Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam pierwszą wpłatę za bazarek (rozliczenie konta będę uzupełniać na pierwszej stronie)

15zł - RudaSuzi - bazarek

za 2 godziny kończy się allegro jest 1278 wyświetleń i 1 obserwujący, nie wiem czy wystawiać kolejne allegro czy czekać na wynik rozmowy z chętnymi na sunię?
chyba poczekam bo wyróżnione allegro to koszt ponad 12zł i może nie będzie trzeba już wystawić ;)

Posted

RudaSuzi, ale czy Wy jesteście już umówione pod tym schronem czy tak będziesz tam stała przez kilka godzin, a pani nie przyjedzie?
Czy numer jaki masz to komórka czy stacjonarny? Bo jeśli komórka to zawsze możesz wysłać sms.

Diano79, wstrzymaj się z wystawianiem kolejnego allegro do rozwiązania tej sprawy. Tak będzie najlepiej.

Posted

[quote name='Jasza']Dzwoniła do mnie dzisiaj Pani z Dąbrowy Górniczej.
Razem z córką pożegnały ostatnio swoją sunię i dom bez psa im się nie podoba..
Pani chce zobaczyć Suzi w schronisku.

Będzie na Milowickiej w sobotę około godziny 11.00
Mam do Pani numer telefonu i jej imię i nazwisko.
Kto może w tym czasie pojechać do schroniska żeby razem z Panią zobaczyć Suzi i porozmawiać?
Moja mama idzie w środę do szpitala, w piątek ma operację i ja na pewno w sobotę i w niedzielę będę u niej.
Napiszcie, jeżeli ktoś może, to podam do Pani telefon.

Nie mówiłam nic o wybrykach Suzi w poprzednim domu.
Pani wie tyle, ile z ogłoszenia.

Mam nr komórki i dane tej Pani, jeżeli jutro nie odbierze tel to wyślę jej eska z zapytaniem, czy nadal to spotkanie jest aktualne.

Posted

Dziwne...
Pani się wydawała bardzo konkretna i zdecydowana.
Powiedziała mi że może najwcześniej w sobotę.
Może teraz wyjechali?
Ale czemu w takim razie nie odbiera komórki?
Nie wiem sama...

Posted

Pani wreszcie odpisała, że "nadal jest aktualne, jeśli tylko to możliwe", więc odpisałam jej że oczywiście - będę jutro o wyznaczonej godzinie pod schroniskiem, ale wcześniej chciałabym z nią porozmawiać telefonicznie. Odpisała, że mogę zadzwonić po 15 ... Zobaczymy, co wyniknie z naszej rozmowy...
Trzymajcie kciuki !!!

Posted

Jestem po rozmowie z Panią i jutro spotkam się z NIą pod schroniskiem. Pani jest zakochana w Rudej :loveu: !!!!
Najważniejsze jest to, że w domu stale ktoś jest i Ruda nie byłaby sama ...
Pani nie ma nic przeciwko wizytcie pooadopcyjnej, pytałam o sterylizację i stwierdziła, że jeżeli taki będzie wymóg to Ona nie widzi problemu, choc jej wcześniejsza Sunia nie była sterylizowana ...
Pani mieszka z córką, babcią i ... kotem Batmanem :cool3:, tu może byc problem - Suzi nigdy nie była agresywna w stosunku do innych zwierząt, raczej wszystkie tolerowała - ale nie wiem, jak to wygląda teraz. Oczywiście powiedziałam o swoich wątpliwościach, ale Pani nie była specjalnie zrażona :)

I na koniec powiedziała coś, po czym mi szczęka opadła ... powiedziała, że za jakiś czas, jak Suzi się przyzwyczai do nowego miejsca i ludzi, to zaprosi mnie i córkę w odwiedziny !!!! :placz::loveu:

Ja widze wszystko w różowych kolorach - więc proszę o Wasze opinie

Posted

Narazie wydaje się wszystko super i na plus :loveu::multi: może już jutro Suzi opuści schron :loveu: a jak ktoś jest cały czas w domu to super, nie będzie niszczyć :loveu:

Posted

:loveu::thumbs::thumbs:

Jasza napisał(a):
Matusiu kochana jak się cieszę!
Trzymam kciuki i już nic nie gadam, żeby nie zapeszyć!

i ja pocichutkuuu tez .....:loveu:

Posted

ciekawe z jakiego ogłoszenia Pani wypatrzyła Suzi?
ja nie mogę się już doczekać dobrych wieści :lol::multi:
oby tylko Suzi zakolegowała się z kotkiem :lol: i wszystko powinno być dobrze :multi:

Posted

SUZI POJECHAŁA DO NOWEGO DOMKU :multi::multi::multi:

więcej napewno napisze Ruda Suzi :lol:

kamień spadł mi z serca :multi::multi::multi:

oby tylko polubiła się z kotkiem ale jestem pewna że wszystko będzie oki :multi: