diana79 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 RudaSuzi napisał(a):i diano79 ;) - jeszcze raz dziękuję nie ma za co dziękować :lol: musimy jej znaleźć super domek :lol: Quote
diana79 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='RudaSuzi']Witam. Ja też wieczorem zrobię ogłoszenia. ja jej zrobiłam tu ogłoszenia i myślę gdzie jeszcze można ją ogłosić allegratka adopcje.org gumtree (przyjdzie link z aktywacją) adopcjepsow.org animalia.pl adopcjapsa.pl e-zwierzak.pl eoferty.com gieldaogloszen.pl przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl kupujsprzedaj.pl petsy.pl zwierzeta.pilne.net jak zrobisz jakieś ogłoszenia to podaj proszę tu na wątku gdzie są abyśmy się nie dublowały i nie podawaj nigdzie w ogłoszeniach, że sunia jest w schronie w Katowicach, tu jest taka zasada, aby nikt nie mógł bez sprawdzenia domu sam sobie sunię zabrać bo potem to się może źle skończyć a tak to jest najpierw wizyta przedadopcyjna i jak domek wyjdzie ok to wtedy można jej psa powierzyć i ma się stałą kontrolę nad domkiem ;) Quote
diana79 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 dodałam jeszcze Suzi na cafeanimal.pl ciekawe jak ona sobie radzi w schronie? :-( Quote
diana79 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='maciaszek']Diano, allegro spokojnie pokryjemy z katowickiego konta. Kasy jest sporo :). dziękuję :lol: jak to miło czytać "kasy jest sporo" :multi: bo zazwyczaj jej wszędzie brakuje ;) jak coś wpłynie z bazarku to oddam na katowickie psiaki ;) Quote
maciaszek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Tak, informacja o tym, żeby nie podawać w ogłoszeniach info w jakim schronisku jest Suzi i jaki ma numer jest bardzo ważna! Diana wyjaśniła już dlaczego. Więc Ruda_Suzi, jeśli masz w ogłoszeniach zawarte te informacje, wykasuj je prosimy. Quote
magda222 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Jasza napisał(a):A ja czekam na telefony. A ja trzymam kciuki za nowy domek suni. Szkoda,że jej właścicielka wybrała najgorszy z możliwych sposobów pozbycia się psa. Przecież mogła być w swoim domu i bez tego całego stresu i koszmaru można było jej szukać nowego domu. A tak... przeżywa koszmar :-( Quote
diana79 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 odwiedzamy Suzi z ranka, może Cię ktoś wypatrzy :lol: Quote
magda222 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Suzi w górę!!! Nowy kochający domku gdzie jesteś???!!! Quote
maciaszek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 magda222 napisał(a):Przecież mogła być w swoim domu i bez tego całego stresu i koszmaru można było jej szukać nowego domu.No właśnie cały problem w tym, że nie mogła być w swoim domu, bo pod nieobecność właścicieli wyła godzinami i sąsiedzi mieli już serdecznie dość.. Taki był pierwotny plan - pies zostaje u siebie, szukamy domu. Ale tak się nie udało... Czy dało się inaczej? Nie wiem. Ale chyba nie, skoro Suzi trafiła do schronu. Quote
Gisic87 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Dla Suzi najlepszy byłby chyba dom z ogrodem gdzie ludzie uczyliby ją zostawania samej w domu a jednocześnie kiedy zdarzałoby się że wyje nie byłoby takiego problemu jak np w bloku gdzie za każdą ścianą narzekający sąsiedzi. Zastanawia mnie tylko jedno Suzi była w poprzednim domu przez 2 lata czy w tym czasie nie udało się opanować tego jej lęku? Może było to gdzieś tu napisane jednak nie wczytywałam się aż tak bardzo Quote
diana79 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 ciekawe czy jak Suzi miałaby drugiego psa do towarzystwa, najlepiej też młodego to też wyła by pod nieobecność właścicieli? fajnie byłoby to sprawdzić ale do tego potrzeba DT :modla: Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 diana79 napisał(a):ciekawe czy jak Suzi miałaby drugiego psa do towarzystwa, najlepiej też młodego to też wyła by pod nieobecność właścicieli? fajnie byłoby to sprawdzić ale do tego potrzeba DT :modla: No właśnie, może towarzystwo drugiego psa dobrze by na nią podziałało, kto wie. Quote
Jasza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 A do mnie nikt nie chce zadzwonić w sprawie pięknej Suzi..:shake: Quote
diana79 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Jasza napisał(a):A do mnie nikt nie chce zadzwonić w sprawie pięknej Suzi..:shake: kurcze :-( na allegro ma 136 wyświetleń, na allegratce 126 ale to dopiero początek, muszą się telefony rozdzwonić RudaSuzi ogłosiłaś gdzieś Suzi bo myślę nad kolejnymi a nie chcę się powtarzać? Quote
Jasza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Może chociaż DT, może rzeczywiście Suzi w kochającym domu i w towarzystwie drugiego psa będzie inaczej reagowała na zostawanie samej w domu... Quote
magda222 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jasza napisał(a):Może chociaż DT, może rzeczywiście Suzi w kochającym domu i w towarzystwie drugiego psa będzie inaczej reagowała na zostawanie samej w domu... Tylko skąd wziąść DT? :roll: Quote
Jasza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 No właśnie.... Czekać, czekać, a Suzi smutna w boksie... Może jak Maciaszek będzie w środę w schronisku to spojrzy co tam u niej słychać... Quote
Recommended Posts