Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vege super torba:) a czym robiłas? ja tylko raz sie zebrałam do namalowania czegoś na tkaninie akrylami, ale nie wyszło, pozatym to by,la koszula i miala taką "inna" fakture... moze zrobie kolejną próbe na czymś innym :roll:

Posted

westie_justa napisał(a):
vege super torba:) a czym robiłas? ja tylko raz sie zebrałam do namalowania czegoś na tkaninie akrylami, ale nie wyszło, pozatym to by,la koszula i miala taką "inna" fakture... moze zrobie kolejną próbe na czymś innym :roll:

Maluję cały czas tą samą farbą, o którą pytałaś chyba ok 4 mies temu? :lol:
Czyli farba akrylowa :-)

Posted

westie_justa napisał(a):
aha:evil_lol: nie no bo wygląda mi to jak cienkopis :P w kazdym razie masz chyba bardzo cienki pędzelek... ;)

Cienkopis by długo nie wytrzymał ;-)
A pędzelek mam roz. 0 :-)

Posted

westie_justa napisał(a):
ok, dzięki;) no to kupie... (kiedyś :eviltong:) i coś spróbuje...

Cienkim pędzelkiem się fajnie maluje, tylko, żeby potem się 'nie rozpadł' to trzeba go myć w ciepłej wodzie i mydle, ja za swój dałam chyba 6 zł ale jest bardzo fajny :-)

Posted

Mani, nie zniechęcaj się, rysuj i nie kokietuj nam tu, że nie umiesz rysować, masz dużo czasu, żeby ćwiczyć, a według mnie masz możliwości i jak je rozwiniesz to będziesz świetnie rysować. Nie rezygnuj z rysowania świnek, próbuj ze zdjęć.

Posted

Daaawno nie zaglądałam tutaj:roll:
Bolsbokser, kalendarz z boksiami wyszedł fenomenalnie:loveu:
Vege, ekotorba z westikiem fajowa;)
Weri7, bardzo pomysłowa ta choinka:lol:

A ja przed chwilą skończyłam świątcznego renifera(zdj z tel)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1cff9acc08efc538.html, który zostanie wycięty i zawiśnie w szkole na tablicy:lol: A bombki przywieszę sznureczkami do rogów... Zdjęcie niezbyt wyraźnie, w rzeczywistości kolory są żywsze i wyryłam takie szlaczki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4c85b268524936fe.html .

Posted

świetny ten renifer ;D
a ja wczoraj zmotywowałam się do wzięcia ołówka do ręki, ale tym razem nie konie, a pierwszy ludź ;) Z kartką i ołówkiem lepiej się odnajduje niż w photoshopie ;D

co myślicie? ;)

(data z 'wyprzedzeniem' bo to prezent na urodziny i wpisałam date urodzin :) )