Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RudaSuzi']Witam.
Ja też wieczorem zrobię ogłoszenia.

ja jej zrobiłam tu ogłoszenia i myślę gdzie jeszcze można ją ogłosić
allegratka
adopcje.org
gumtree (przyjdzie link z aktywacją)
adopcjepsow.org
animalia.pl
adopcjapsa.pl
e-zwierzak.pl
eoferty.com
gieldaogloszen.pl
przygarnijzwierzaka.pl
dwukropek.pl
kupujsprzedaj.pl
petsy.pl
zwierzeta.pilne.net

jak zrobisz jakieś ogłoszenia to podaj proszę tu na wątku gdzie są abyśmy się nie dublowały i nie podawaj nigdzie w ogłoszeniach, że sunia jest w schronie w Katowicach, tu jest taka zasada, aby nikt nie mógł bez sprawdzenia domu sam sobie sunię zabrać bo potem to się może źle skończyć a tak to jest najpierw wizyta przedadopcyjna i jak domek wyjdzie ok to wtedy można jej psa powierzyć i ma się stałą kontrolę nad domkiem ;)

Posted

[quote name='maciaszek']Diano, allegro spokojnie pokryjemy z katowickiego konta. Kasy jest sporo :).

dziękuję :lol: jak to miło czytać "kasy jest sporo" :multi:
bo zazwyczaj jej wszędzie brakuje ;)

jak coś wpłynie z bazarku to oddam na katowickie psiaki ;)

Posted

Tak, informacja o tym, żeby nie podawać w ogłoszeniach info w jakim schronisku jest Suzi i jaki ma numer jest bardzo ważna! Diana wyjaśniła już dlaczego. Więc Ruda_Suzi, jeśli masz w ogłoszeniach zawarte te informacje, wykasuj je prosimy.

Posted

Jasza napisał(a):
A ja czekam na telefony.

A ja trzymam kciuki za nowy domek suni.
Szkoda,że jej właścicielka wybrała najgorszy z możliwych sposobów pozbycia się psa.
Przecież mogła być w swoim domu i bez tego całego stresu i koszmaru można było jej szukać nowego domu.
A tak... przeżywa koszmar :-(

Posted

magda222 napisał(a):
Przecież mogła być w swoim domu i bez tego całego stresu i koszmaru można było jej szukać nowego domu.
No właśnie cały problem w tym, że nie mogła być w swoim domu, bo pod nieobecność właścicieli wyła godzinami i sąsiedzi mieli już serdecznie dość.. Taki był pierwotny plan - pies zostaje u siebie, szukamy domu. Ale tak się nie udało... Czy dało się inaczej? Nie wiem. Ale chyba nie, skoro Suzi trafiła do schronu.

Posted

Dla Suzi najlepszy byłby chyba dom z ogrodem gdzie ludzie uczyliby ją zostawania samej w domu a jednocześnie kiedy zdarzałoby się że wyje nie byłoby takiego problemu jak np w bloku gdzie za każdą ścianą narzekający sąsiedzi. Zastanawia mnie tylko jedno Suzi była w poprzednim domu przez 2 lata czy w tym czasie nie udało się opanować tego jej lęku? Może było to gdzieś tu napisane jednak nie wczytywałam się aż tak bardzo

Posted

ciekawe czy jak Suzi miałaby drugiego psa do towarzystwa, najlepiej też młodego to też wyła by pod nieobecność właścicieli? fajnie byłoby to sprawdzić ale do tego potrzeba DT :modla:

Posted

diana79 napisał(a):
ciekawe czy jak Suzi miałaby drugiego psa do towarzystwa, najlepiej też młodego to też wyła by pod nieobecność właścicieli? fajnie byłoby to sprawdzić ale do tego potrzeba DT :modla:

No właśnie, może towarzystwo drugiego psa dobrze by na nią podziałało, kto wie.

Posted

Jasza napisał(a):
A do mnie nikt nie chce zadzwonić w sprawie pięknej Suzi..:shake:

kurcze :-( na allegro ma 136 wyświetleń, na allegratce 126 ale to dopiero początek, muszą się telefony rozdzwonić

RudaSuzi ogłosiłaś gdzieś Suzi bo myślę nad kolejnymi a nie chcę się powtarzać?

Posted

Może chociaż DT, może rzeczywiście Suzi w kochającym domu i w towarzystwie drugiego psa będzie inaczej reagowała na zostawanie samej w domu...

Posted

Jasza napisał(a):
Może chociaż DT, może rzeczywiście Suzi w kochającym domu i w towarzystwie drugiego psa będzie inaczej reagowała na zostawanie samej w domu...

Tylko skąd wziąść DT? :roll:

Posted

No właśnie....
Czekać, czekać, a Suzi smutna w boksie...
Może jak Maciaszek będzie w środę w schronisku to spojrzy co tam u niej słychać...