Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']

A ja od października będę chodzić na spacerki z koffaną piłeczkową Kają i przytulaśnym Czarkiem:multi::multi::multi:

Posted

olekg18 napisał(a):
Wkońcu znajdzie się naiwniak , który się cieszy ,ze pies aportuje 3 godzine z rzędu :D

taaa jaki naiwniak? Nie masz pojęcia jak Ci zazdroszcze, że masz taką piłeczkową Kaję...:roll:

Posted

Tez kiedyś chciałem psa , który bedzie tak we mnie wpatrzony.I to wcale nie jest takie fajne, skacze tylko przedemną i poszczekuje żebym tylko rzucił piłkę, kamień ,patyk ,żdziebełko trawki byle co byle mozna rzucić się za tym w pogoń.A jak nie rzucam to znajdzie duzy kamień i toczy go w te i wewte .

Posted

olekg18 napisał(a):
Tez kiedyś chciałem psa , który bedzie tak we mnie wpatrzony.I to wcale nie jest takie fajne, skacze tylko przedemną i poszczekuje żebym tylko rzucił piłkę, kamień ,patyk ,żdziebełko trawki byle co byle mozna rzucić się za tym w pogoń.A jak nie rzucam to znajdzie duzy kamień i toczy go w te i wewte .

Jak obserowalam Kaje na zlocie to widzialam Ere identyko zachowanie, byle jej rzucic, a jak nie to toczenie kamienia nic innego sie nie liczy:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Czarek ma masę wdzięku :loveu::loveu::loveu::loveu:
A Kaja na zdjeciach wygląda na lekko "ześwirowaną"-mam nadzieje,że nikt mi głowy nie urwie za to ;)

Pozdrawiam "okrutnego właściciela zaniedbanych psów" ... (coś tam było w wątku Rybc!, :roll:)

Posted

nathaniel napisał(a):
A Kaja na zdjeciach wygląda na lekko "ześwirowaną"-mam nadzieje,że nikt mi głowy nie urwie za to ;)

Żeby ylko głowę :lol!:. ześwirowana.. to mało powiedziane :lol: :evil_lol:.

Posted

Hahaha Nathaniel spoko wiem ona ma obłęd w oczach :D Ja ci dam lekko ona to już ostatnie stadium jest :D
A Czarek to też normalny nie jest :D
No ba ,ze zaniedbane , chude, wyliniałe i wogóle BIEDNE PIESKI:(

Posted

Agabass-DZięki powiedz to tym panią na Topicu'Chwalipięta ze mnie wiem" :D
luthien -dzięki za odwiedzinki :D oczka troche weimarkowe więc pewnie dlatego tak się podobają :D

Posted

[quote name='olekg18']
luthien -dzięki za odwiedzinki :D oczka troche weimarkowe więc pewnie dlatego tak się podobają :D
zapewne tak ;)
juz Ci przeszlo?:lol:Czy ciagle jestem najokrutniejsza na swiecie?:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...