Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brygida999']no bo mozliwe,ze juz jutro przytule Jurasa :-o :lol:
bede wiedziala wiecej pozniej.[/QUOTE]
POźniej to znaczy kiedy?/Ale dzis jeszcze prawda?/No to w takim razie gryziemy pazurki i czekamy jak na szpilkach....tylko pisz pliiissssssssssssss:roll::roll::roll::roll::roll:

Posted

pozniej tzn.ok.22.oczywiscie,ze napisze.jak moglabym nie poinformowac wszystkich ciotek Jurasa ;p
sama jestem w szoku,ze jednak tak szybko.
ciotki,nie wiem w co rece wlozyc! :roll:
legowiska jeszcze nie mam nawet,bo nie bylam pewna,czy sie w koncu uda,czy nie uda i nie kupowalam na razie...

Posted

:multi:
wyśpij się, wyspij, bo nie wiadomo, jaka będzie pierwsza noc. W koncu dla Juraska to wielka zmiana.

to czekamy na dalsze wieści.
i kciuki tak mocno, mocno...

Posted

[quote name='brygida999']pozniej tzn.ok.22.oczywiscie,ze napisze.jak moglabym nie poinformowac wszystkich ciotek Jurasa ;p
sama jestem w szoku,ze jednak tak szybko.
ciotki,nie wiem w co rece wlozyc! :roll:
legowiska jeszcze nie mam nawet,bo nie bylam pewna,czy sie w koncu uda,czy nie uda i nie kupowalam na razie...[/QUOTE]
NO to czekamy czekamy....az trudno mi uwierzyc...nie ukrywam:oops::oops:..ale jesli się uda bede mega szczesliwa..MEGA SZCZĘSLIWA!!!!!

Posted

[quote name='brygida999']mial ktos do mnie zadzwonic okolo 21.30. nie otrzymalam telefonu.[/QUOTE]
No to juz chyba nie mamy na co liczyc dzis...pewnie smacznie juz sobie spia i nie biora pod uwage ze ktos moze czekac moze chciec się przygotowac, zorganizowac....moze jutro czegos się dowiesz..????oby tylko nikomu w ostatniej chwili sie nie odwidzialo....jak na innym, pewnym wątku...:-(:-(

Posted

Ja cały czas mam nadzieję, że będzie dane Jurasowi spojrzeć w oczy własnego , kochającego człowieka, zanim swoje zamknie na zawsze.
Spieszmy się!