agamika Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 :evil_lol: Amigo.. kazdy szanujący sie pies w łóżku urzęduje :diabloti: ... szczególnie w zimie takie towarzystwo jest wręcz pożądane Quote
AMIGA Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ale on mnie agamiko za bardzo grzał. A tak w ogóle to mi chyba podmienili psa w lecznicy. Bo po wyciachaniu jego prawie jedyną zabawą jest gwałt na Amidze. Zresztą i Amidze coś się chyba poprzestawiało, bo robi to samo z maluchem. Karmelek nabiera odwagi - szczeka na przechodniów razem z Amigą, a czasami jest nawet bardzij czujny od niej. Ale dla bezpieczeństwa woli to jeszcze robić za moimi plecami Quote
AMIGA Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wszyscy zapomnieli o łobuzie Karmelku to Wam go przypominam. Szaleństwom z Amigą nie ma końca I bez Amigi też Amiga tęsknie spogląda - tam za furtką nie ma tego szalonego Karmelka Quote
AMIGA Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 A Karmelek też jednak czasami odpoczywa Ale to są tylko sekundy, młody nabiera sił i ze zdwojoną energią szaleją razem z Amigą, a potem razem ..."kumają się z kotami" Quote
Asior Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 słodziutkie :loveu: AMIGO, a jak Ty będziesz miała serce zabierać go amidze :cool3: Quote
AMIGA Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Asior napisał(a):słodziutkie :loveu: AMIGO, a jak Ty będziesz miała serce zabierać go amidze :cool3: Niestety ze względu na Bonusia trójkąt Amiga - Karmelek - Bonuś nie jest możliwy. Amiga wyraźnie postawiła na młodość i tępi Bonusia okrutnie. Dwa razy potraktowała go ostro zębiskami. A wszystko przez to, że dziewczyna ma cieczkę. A i muszę zameldować, że wczoraj zdarzyła się pierwsza wpadka i zdarzyła się kaluża w domu. To wina oczywiście pogody, bo się zrobiło zimno i mokro i musiałam zamknąć drzwi wyjściowe. No i mały nie mógł sobie wyjść za potrzebą. Quote
Asior Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 pamięta pamięta ;) Amigo, czy on poszedł do gazety???? Quote
AMIGA Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Trudno mi na to pytanie odpowiedzieć, bo pod koniec "kadencji" Karmelka u majku sprawą zajmowala się Foksia. Tam miały trafiać nowe zdjęcia, a gdzie ona robiła ogloszenia ja nie mam zielonego pojęcia Quote
majku33krakow Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 AMIGA napisał(a):Trudno mi na to pytanie odpowiedzieć, bo pod koniec "kadencji" Karmelka u majku sprawą zajmowala się Foksia. Tam miały trafiać nowe zdjęcia, a gdzie ona robiła ogloszenia ja nie mam zielonego pojęcia w echu ale nikt nie dzwonił Quote
weszka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Amiga ma prawdziwe wakacje! Fajny kumpel, jest się z kim bawić i kogo tarmosić :) Quote
AMIGA Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Karmelek stracił już jednego mlecznego kiełka. A na jego wątku oczywiście ciiiiiiiiiisza. Quote
Jagienka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Super :multi: A czy jemu nie wypadły wcale mleczaki, czy tylko z kiełkami był kłopot? Quote
AMIGA Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Tylko kielki mial podwójne. I jakiś wet mówił majku, że trzeba będzie je usuwać, jeśli same nie wypadną. Ale jak Karmelek miał ten zabieg, to wetka mówiła, że już się chwieją te kiełki Quote
Jagienka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='AMIGA']Tylko kielki mial podwójne. I jakiś wet mówił majku, że trzeba będzie je usuwać, jeśli same nie wypadną. Ale jak Karmelek miał ten zabieg, to wetka mówiła, że już się chwieją te kiełki No właśnie ta wizja mnie troche przerażała... :look3: Już połowa sukcesu w takim razie :) Quote
tamb Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='AMIGA']...I jestem wręcz zszokowana! Całość "serwisu" wyniosla 180 zł z groszami ...] :-o:-o Bardzo potrzebna pomoc finansowa. Amiga nie może zostać sama z problemem. Kto pomoże? Quote
AMIGA Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Dzięki tamb :loveu:- to fakt, że trochę się spłukałam w tym miesiącu, bo akurat skończyły mi się leki dla mojego chorutkiego Bonusia a opakowanie nowych mnie kosztowało 300 zł Quote
majku33krakow Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='AMIGA']Dzięki tamb :loveu:- to fakt, że trochę się spłukałam w tym miesiącu, bo akurat skończyły mi się leki dla mojego chorutkiego Bonusia a opakowanie nowych mnie kosztowało 300 zł ja moge zwracac te koszta ale nie odrazu całosc tylko stopniowo,jesli pani pasuje prosze o konto na pw Quote
AMIGA Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='majku33krakow']ja moge zwracac te koszta ale nie odrazu całosc tylko stopniowo,jesli pani pasuje prosze o konto na pw Dzięki majku33kraków - jesteś właściwie jedyny, który jakoś reagujesz. Wielkie dzięki :p Quote
agamika Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 oj, tam ... ja myślę ze już dawno zasądzono, ze w krk tematach na wątku może udzielać sie max 3 osoby,. bo inaczej się dogo przeciąza :evil_lol:.... gdzie człowiek nie zajrzy to sam ze soba gada :cool1: jutro intensywnie sie za ogłoszenia wezmę , oby szybko zbędne sie okazały ;) Quote
Asior Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 napiszę do bahlskiej.. ona działa cuda z ogłoszeniami :) Quote
AMIGA Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Karmelkowi szykuje się fajny domek dzięki tamb, która miala sporo chętnych na Henia po ogłoszeniu w Dzienniku. Najprawdopodobniej we wtorek odbędzie się wiyta u tych ludzi, A ponieważ tamb już z nimi rozmawiała i oddałaby im "swojego" Henia, więc myślę, że ta moja wizyta u nich to tylko formalność Wielkie dzięki Tamaro :loveu::loveu: Quote
majku33krakow Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 a ja dzisiaj 10 zł wpłaciłem dla pani amigi Quote
Recommended Posts