Falkaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Pinesk@']Falka fajnie cieniujesz, ta kreska- mmm :) Cudo. Jakimi ołówkami rysujesz?[/QUOTE] Dziękuję :) Automatyczne i F :) mój ulubiony^^ Czasem w łapkę wpadnie dobrze zaostrzony 6B :D Quote
Falkaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='betty_labrador'] Falkaa ten rysunek bardziej podoba mi sie od poprzedniego. W poprzednim troche splaszczylas z tylu glowe, przez co sie zmniejszyla, i szczeka wyglada na za duza :) ale cieniowanie swietne :)[/QUOTE] Nom wiem, ale wiesz co? wydaje mi się, ze to perpektywa aparatu powiększyła ten pysk.. W Realu nie jest on az tak duży :) Dziękuję :) :loveu: Quote
Pinesk@ Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Dokładnie Gazowana... Napisałam na numer gg do właścicielki tego digarta, jeżeli to Ty mozesz mi odpisac? :razz: Quote
Daga&Maks Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Gazowana masz gdzieś wszystkie swoje rysunki w jednym miejscu? ;) bo wszystkie pokazujesz z kompletnie różnych stron. I ile masz w końcu lat, bo na forum napisałaś 10, a na digarcie pisze 18. Już nie wspominam o kompletnie różnym stylu tych rysunków. Ocelot rysowany podobno dawno wygląda o niebo lepiej niż rysunki podobno rysowane niedawno Quote
Falkaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Falkaa']A Gazowana.. Nie chce byc wścipska, ale coś podejrzane... te wszystkie prace sa twoje : [URL]http://damada.digart.pl/digarty/[/URL] ... ? Bo w porównaniu do tej nimfy i do tych lwów.. I gdybyś tak rysowała, to nie prosiłabyś mnie, żebym narysowała psa bo wg tych prac narysowałabyś go lepiej... Na tym digarcie sa genialne psy.. A po drugie ta osoba ma w profilu 18 lat, a ty wspominałas, że masz mniej.. plagiat? [I][I]"Czasami lepiej[/I] się [I]przyznać[/I] i nie oszukiwać innych, i siebie.."[/I] :smile: oczywiście nic nie zarzucam.. Pytam .[/QUOTE] [quote name='Pinesk@']Dokładnie Gazowana... Napisałam na numer gg do właścicielki tego digarta, jeżeli to Ty mozesz mi odpisac? :razz:[/QUOTE] [quote name='dagaa111']Gazowana masz gdzieś wszystkie swoje rysunki w jednym miejscu? ;-) bo wszystkie pokazujesz z kompletnie różnych stron. I ile masz w końcu lat, bo na forum napisałaś 10, a na digarcie pisze 18. Już nie wspominam o kompletnie różnym stylu tych rysunków. Ocelot rysowany podobno dawno wygląda o niebo lepiej niż rysunki podobno rysowane niedawno[/QUOTE] Czyżby detektywistyczna próba inspektora Falki dawała jakies owoce? :cool3: Quote
Pinesk@ Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 (Detektyw Falka i partnerzy.... :diabloti: ) Quote
Falkaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Wiadomo :D :diabloti: Gazowana.. To bardzo naciągane.. Po drugie. Cud boski musiałby się stać, żeby 10 letnia osoba narysowała takiego ocelota.. :-o Quote
betty_labrador Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 tez mi cos nie pasowało ze lwy zaczete, i ze nie umie cieniowac, kiedys umiala. A nagle wyskakuja przepiekne rysunki, Hmmmm.... Quote
Daga&Maks Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 próbowałam trochę w źródłach pogrzebać, ale jedyne co jeszcze znalazłam to fakt, że autorem lwów jest skrzekotek1 na wlasnytalent.pl :D a reszta to jakieś nieistniejące strony. A szczeniaczek którego tu wstawiała do narysowania to zdjęcie z jakiegoś ogłoszenia :D Quote
betty_labrador Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='dagaa111']próbowałam trochę w źródłach pogrzebać, ale jedyne co jeszcze znalazłam to fakt, że autorem lwów jest skrzekotek1 na wlasnytalent.pl :D a reszta to jakieś nieistniejące strony. A szczeniaczek którego tu wstawiała do narysowania to zdjęcie z jakiegoś ogłoszenia :D[/QUOTE] ah hahaha :roll: Quote
Falkaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 wow :razz: Czyżbyśmy rozdrapali wielkie oszukaństwo i plagiat ? :razz: Quote
betty_labrador Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ciekawe czy kolezanka sie teraz raczy odezwać ;) Quote
Falkaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Jak narazie jest offline :) Jedyna rzecz, którą powiedziała, a w którą wierzę, jest to, że ma 10 lat :D Quote
Kamila_ Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [COLOR="#8b0000"]no... + kolejne fora i nasze prace mogą być ponadużywane na innych portalach, moi drodzy to chyba karalne? :D[/COLOR] Falkaa - piękne! tylko pychol pod nosem bym poprawiła bo się taki sztuczny wydaje, ale bardzo mi sie pozatym podoba :) Quote
betty_labrador Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Falkaa skad skopiowalas? przyznaj sie :D :evil_lol: Quote
vege* Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Pinesk@'](Detektyw Falka i partnerzy.... :diabloti: )[/QUOTE] LUBIĘ TO! :diabloti: :evil_lol: Quote
Metheora Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 no to teraz zagadka :) Co to za zwierze??? kto odgadnie może krytykować moją twórczość :P ;D proszę o jakieś rady i wskazówki, to są moje pierwsze próby z farbami olejnymi i płótnem (taki mały obrazek ;D ) [IMG]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/284558_232650870104845_100000798011025_573515_1011152_n.jpg[/IMG] Quote
Falkaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 To Karakal ! :D Piękna praca :) Naprawdę ! Strasznie mi się podoba ! ;) to format a5? :) [B]Kamila[/B] dzieki :D ! i dzięki za wskazówki ! :D [B]Bett [/B]no wiesz..:cool3: własne psisko kopiować :eviltong: chociaż w sumie rysunek, to tak jakby kopia psa, co nie? :roll: :D Quote
vege* Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Bardzo ładna praca ;) Koleżanka wyżej napisała już, że to karakal ;) Quote
Metheora Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='vege*']Bardzo ładna praca ;) Koleżanka wyżej napisała już, że to karakal ;)[/QUOTE] hehe łatwa zagadka :P oczywiście karakal- bedzie na bazarku niebawem :) wygrzebałam dziś na strychu, to chyba coś między A5 a A4...nie bylo czasu mierzyć więc fota z ręką dla porównania :P no to "trudniejsza" zagadka- większy format :P [IMG]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229622_232627453440520_100000798011025_573490_3939957_n.jpg[/IMG] ??? hehhe ??? mi sie wydaje że brakuje cienia na czole ??? Quote
Guest iGumee Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Do dobra...Pomysły mi się wykończyły...Narysować ymmm... ocelota ? xD Pomyślałam o tym jak Falkaa proponowałaś Gazowanej go narysować :evil_lol: Quote
Guest iGumee Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 z tej fotki narysować ? ;3 [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_xd_6Y9kXhEc/TW5AbpoM7UI/AAAAAAAAA9E/b6MS-C6sel4/Ocelot.jpg[/IMG] Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ja bym zrobiła magicznego wilka... ale coś pomysłu brak:eviltong: edit: fota piękne możesz spróbowac;) Quote
Falkaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Metheora'] no to "trudniejsza" zagadka- większy format :P mi sie wydaje że brakuje cienia na czole ???[/QUOTE] No to mamy dwa borderki :D Podoba mi się sierść i cienie na nogach :D Tak :) troszkę brak cienia na czole.. I coś mi nie pasuje z oczami.. chyba sa troszkę.. jakby krzywo? Sama niewiem :) Ale ogółem to praca prześwietna! :) Podziwiam.. Ja niezbyt dobrze sie czuję w pastelach :) Quote
Recommended Posts