Betbet Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 (edited) Sto lat mnie tu nie było, kiedyś zrobilam z 4 rysunki ołówkiem i na tym zakonczyłam karierę rysownika;) Ale dostałam ostatnio farby olejne i całe ustrojstwo do nich. Nie znam się na tym kompletnie. Wyszła mi... kluska z obciętym nosem, ale powiem Wam, że smiechu sporo. Edited September 5, 2012 by Betbet Quote
rodzice Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 jarolina - konik super , podoba mi się bardzo Quote
Domiśka Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 mi tez sie bardzo podoba :) ostatnio bardzo malo tu sie dzieje Quote
rodzice Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 piękne . Nadaje się na koszulkę super . A ja wczoraj próbowałam nowej techniki na kółku . malowałam farbami ( cholerka nie pamiętam jak to się nazywa - może ktoś podpowie ) coś takiego jak tusz , w różnych kolorach , a maluje się jak akwarelami . Szkoda że nie zabrałam pracy do domu bo fajnie wyszło . Według mojej instruktorki wyszedł zaczarowany ogród . Może jak nie zapomnę wezmę do domu i zrobię fotkę Quote
vege* Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='rodzice']piękne . Nadaje się na koszulkę super . A ja wczoraj próbowałam nowej techniki na kółku . malowałam farbami ( cholerka nie pamiętam jak to się nazywa - może ktoś podpowie ) coś takiego jak tusz , w różnych kolorach , a maluje się jak akwarelami . Szkoda że nie zabrałam pracy do domu bo fajnie wyszło . Według mojej instruktorki wyszedł zaczarowany ogród . Może jak nie zapomnę wezmę do domu i zrobię fotkę[/QUOTE] Dziękuję :) A o tej technice nigdy nie słyszałam, a chętnie bym zobaczyła co to takiego :) Quote
rodzice Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 farby są w takich pojemniczkach jak tusz , oczywiście w stanie płynnym . Maluje się na papierze do akwareli i podbnie jak akwarele zachowuję się na tym papierze . Jedyny mankament - ciężko schodzą ze skóry - pobrudziłam rece , myłam po godzinie i miałam spory problem Quote
vege* Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Z powodu choroby nudzę się i jakoś wzięła mnie ochota na malowanie :-) zebra i takie bazgroły robione w 5 min Quote
Yuveza Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Zebra bardzo mi się podoba:) Ja wróciłam do mojego ledwo zyjącego tabletu :) Quote
rodzice Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 dog i zebra śliczne . Justa co tak krwiście ? Aż mnie dreszcz przeszedł jak zobaczyłam te twoje poranione psiaki - akurat temat dla mnie hi hi bo jestem po operacji i tak się mniej więcej czuję jak te psiaki . Quote
Yuveza Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 A tak jakoś, cały czas były w wersji kartkowej robione w szkole, to w końcu trafiły do PS'a, teraz robię nastepny, i męczę się ze światłem/cieniami... Quote
McDzik Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Dawno mnie tu nie było, ale działo się niewiele :)vege* oryginalne prace, taką zebre fajnie byłoby namalować np... na ścianie :) może nie zebrę, ale technika idealna :)westie_justa : takie biedne te Twoje psiaki, aż chce się je utulić! Quote
vege* Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='McDzik']Dawno mnie tu nie było, ale działo się niewiele :)vege* oryginalne prace, taką zebre fajnie byłoby namalować np... na ścianie :) może nie zebrę, ale technika idealna :)![/QUOTE] A dziękuję ;-) Tą techniką sobie ozdobiłam drzwi. Justyna rysunki śliczne:loveu:, tylko dlaczego takie smutne? :( Quote
Weronika6 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Ostatnia moja kizia mizia. Anatomia poszła w las, ale tu raczej chodziło o wyżycie się na kartce niż o wymuskany rysunek. :) I czas najwyższy skończyć z kopiowaniem zdjęć. Mam wyobrażenie demona do namalowania, a umiejętności brak... Quote
Yuveza Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='McDzik']westie_justa : takie biedne te Twoje psiaki, aż chce się je utulić! [quote name='vege*'] Justyna rysunki śliczne:loveu:, tylko dlaczego takie smutne? :( Zaraz będzie że ja jakieś emo, albo jakieś inne zaburzenia psychiczne :diabloti: To teraz własnie pracuję nad tym, nawet wyjatkowo z tłem:) I dziękuję:) Quote
rodzice Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 No już lepiej hi hi . A mnie nich ktoś w zadek porządnie kopnie bo lenia mam nieznosnego . Płótna leżą a ja tylko sie obżeram . Quote
makot'a Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='rodzice']No już lepiej hi hi . A mnie nich ktoś w zadek porządnie kopnie bo lenia mam nieznosnego . Płótna leżą a ja tylko sie obżeram .[/QUOTE] Nie tylko Ty niestety :roll: Quote
rodzice Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Ale jest już poprawa bo dzisiaj w nocy śniłam ze maluję :) mało tego obmyśliłam sobie nowy wzór na obrazek który moim zdaniem jest nieudany . Troszku go przerobię . Quote
makot'a Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Heh, u mnie na wzrost jakiejś twórczości w najbliższym czasie chyba nie mam co liczyć - szczyl zajmuje mi praktycznie cały wolny czas, diabeł jeden niedobry :lol: Quote
rodzice Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 A więc tak - tym malowałyśmy a to efekt eksperymentu a tutaj muszę poprawić oczy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Soko Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 rodzice, jaki Ty masz talent, to ja ręce załamuję że świat o Tobie nie słyszał! Quote
rodzice Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 no coś ty ! Miło mi bardzo ale to czysta amatorszczyzna tylko . Quote
McDzik Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 chwilę zajęło, zanim pozbierałam szczękę z ziemii :-O ale dalej nie wiem co napisać, więc nie napiszę tylko: mistrzostwo! Quote
Nikita89 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Śliczne! Aż poszłam zajrzeć na kramik, w przyszłości zamówię sobie jakąś koszulkę ^^ Co do pieska, gdzie trzeba oczka poprawić - wydaje mi się że powinny być odrobinę niżej? Quote
Recommended Posts