Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bolsbokser

popraw oczy bo są puste
fajnie aczkolwiek o niebo lepszy był twój poprzedni boksiu

Ja stwierdziłam że moja Asha nie nadaje się do publikacji i postanowiłam ją jeszcze raz zrobić, ale teraz nie mam kompletnie czasu i nie wiem czy mój plan wypali :razz:

Posted

[quote name='NightQueen']Bolsbokser

popraw oczy bo są puste
Oczy nie są skończone,dlatego puste. Muszę zaimprowizować, bo gdybym rysowała ze zdjęcia, to by wyszły czarne dziury z białą dziurką :P
[quote name='NightQueen']
fajnie aczkolwiek o niebo lepszy był twój poprzedni boksiu

Bo poprzedni był większy i rysowany z lepszego zdjęcia.
Tego Boksia rysuję z takiej fotki

Zero szczegółów. Pełna improwizacja na podstawie innych zdjęć tego psa.
Nie doszukujcie się podobieństwa w szczegółach, bo może ich nie być. Tak na prawdę to tylko poza tego boksia jest wzorowana na powyższym zdjęciu, pozostałe rzeczy (układ sierści, nos, oczy, uszy etc.) z innych fotek.
To jest tak zwana rekonstrukcja :eviltong:

Miałam go narysować bez szczegółów - takie cieniowanie, rozmazywanie ... ale Betty na mnie nakrzyczała i dziubdziam te włoski jeden po drugim.

Posted

wikikoniki napisał(a):
Dziewczyny, czy któraś z Was robi rysunki za darmo ?
Mi strasznie zależy ale nie mam jak zapłacić.

Na razie się nie zgłaszam, bo musiałabyś czekać chyba z pół roku :(

Posted

[quote name='dorobella']Kto ma konto na digarcie ? I mógłby napisać do xavery78 wiadomość
http://www.digart.pl/praca/6088807/Serwal_z_Opola.html

Dziewczyna na miau sprzedał jego obraz (usunęła sygnowanie) za ponad 50 zł na bazarku, link na ostatniej stronie wątku

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=124475

Wszystkie prace są cudze, część skopiowała z digart.pl
Brak słów.
Mogę jedynie powiedziec: WIELKIE GRATKI za pomysłowość i odwagę, a w zasadzie to za GŁUPOTĘ.

Posted

[quote name='dorobella']Kto ma konto na digarcie ? I mógłby napisać do xavery78 wiadomość
http://www.digart.pl/praca/6088807/Serwal_z_Opola.html

Dziewczyna na miau sprzedał jego obraz (usunęła sygnowanie) za ponad 50 zł na bazarku, link na ostatniej stronie wątku

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=124475

Wszystkie prace są cudze, część skopiowała z digart.pl

haha :roll: bardzo sprytnie , bardzo,,,,

Guest papillonek
Posted

Nie podoba Ci się :-oCzemu???
Według mnie jest świetny :cool3:

Posted

Paulinagd rysujesz i ołówkiem i węglem? Bo kiedyś pisałaś, że rysujesz ołówkiem ale wierzyć mi sie nie chce że te ciemne plamy to ołówek.. więc się upewniam i zapytuję czy to węgiel? :D

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Paulinagd rysujesz i ołówkiem i węglem? Bo kiedyś pisałaś, że rysujesz ołówkiem ale wierzyć mi sie nie chce że te ciemne plamy to ołówek.. więc się upewniam i zapytuję czy to węgiel? :D

Różnie czasami węgla a czasami ołówka B8 albo B7 (firmy STAEDTLER-ma on inny odcień czerni porównując np z ołówkami koh i noora )

Posted

Martyna(nie chce mi sie pisac tego dlugiego nicku :P ) mi sie podoba, ale faktycznie troche niedopracowany. Po cos sie spieszyła? :P prawe(nasze) oko cos nie bardzo jest osadzone-to tak na pierwszy rzut oka sie wydaje. Poza tym nos jakby ciut oderwany od rzeczywistosci i malo cieni jak dla mnie ;)

Posted

betty_labrador napisał(a):
Martyna(nie chce mi sie pisac tego dlugiego nicku :P ) mi sie podoba, ale faktycznie troche niedopracowany. Po cos sie spieszyła? :P prawe(nasze) oko cos nie bardzo jest osadzone-to tak na pierwszy rzut oka sie wydaje. Poza tym nos jakby ciut oderwany od rzeczywistosci i malo cieni jak dla mnie ;)

jakoś tak... mi wyszło :diabloti: może jutro też coś naskrobię i bardziej się postaram

Posted

Bolsbokser napisał(a):
Ty to siedź cicho. Żeś mi nagadała, to teraz siedzę i dziergam tego boksera :)

że ja? :lol: dobrze , dobrze dziergaj go... ja juz cicho siedzę :p

Unbelievable napisał(a):
a sama nic zapewne nie robi :diabloti: ah ta nasza betty :evil_lol:

hmm hmm.... zaczyna rysowac ale sie konczyc nie chce :evil_lol: :eviltong:

moja ostatnia niedokonczona wypocina to hipcio na tablecie ^^

Posted

[quote name='betty_labrador']że ja? :lol: dobrze , dobrze dziergaj go... ja juz cicho siedzę :p
a miałam go myk,myk szybciutko narysować, bo zdjęcie takie kiepskie - to teraz siedzę i wymyślam, jak tu sierść mogła się układać

Na razie utknęłam

Posted

[quote name='Bolsbokser']a miałam go myk,myk szybciutko narysować, bo zdjęcie takie kiepskie - to teraz siedzę i wymyślam, jak tu sierść mogła się układać

Na razie utknęłam

kto robi szybko robi dwa razy :lol: wiesz..zawsze mozna zaczac raz jeszcze :)