zmierzchnica Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Witamy nowych dogomaniaków :) [B]zosik[/B] - też myślę, że wasz piesek potrzebuje czasu :) Quote
Aneta_M Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Jestem tu nowa więc wypada się przedstawić. Nazywam się Aneta, mam 4-letniego psiaka Bajera. Jego galeria jest już założona, więc ciekawi na pewno trafią;) Quote
Maszkaronka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Witam. Melduję się z Łodzi z dwoma kundelkami: 6-latkiem i 10 miesięczniakiem. Nie mogłam znaleźć wcześniej tego tematu. Czemu jest w dziale o kundelkach? Quote
Kasnia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Witam z dolnośląskiego, sunia jest z nami od 8 dni, a jutro skończy 9 tygodni. :) Quote
Antynówka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 To teraz może ja :) Mam na imię Anita i uwielbiam psy :loveu: Najbardziej kocham małe psiaki i w domu też mam jedną 4 kilogramową kruszynkę :cool3: Moja sunia wabi się Psotka :eviltong: Quote
Agucha Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='zosik']Witam! Od 5 dni jestem właścicielką kundelka przybłedy. Piesio na razie cały czas spi, a kiedy nie spi, to wyje. Ale jestem dobrej mysli, mam nadzieję, że sie oswoi i szybko zaaklimatyzuje.[/QUOTE] Witamy serdecznie sąsiada z Pszowa ;) Widzę, że Bombel nieźle rozrabia :) Quote
_ogonek_ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Kasnia, skąd dokładnie jesteś? :) ZAPRASZAM NA BAZAREK: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191767-ADOPTUJ-GO-ZA-5Z%C5%81-PLUS-VAT.na-szil%C4%99-rozi-kropk%C4%99-bez-oka-i-uciech%C3%B3w-do-30.09.10"][IMG]http://i34.tinypic.com/11hte6h.jpg[/IMG][/URL][URL="http://www.dogomania.191767-ADOPTUJ-GO-ZA-5Z%C5%81-PLUS-VAT.na-szil%C4%99-rozi-kropk%C4%99-bez-oka-i-uciech%C3%B3w-do-30.09.10"] [/URL] Quote
Cheryl Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Jestem tu od bardzo, bardzo dawna, ale dopiero dzisiaj zaczęłam się udzielać na Dogomanii. Forum jest ogromne i trudno mi się w nim odnaleźć, ale myślę, że dam radę. Więc od początku... Mam na imię Marta i jestem uczennicą II klasy Gimnazjum. Mieszkam w małym miasteczku, niedaleko Bydgoszczy (jeśli ktoś jest z okolic, zapraszam na spacer :) ). Moja prawdziwa przygoda z psami, zaczęła się od momentu, kiedy trafiła do mnie sunia ONka - Luna. Dostałam hopla na punkcie tych wspaniałych stworzeń, ale dopiero od dwóch - trzech lat, tak na serio interesuję się kynologią. Przeglądam fora, strony, blogi o wyłącznie psiej tematyce. Inne jakoś niespecjalnie mnie interesują :) . Oprócz psów interesuję się jeszcze Grafiką Komputerową, Fotografią, a w wolnych chwilach lubię rysować. Do moich ulubionych ras należą spaniele, owczarki i krótko mówiąc psy pasterskie. Sama posiadam Owczarka Szkockiego Collie - Lassie i zwykłego, wiejskiego burka - Dina. W przyszłości chciałabym zostać prawnikiem, dziennikarzem...Na początku myślałam o zostaniu Grafikiem, ale to raczej dorywczo ;) . Na pewno będę miała mała (bo składającą się z dwóch - trzech psów) hodowlę ONków lub Owczarków Szkockich. Z przedmiotów najbardziej interesuje mnie chemia, historia, język polski i niemiecki ;) . Quote
klaudynka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Witam, jestem tu nowa, psiaka na razie nie mam, ale zaraz po świętach planujemy z mężem odwiedzić schronisko i przygarnąć jakiegoś biedaka. Wcześniej, mieszkając z rodzicami mieliśmy kundelkę - znajdę, najwspanialszą sunię jaką można sobie wymarzyć, towarzyszyła nam 17 lat... :) Quote
Malunia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Witam :) Od dziecka marzyłam o psie i wreszcie jest! Z warszawskiego Palucha wzięliśmy wtedy 2,5 miesięczną poczwarę :) Ludzie śmiali się z niej na ulicy, ale również jakiś Pan od razu chciał zaklepać ewentualnego szczeniaka;) Obecnie sunia jest przesłodka i przecudowna, to moje oczko w głowie. Ma cudowny charakter i jest idealna :) Quote
Havany Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Witajcie. Mam na imię Ania. Też jestem nowa w tym wątku. Generalnie udzielam się na forum hawańczyków bo hoduję tą rasę. Ale w moim domu zawsze jest miejsce również dla kundelków - obecnie mam 3, w tym jednego adoptowanego z białostockiego schroniska. To jest właśnie Max. [IMG]http://i52.tinypic.com/20ae6na.jpg[/IMG] [url]http://i52.tinypic.com/20ae6na.jpg[/url] pozdrawiam wszystkich właścicieli kundelków Quote
