weszka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Czyli nasza wstępnie planowana jutrzejsza wycieczka nieaktualna, tak? Quote
AMIGA Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='weszka']Czyli nasza wstępnie planowana jutrzejsza wycieczka nieaktualna, tak? Właśnie Ci napisałam w gg. Dzięki za gotowość pomocy Quote
andzia69 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ja trzymam kciuki za domek:multi::multi::multi: głupio mi, ze nie oferuje finansów...ale bullowate w potrzebie pochłaniają mi całe skromne zapasy:oops: Quote
weszka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Błyskawiczny bazarek dla Karmelka :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f99/expresowy-bazarek-dvd-o-szczeniakach-sekret-do-03-08-godz-22-a-143179/#post12712758 Quote
AMIGA Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='weszka']Błyskawiczny bazarek dla Karmelka :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f99/expresowy-bazarek-dvd-o-szczeniakach-sekret-do-03-08-godz-22-a-143179/#post12712758 Wielkie dzięki :loveu: Quote
AMIGA Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Karmelek już "urzęduje" z nami w Krakowie. Nie jest za szczęśliwy z tego, że na trawkę musi wychodzić na smyczy. Kręci kółka, zawija mi się o drzewka i plącze pod nogami. Boi się jak ktoś trzasnie drzwiami w samochodzie, boi się jak ktoś blisko nas przechodzi. Ale siusia na spacerkach bardzo grzecznie. Zobaczymy co będzie jutro, bo rano wybywam z domu odwieźć sznaucerkę Gabi z hotelu do nowego domu pod Katowice. Mam nadzieję, że w mieszkaniu nie będzie jak po tornado. Musiałam ściągnąć szelki z mojego Bonusia, bo widzę, że nam nauka smyczowa idzie po stokroć lepiej z szelkami niż z obrożą Quote
weszka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Miałam zaszczyt poznać Karmelka - niestety z odległości bo się mnie bał biedaczek :shake: Ale jest śliczny :loveu: A że nie zna świata i się boi to nic dziwnego. Oby jak najszybciej się ośmielił. Przy okazji spotkania załapał się na małą sesję foto :cool1: niestety ogonek nie chciał pójść w górę wpatrzony w Amigę :loveu: Quote
weszka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ogonek! ogonek w górze! ale Karmelka nie ma ;) smycz to nie jest to co Karmelki lubią najbardziej - kręcenie kółek wokół Amigi, drzewa i własnej osi i tak się to właśnie kończy Quote
weszka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Nic tylko mnie brać i kochać i uczyć świata :) Quote
AMIGA Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dzięki weszka za sesję. Stanowczo lepiej wychodzi Karmelkowi spacer z Amigą. Pędzi wtedy za nią i na nic nie zwraca uwagi. A i muszę strachajłę pochwalić - od wczoraj nie miałam w domu ani jednej "wpadki Karmelkowej". Nawet po nocy nie było żadnej kałuży. Sytuacja nowego domku wygląda tak, że najprawdopodobniej państwo przyjada jutro do nas, żeby porozmawiac i poznać się z Karmelkiem. Potem do środy czas na obustronne decyzje i jak dobrze pójdzie, to Karmelek w środę będzie już w nowym domku Quote
tamb Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A jak nie pójdzie to z pięknymi zdjęciami ogłoszę go w DP.;) Quote
malawaszka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 trzymam :kciuki: psiaczek jest prześliczny :loveu: Quote
wilczyca Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='weszka']Nic tylko mnie brać i kochać i uczyć świata :) ooooo a tu jakie śliczne "oczko" puścił do ciebie weszko ;) Quote
AMIGA Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nasz kochany "jajnik" mi po spacerze obsiusiał dywan. Ale to chyba na złość, że jego wzięłam na spacer z Bonusiem, a potem wzięłam osobno Amigę. Jak mogłam go tak zdyskryminować!:oops: Quote
weszka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 A może dlatego że z niego jajnika robisz ;) ? Już prędzej corgi z niego można zrobić bo na jamniora jest za bardzo że tak powiem w sobie ;) Quote
andzia69 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 weszka napisał(a):A może dlatego że z niego jajnika robisz ;) ? Już prędzej corgi z niego można zrobić bo na jamniora jest za bardzo że tak powiem w sobie ;) eee - jest akuratny!:evil_lol: Quote
AMIGA Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 To nie ja robię, to Asior - niech idzie i u niej leje :cool3::evil_lol: Przyszła wpłata od majku- 10 żł. Dzięki Quote
weszka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 andzia69 napisał(a):eee - jest akuratny!:evil_lol: Nie no pewnie że jest akuratny :loveu: tylko że na jamniora ma za dużo tej akuratności :evil_lol: A tak w ogóle to Karmelek jest podobny do siebie i już :loveu: Kciukam za dzisiejsze odwiedziny!!!! Quote
Asior Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='AMIGA']To nie ja robię, to Asior - niech idzie i u niej leje :cool3::evil_lol: oo nie... dwa mi starczą :cool3: Quote
AMIGA Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No i chyba rozmowy wypadły obustronnie pomyślnie. Najbardziej się obawiałam, że potencjalni Pańciostwo zrażą się tym, że Karmelek nie jest typem szczeniaczka, który momentalnie będzie przytulanką i kochającym od pierwszego wejrzenia pieskiem. Mamy teraz sprawę "przespać" i jeśli dobrze pójdzie, to ja odwożę Karmelka do nowego domku w środę. Quote
majku33krakow Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 AMIGA napisał(a):No i chyba rozmowy wypadły obustronnie pomyślnie. Najbardziej się obawiałam, że potencjalni Pańciostwo zrażą się tym, że Karmelek nie jest typem szczeniaczka, który momentalnie będzie przytulanką i kochającym od pierwszego wejrzenia pieskiem. Mamy teraz sprawę "przespać" i jeśli dobrze pójdzie, to ja odwożę Karmelka do nowego domku w środę. :kciuki: trzymam za udany wybor ludzi,oby go kochali mocno. Quote
AMIGA Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Został "mój cukiereczek" w nowym domku. Państwo obiecali zdjęcia. Mają bardzo rozsądne podejście do młodego. Dopóki byłyśmy z agamiką u nich, to Karmelek się trzymał "mojej spódnicy", albo szukał ratunku u agamiki. Ale miałam już wieści z sytuacji po naszym odejściu. Karmelek wybrał sobie panią za swoją deskę ratunku. Trzyma jeszcze rezerwę przed panem. Ale juz raczył zjeść z jego ręki jakiegoś smakołyka. Legowisko sobie wybrał na fotelu i nawet zepchnął nową panią z tego fotela :evil_lol: To naprawdę super domek dla niego. W okolicy jest sporo zieleńców, jest spokój, będzie się mały mógł systematycznie oswajac z nowym światem. Mam kilka zdjęć pożegnalnych jeszcze zmojego domu, to zaraz wstawię, a zdjęcia z nowego domu wstawi agamika Acha, dostałam na nasze potrzeby 20 zł i po przemysleniach stwierdziłam, że potraktuję te pieniążki jako przyczynek do kwoty jaką wydałam za zabieg Karmelkowy. Za zabieg zapłaciłam 180 zł, od majku dostałam 10, a teraz te 20 zł Quote
Recommended Posts