Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Sto lat mnie tu nie było, kiedyś zrobilam z 4 rysunki ołówkiem i na tym zakonczyłam karierę rysownika;)
Ale dostałam ostatnio farby olejne i całe ustrojstwo do nich. Nie znam się na tym kompletnie. Wyszła mi... kluska z obciętym nosem, ale powiem Wam, że smiechu sporo.

Edited by Betbet
  • 2 weeks later...
Posted

piękne . Nadaje się na koszulkę super .
A ja wczoraj próbowałam nowej techniki na kółku . malowałam farbami ( cholerka nie pamiętam jak to się nazywa - może ktoś podpowie ) coś takiego jak tusz , w różnych kolorach , a maluje się jak akwarelami . Szkoda że nie zabrałam pracy do domu bo fajnie wyszło . Według mojej instruktorki wyszedł zaczarowany ogród . Może jak nie zapomnę wezmę do domu i zrobię fotkę

Posted

[quote name='rodzice']piękne . Nadaje się na koszulkę super .
A ja wczoraj próbowałam nowej techniki na kółku . malowałam farbami ( cholerka nie pamiętam jak to się nazywa - może ktoś podpowie ) coś takiego jak tusz , w różnych kolorach , a maluje się jak akwarelami . Szkoda że nie zabrałam pracy do domu bo fajnie wyszło . Według mojej instruktorki wyszedł zaczarowany ogród . Może jak nie zapomnę wezmę do domu i zrobię fotkę[/QUOTE]
Dziękuję :)

A o tej technice nigdy nie słyszałam, a chętnie bym zobaczyła co to takiego :)

Posted

farby są w takich pojemniczkach jak tusz , oczywiście w stanie płynnym . Maluje się na papierze do akwareli i podbnie jak akwarele zachowuję się na tym papierze . Jedyny mankament - ciężko schodzą ze skóry - pobrudziłam rece , myłam po godzinie i miałam spory problem

Posted

dog i zebra śliczne .
Justa co tak krwiście ? Aż mnie dreszcz przeszedł jak zobaczyłam te twoje poranione psiaki - akurat temat dla mnie hi hi bo jestem po operacji i tak się mniej więcej czuję jak te psiaki .

Posted

Dawno mnie tu nie było, ale działo się niewiele :)vege* oryginalne prace, taką zebre fajnie byłoby namalować np... na ścianie :) może nie zebrę, ale technika idealna :)westie_justa : takie biedne te Twoje psiaki, aż chce się je utulić!

Posted

[quote name='McDzik']Dawno mnie tu nie było, ale działo się niewiele :)vege* oryginalne prace, taką zebre fajnie byłoby namalować np... na ścianie :) może nie zebrę, ale technika idealna :)![/QUOTE]
A dziękuję ;-) Tą techniką sobie ozdobiłam drzwi.

Justyna rysunki śliczne:loveu:, tylko dlaczego takie smutne? :(

Posted

Ostatnia moja kizia mizia. Anatomia poszła w las, ale tu raczej chodziło o wyżycie się na kartce niż o wymuskany rysunek. :)

I czas najwyższy skończyć z kopiowaniem zdjęć. Mam wyobrażenie demona do namalowania, a umiejętności brak...

Posted

[quote name='McDzik']westie_justa : takie biedne te Twoje psiaki, aż chce się je utulić!

[quote name='vege*']

Justyna rysunki śliczne:loveu:, tylko dlaczego takie smutne? :(
Zaraz będzie że ja jakieś emo, albo jakieś inne zaburzenia psychiczne :diabloti: To teraz własnie pracuję nad tym, nawet wyjatkowo z tłem:)
I dziękuję:)

Posted

[quote name='rodzice']No już lepiej hi hi .
A mnie nich ktoś w zadek porządnie kopnie bo lenia mam nieznosnego . Płótna leżą a ja tylko sie obżeram .[/QUOTE]

Nie tylko Ty niestety :roll:

Posted

Śliczne! Aż poszłam zajrzeć na kramik, w przyszłości zamówię sobie jakąś koszulkę ^^

Co do pieska, gdzie trzeba oczka poprawić - wydaje mi się że powinny być odrobinę niżej?