Suzi sięga tak mniej więcej do kolana, może troszeczkę ponad ale ile ma w kłębie - trudno mi powiedziec

Posted

wszystkich pewnie odstrasza to, że sunia niszczy i wyje podczas nieobecności :shake:
RudaSuzi a sunia ostatnio nadal niszczyła jak była sama czy tylko jej się to czasem zdarzało? to może bardziej odstraszać niż samo wycie :shake: ale jeżeli zdarza się to tylko sporadycznie to też może warto podkreślić w ogłoszeniach, bo na razie można odebrać, że niszczy ciągle i dlatego tez ludzie się boją zabrać takiego psa

Posted

Jutro zrobię Suzi ogłoszenia.
Mam wypisane czterdzieści portali ogłoszeniowych.
Tylko nie wiem, czy na każdy uda mi się zalogować.

Posted

To może nie piszcie w ogłoszeniach, że Suzi niszczy i wyje, tylko że powinna trafić do domu, w którym przez większość czasu ktoś jest. A najwyżej jak zadzwoni ktoś zainteresowany to wyłuszczycie co i jak.

Posted

[quote name='ewa gonzales']:Dog_run::iloveyou::bye::bye:ahojjjj cioteczki i ja z calego serca zycze domku tej pieknosci :loveu:

witamy gorąco na wątku :loveu::loveu::loveu:

Posted

Śliczna! Na jednym ze zdjęć w pierwszym poście sunia bardzo przypomina owczarka belgijskiego (tervueren), jeśli faktycznie ma coś z belga może ogłaszać ją jako w typie rasy? Zawsze to większe szanse na zainteresowanie :razz:

Tylko nie wiem jak z jej wielkością, bo na tych fotkach nie ma nic do czego można by odnieść jej wysokość, może się okaże że pysk ma belgowy a rozmiar już nie bardzo :evil_lol: więc to już pytanie do ludzi którzy widzieli ją na żywo, czy ona rozmiarowo jest owczarkowa chociaż troszkę? ;)