Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z newsow (na pewno dla mnie!) to informacja z dzis,ze jurasek daje lapke :)))
jeszcze nie za kazdym poleceniem ale daje.uczylam go zaledwie 3 dni i to bardzo krociutko i albo go w koncu czegos nauczylam,albo tylko obudzilam to co byc moze kiedys umial... tak czy siak to dla mnie wielka radosc :) i zaskoczenie,bo myslalam,ze go juz nic nie da sie nauczyc.bo niedosc,ze starszawy pan i schorowany to jeszcze nie slyszy za bardzo,wiec jak tu dawac komendy ;)
teraz juras lezy na kanapie.wskoczyl w sekundzie i od razu przytulil sie mocno do pana dawida ;) nie mielismy sumienia go zgonic.. i jak tu byc konsekwentnym...!? ;p
pozdrawiamy

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brygida999']" class="ipsImage" alt="">
Nie............noooooo............nie mogę.....ta fotka rozwaliła mnie totalnie...połozyła na łopatki.......no..nie mogę...Jurasek tu wygląda tak rozkosznie, że słow mi zabrakło.....też bym nie była konsekwentna .....jego mina mówi sama za siebie....ale wiecie co???Mnie przemknęło, że Jurasek miał kiedys dom i łóżeczko....bo wyjątkowo "namolny" jest "łóżkowo"....a jego rozkosz po wejsciu jest widoczna na odległośc kilometra....nie mogę.....no i na emeryturce ma Jurasek jak w raju....ale jestem happy:):):)

Posted

Bardzo rozczulające

Normalnie wchodzą mi normalnie.
Jednak w przypadku Fotoshare musiałem użyć bezpośredniego linku. Nie wiem dlaczego. Czyli ostatniego z listy.

Posted

[quote name='brygida999']" class="ipsImage" alt="">
CZy to aby Jurasek z "Mamusia??NO......no.....to se chłopak śliczną Mamusię wyczarował na stare lata...niejeden takiej ładnej Mamusi Mu pozazdrosci..To ja teraz juz wiem dlaczego tak odmłodniał:):):):):)

Posted

No, no, Jurasek na zdjęciu wyraźnie młodszy. Łapki ma jak młody niedźwiedź.:lol:
A jaki stosunek ma Jurasek do innych psów na spacerkach?

Posted

:-( łza w oczku mi się kręci jak na to patrzę:-(
świetna robota dziewczyny!
szybka akcja śledzę watek od początku i nadal nie wierzę jak to wam się udało tak szybko Wam się to udało zrobić

Posted

[quote name='terra']No, no, Jurasek na zdjęciu wyraźnie młodszy. Łapki ma jak młody niedźwiedź.:lol:
A jaki stosunek ma Jurasek do innych psów na spacerkach?

generalnie pozytywno obojetny.albo ignoruje albo podchodzi,wita sie,wacha itp.itd.jak jakis wykazuje agresje to odchodzi.wiec milo grzecznie..tylko..
dzis-chyba warknal na demona.wachali sie,juz kiedys sie witali,a dzis w pewnym momencie wydaje mi sie,ze to juras warknal.. szkoda,a myslalam,ze juz zawsze bedzie taki milutki do wszystkich. i dodam do tego,ze wciaz po troszku coraz bardziej sie chyba "rozkreca" bo np.do tej pory ignorowal tez koty w moim domu,a teraz warczy na nie,goni juz tez a raz nawet szczeknal. wprawdzie mieszkanie jest duze i koty "mieszkaja w drugiej czesci,ale czasem zdarza sie,ze sie "spotkaja".szkoda,mialam nadzieje,ze sie zaprzyjaznia,albo chociaz zostanie tak,jak bylo na poczatku-czyli koty chodzily mu niemal kolo nosa a on nic :) no ale nie ma za dobrze,fajnie,ze juras czuje sie tu coraz bardziej jak u siebie pewnie,ale bez przesady,jak on mi sie rozkreci jeszcze bardziej,to i mnie pogoni ;)

Posted

Nie przejmuj się brygida. Na pewno jurasek dogada się z psami na spacerkach i z kotami w domu. Po prostu ustalając między sobą co kto może. Mam kotka z ulicy z dwoma psami. Dwa miesiące i przyjaciele na schwał.

Jurasek wspaniale się prezentuje. Dopiero po pobycie u Ciebie widać jaki On piękny.

Posted

z najnowszych wiesci-Juras potrafi takze obslugiwac pudelko z pizza...
a dokladniej sciagnac calosc ze stolu na podloge w trybie natychmiastowym-(przecietny zjadacz pizzy nie zdazy nawet w tym czasie dobiec do stolu)
heh..