diana79 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 u Suzi wszystko dobrze a nawet wspaniale :loveu::loveu::loveu: poniżej fotki z nowego domu jakie przesłała mi Ruda Suzi :multi: Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wspaniałe zdjęcia :loveu::loveu::loveu: bardzo mi się podoba to z kotkiem :loveu: Quote
magda222 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ale super fotki :loveu: Ale trafiła :loveu: Mała szczęściara :loveu: Pięknie wygląda :loveu: Same ochy i achy cisną się na usta :loveu: Wielkie podziękowania dla nowych ludzi Suzi :loveu: Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 maciaszek napisał(a):Suzi została wysterylizowana :). I dobrze :loveu: Perełka też :loveu: jak znajdę jej wątek :p to tam wpiszę. Quote
diana79 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 maciaszek napisał(a):Suzi została wysterylizowana :). i bardzo dobrze :multi::multi::multi: dzieki za info :) Quote
RudaSuzi Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 :loveu: ja też się bardzo cieszę ... Ciekawe jak się Suzi czuje, czy wszystko dobrze poszło ...? Co ja pisze - na pewno dobrze poszło ... A propo maciaszku - Wiki pozdrawia Bazyla ;D Quote
maciaszek Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Duży białas dziękuje za pozdrowienia ;). Quote
Recommended Posts