Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to pudło ;) ale na tym zdjęciu z patykiem w pysku wygląda wybitnie terwikowo, własnie tak trafiłam na ten wątek bo ta fotka jest w użyta w banerku. Mini belg :loveu:

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, zdarzało się Jej co jakis czas nabroic. Nie zdarzało sie to dziennie, ale się zdarzało ...
Wiem, ze to niszczenie i wycie odstrasza ludzi ale z drugiej strony uwazam, ze lepiej bedzie dla Suzi, jezeli osoba, ktora zdecyduje się stworzyc Rudej nowy dom bedzie wiedziala na czym stoi ... i mam nadzieje, ze szybko sie to stanie

Posted

jasne, że przyszły właściciel musi wszystko dokładnie wiedzieć przed podjęciem decyzji ale może nie koniecznie o tym wszystkim od razu pisać w ogłoszeniach, tylko ogólnie, np. że sunia źle znosi samotność a w czasie rozmowy przedstawić jak sprawa wygląda bo może większość od razu sobie wyobraża niestworzone rzeczy a w rzeczywistości nie ma tak źle
sama nie wiem już co robić, tyle ogłoszeń a telefony milczą :-(

Posted

Dodalam Suzi na:
Szerlok
Pineska
Katowiczak
Pupil.fr.pl
Śląskieogłoszenia
Hiperogłoszenia
Nasi.pupile

I powtórzyłam na portalach::roll:

alegratka
gumtree.katowice
ojej

Posted

:scared::Dog_run::iloveyou::iloveyou:ano przylecialam sobie nocka zajrzec do was :multi:Cioteczki juhuuuu - Jasza :loveu:Sunka znajdzie domek nowy odlotowy -taka cudowna niunka !

Posted

diana79 napisał(a):
jak ona sobie radzi w schronisku? nie jest atakowana przez inne sunie?
Zrobiła się dość nerwowa. Dużo, a nawet bardzo dużo szczeka. Z suką w boksie się dogaduje, nie ma problemów.

Posted

I przedpołudniowo...
Dzisiaj do jednego z ogłoszeń Suzi pewien chłopak dodał komentarz.
Nie może jej wziąć, bo nie jest " na swoim" ale miał kiedyś podobną suczkę i kibicuje jej w znalezieniu domu.
To jedyny odzew na jej ogłoszenia na razie.
Ale nie tracę nadziei, że w końcu zadzwoni ktoś kto się w niej zakocha i Suzi znajdzie super dom!