pina_collie Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Mani2000 napisał(a):Grozisz mi?:D A co? :D pokaż, to ROZKAZ :evil_lol::diabloti: Quote
Mani2000 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 A jak nie? Dostanę wirtualnego kopniaka?:D Dodaję : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
pina_collie Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Mani, to jest twój najlepszy rysunek jaki wykonałaś! Oczy mają życie :D włosy piękne .. jak z pamięci to dzieło sztuki!! ale przyciemnij noc i źrenice oraz obroże ;) A i dodaj trochę włosków na białym futrze :) Quote
Aga3006 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Mani, coraz lepiej:) Dokończony koń na prawie A2 i bazgroły lekcyjne. Spójrzcie na nie z przymrużeniem oka:diabloti: Quote
Mani2000 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Fajne te bazgroły:loveu: Koń śliczny!Podoba mi się biały kolor na udach.. nie wiem co narysować może jakieś pomysły? Quote
pina_collie Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Mani2000 napisał(a):Fajne te bazgroły:loveu: Koń śliczny!Podoba mi się biały kolor na udach.. nie wiem co narysować może jakieś pomysły? Piękne Aga, Mani.. zależy z czym dobrze się czujesz rysować :) np. Co narysować? odp: psa bo ja lubie je rysować. Więc nie mogę odpowiedzieć :D Quote
Aga3006 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Mani a może coś z natury narysuj? :cool3: książkę, wazon, jabłko, takie rysunki bardzo dobrze ćwiczą wyobraźnię przestrzenną. Albo może jakąś prostą architekturę aby nad perspektywą popracować? Podpowiedzcie czy przy koniu coś poprawić. Idzie jako prezent na święta dla babci:diabloti: Quote
Mani2000 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Wydaje mi się że w koniu nie trzeba nic zmieniać.:) Chodzi ci o martwą naturę? Mam narysowane kwiatki. Jeszcze po próbuje Quote
Aga3006 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Tak, o martwą naturę ale nie ze zdjęcia tylko z natury. Kładziesz książkę przed sobą i jedziesz :) Pokaż kwiatki. Quote
vege* Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Aga3006 napisał(a): Podpowiedzcie czy przy koniu coś poprawić. Idzie jako prezent na święta dla babci:diabloti: Ja bym wydłużyła trochę grzywę :-) Quote
rodzice Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyć trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. ____________________$$$ _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Quote
pina_collie Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Rodzice nawzajem dziękuje! Ale nie offuj :D Też życzę wesołych świąt.. Kto ma nowe prace? nie ma co oglądać :D Quote
Mani2000 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Dziękuję bardzo,nawzajem! Ja też:( Może za rok im się uda? Ja także pragnę zażyczyć: Wesołych,radosnych chwil, Smakowitej kolacji wigilijnej, Udanych prezentów, Szczęścia przez cały rok! Pamiętajcie,nie możecie być jutro niedobrzy.. Potem będzie was to śledzić przez cały rok!:D Quote
pina_collie Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Przepraszam za offa :) Skaner mi się popsuł.. nie moge dodawać moich prac :( Pinesk@ to może na google poszukaj sobie te prace węglowe :D Quote
pina_collie Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Betty :) mam pytanie. czy Ty używasz sztalugi? :) Quote
betty_labrador Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 pina_collie napisał(a):Betty :) mam pytanie. czy Ty używasz sztalugi? :) nie . Quote
Mani2000 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Nie wiecie za ile może być taka sztaluga? Chciałam uzbierać.. Quote
Bolsbokser Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Mani2000 napisał(a):Nie wiecie za ile może być taka sztaluga? Chciałam uzbierać.. Za ok 100 zl mozna juz kupic,ale nie wiem jak z ich jakością. Quote
Recommended Posts