Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha ja nie wiedziałam że Bobik taki groźny :D

też chcę drugiego psa. i nawet rodzice coś ostatnio gadają. tylko teraz klasa maturalna mnie czeka..

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']a ja mam inny problem. Nijak nie mogę zmieścić wszystkich psów, z którymi moje rude się regularnie spotykają, na bannerze :shake::shake:

:placz::placz::placz:[/QUOTE]

Zrób duży jak wylęczę kolano to zawitam z małym czarnym :cool3:

Ale macie gadane, trochę nie wchodziłam i już tyle stron :evil_lol:

[QUOTE]Na lubelskiej puszczona luzem chihuahua zaatakowała dobermana [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/11840-Kaja-Czarek-Lucas-Owczarki-NiedokońcaNiemieckie/images/smilies/wink333.gif[/IMG] Na miejscu właścicieli dobermanki, puściłabym smycz i powiedziałabym "Ups!"... [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/11840-Kaja-Czarek-Lucas-Owczarki-NiedokońcaNiemieckie/images/smilies/evil_2.gif[/IMG]
[/QUOTE]

Ona ups, dobek haps i nikt by niczego nie zauważył :evil_lol:

Posted

Jednego dnia Czarek gonił i gryzł tych kolesi.Drugiego dnia Bobik.

Wczoraj minęły 2miesiące od kiedy mam Lucasa.Czasem mnie tak wk.... denerwuje ,że mam go ochote zabić ,ale z drugiej strony jest tak kumaty i szybko wszystko łapie ,że to tuszuje nawet codzienne wstawanie o 5 rano

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Jeszcze troszkę i wyrośnie z tak wczesnego wstawania, a przynajmniej mam taką nadzieję bo zwariujesz nam tutaj a tego nikt by nie chciał... no może jedna osoba by się ucieszyła ale ona się nie liczy.
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Normalnie Ci współczuję z tym rannym wstawaniem, ja bym chyba ocipiała tak wstawać o 5 rano :shake: Na szczęście mój pies wstaje razem ze mną, nawet po 12 i czeka aż z nim wyjdę na spacer

Iś & Chester- bo Bobik to ogólnie agresywny jest :lol: Jak nie wierzysz to spytaj tych co go znają, ale walczę z tą jego agresją

Posted

No idzie oszaleć ,bo na ost. spacer idzie przed 1 ,albo o północy.A o 5 już musi.A co najlepsze od 5rano do 13-14 spokojnie wytrzymuje,bawi sie ,pije je i jakoś nie chce siku.Ostatnio od 10-20 nie byli ,bo jakoś mi sie zapomniało a nikt nie wołał to nie szedłem.

Posted

[quote name='Feigned']:lol:
on to robi specjalnie, żebyś nie marnował życia na sen :evil_lol:[/QUOTE]Kuwa to znaczy, że mój pies o mnie nie dba i pozwala długo spać, chyba oddam go do schronu :shake:

Posted

[quote name='Ania!']Tyle ważą moje dwa :evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale klopsy :evil_lol::evil_lol: połowa to pewnie kłaki [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ale klopsy :evil_lol::evil_lol: połowa to pewnie kłaki [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Nie wiem co u Pepe tyle waży, bo on chudy, u Lenki natomiast znalazłoby się to i owo :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']
Sunsraj-mówiłem ,że będzie wolał sponsora od sponsorki :P
Polaco92-o sponsora trzeba się postarać.:P[/QUOTE]

A niech cię licho:D
Jesteś pewny że on to dobrze odbiera?:D

Posted

[quote name='Ania!']Nie wiem co u Pepe tyle waży, bo on chudy, u Lenki natomiast znalazłoby się to i owo :evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a tam wełna maskuje niedoskonałości :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='olekg89']Pełna kultura wszyscy bojają się raportów.Na Darianne nakapowała jak widać...[/QUOTE]

i nie tylko na nią :diabloti:
może ja zacznę się bać? nie, nie chce mi się.

Posted

:placz:
właśnie wypiłam puszkę coli i zjadłam snikersa. Nie ma szans, że teraz zasnę, no i co ja mam robić? :-(
ech, ciężkie czasy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...