neshia Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Havany, Max jest piękny, prawdziwy przystojniak! :) Ja również się witam, co prawda Dogo przeglądam od ponad 2 lat (właśnie policzyłam :cool3: ) ale dopiero teraz przeszłam na stronę dobra i zaczynam się udzielać. Melduje się z dwoma psimi wariatami; prawie już 7 letnią damą oraz 11 miesięcznym szajbusem :cool3:. Oba przygarnięte, suczka ze schronu a psiak z TOZu. Quote
tajger05 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jestem tu nowa więc wypada się przedstawić . Nazywam się Beata ,mam 5 letniego psiaka Tajger pozdrawiamy z Krakowa Quote
Taneska Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Witam wszystkich! Przez wiele lat hodowałam jamniki, mój syn z rodziną kontynuuje rodzinną tradycję, ale poszerzyliśmy horyzonty- ja adoptowałam maleńką Pusię, a moja synowa jej synka. Przywieźliśmy je do Lublina z Tarnobrzegu, z cudownego domku tymczasowego. Quote
Agnieszkaa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Witam :) Jestem nowa, mam na imię Agnieszka, mam prawie 15 lat i mam nadzieję, że się tu połapię :) Mam psa Dżekiego, pozdrawiam :) Quote
Jiliarella Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Witam podczytuję forum już jakiś czas ale w końcu postanowiłam się przywitać. A więc witajcie :P a oto moje kochane dzieciaki Diego i Manfred (Maniek) [IMG]http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=6171&d=1297201745[/IMG] Quote
AgnieszkaBB Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Witaj:-) postanowiłam zajrzeć na inne Twoje posty:-) Nie wiem czy udało Ci się być w środę w schronisku... Jesli nie i jeśli nie zmieniłaś zdania to zapraszam Cię do pomocy. Każda chwila, każda - choćby jednorazowa aktywność jest dla sosnowieckich psiaaków na wagę nawet nie złota ale ŻYCIA. Sytaucja w S-cu jest trudna, a zmiany będa trwały. W tym czasie chcemy uratowac jak najwiecej zwierząt od smierci. Ale jest nas niewielu jako że S-c wpuścił wolontariouszy dopiero 6 m-cy temu. Mnie jutro nie będzie, ale będą dziewczyny, które na pewno zajmą się Tobą (Emilka, Basia, Kasia). Sylwia - nasza koordynatorka jest na 1 linii frontu, więc najlepiej pytać o którąś z dziewczyn wymienionych w nawiasie i ona uzgodni z Sylwią którego psiaka możesz zabrać na spacerek. Gdybyś miała jakieś pytania, wątpliwości - cokolwiek - mam na imię Agnieszka, mój tel 504023223, mail : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
holly101 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Witajcie :) na dogo jestem już dość*długo ale dopiero teraz tu trafiłam, co jest dziwne bo mam aż trzy kundelki (jeden odszedł już za TM). zaraz wrzucę fotkę mojej psiej rodzinki ;) Quote
Fufurek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Witam serdecznie :) Na reszcie udało mi się trafić na to forum, o którym już wcześniej bardzo dużo słyszałam. Tak samo jak Holly mam trzy kundelki :) Pozdrawiam wraz z moją gromadką z Krakowa :) Quote
zmierzchnica Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Witamy wszystkich! :) Ja też mam trzy kundelki, aktualnie nawet cztery :diabloti: Quote
Kacper, Ania i Sasza Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Hej! Wypadało by się przywitać i przedstawić jak już zaczęliśmy korzystać z dogomanii. Mam na imię Kacper i wraz z moją narzeczoną (Anią) wzięliśmy ze schroniska w Celestynowie:multi: tego oto kawalera: [URL=http://img84.imageshack.us/i/dscf3913g.jpg/][IMG]http://img84.imageshack.us/img84/1220/dscf3913g.jpg[/IMG][/URL] Według weterynarza ma 5-6 miesięcy. Jest psem o często mylnie rozumianym imieniu Szasza. Z racji wieku jeszcze nie wiemy co z niego wyrośnie, choć wyglądem już wzbudza respekt u osób nie znających jego stanu. A stan jest póki co dość kiepski. Boi się obcych ludzi i psów, ale robi szybkie postępy choć jest z nami dopiero dwa tygodnie (17 dni). Quote
Kasi i Lena Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Witaj Kacprze, jakie rozkoszne łaciate ma Sasza łapeczki:loveu:. Quote
Kacper, Ania i Sasza Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Witaj Kacprze, jakie rozkoszne łaciate ma Sasza łapeczki:loveu:.[/QUOTE] He he dzięki. Na zdjęciu to jeszcze "nówki sztuki nie śmigane" :D dlatego różowe. 2 tygodnie chodzenia po Warszawie i już ma "miejskie" poduchy tj. ciemne i trochę starte. Wiadomo beton :/ Quote
Guest elizl/ Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [I][COLOR=darkorchid][FONT=Century Gothic][B]Witam wszystkich miłośników psów,kotów i innych zwierzaków. Ja mam suczkę- kundelek (szesnastoletnia),kota i żółwia :p [/B][/FONT][/COLOR][/I] Quote
Recommended Posts