Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.12.2025 o 08:11, malagos napisał:

Ot, i koniec bazarku.... Kolejne na FB?

Koniec faktycznie już blisko 🙂

Tak, chciałabym robić bazarek na Facebooku przynajmniej raz na kwartał. Miałam nadzieję, że zdążę przed Świętami, ale teraz myślę, że pierwszy ruszy dopiero w lutym, kiedy już ogarnę dwie małe, chore koteczki, które przyniosłam z dworu. Dawno nie miałam w domu takich maluchów - zapomniałam już, jak potrafią narozrabiać 😸

Dnia 7.12.2025 o 10:52, AlfaLS napisał:

Poproszę jeszcze 5, 29 i 36 za CW.

Dnia 7.12.2025 o 12:00, Koki-99 napisał:

Nr 2, 12b, 39, 40 za wyw. poprosze.

Bardzo Wam dziękuję za zakupy, zaraz je zapiszę ☺️

Posted
Dnia 7.12.2025 o 12:19, elmas napisał:

Tak, chciałabym robić bazarek na Facebooku przynajmniej raz na kwartał. Miałam nadzieję, że zdążę przed Świętami, ale teraz myślę, że pierwszy ruszy dopiero w lutym, kiedy już ogarnę dwie małe, chore koteczki, które przyniosłam z dworu. Dawno nie miałam w domu takich maluchów - zapomniałam już, jak potrafią narozrabiać

Chore, a narozrabiać potrafią 🙂 Wracajcie do zdrowia kotunie!

Posted
Dnia 7.12.2025 o 13:37, Koki-99 napisał:

Ojoj, małe, chore kotki, wspolczuję 😞

Już i tak jest dużo lepiej - na szczęście nie ma zagrożenia dla ich życia, ale wciąż leczymy oczka 😟

Dnia 7.12.2025 o 15:01, Kamila Proc napisał:

a koniec blisko, czyli czas niedokonany

Jeszcze trzy godzinki - kto zechce, to zdąży ☺️

Dnia 7.12.2025 o 16:55, Isabel napisał:

Chore, a narozrabiać potrafią 🙂 Wracajcie do zdrowia kotunie!

Dziewczęta walczą o zdrowie tak samo dzielnie jak ze sobą nawzajem 😸

• Like 2
  • elmas changed the title to Zakończony. Mała drogeria dla szczebrzeszyniaków - do 7 grudnia, do godz. 20:00
Posted

Bazarek dobiegł końca. Serdecznie dziękuję za podrzucanie oraz zakupy! Nie robiłam jeszcze dokładnego rozliczenia, ale już widzę, że sporo się nam uzbierało 🙂

Jutro nadam paczkę do Poker - gdyby ktoś jeszcze potrzebował ekspresowej wysyłki, proszę o wiadomość. Pozostałe paczki wyślę najpóźniej w środę. 

Przesyłka do Warszawy (czyli do mdk8, Nesiowatej, agat21 i Aldrumki) będzie miała średni gabaryt, a ta do Koki-99 - mały (to na wypadek, gdybyście tak jak ostatnio chciały same wygenerować kody nadania). 

• Like 1
Posted
Dnia 7.12.2025 o 22:29, Aldrumka napisał:

Dziękuję za pamięć o wspólnych przesyłkach, tym razem nie będę generować kodu więc wyjdzie nam po 5 zł za przesyłkę

Skoro tak, to wyślę Wam w PW jeszcze inne, tańsze opcje wysyłki (ale dopiero za godzinę, bo mam coś pilnego do zrobienia). 

EDIT: Szczegółowe rozliczenie przyślę jednak rano, bo nie mam już sił, a nie chcę się pomylić. Mogę tylko napisać, że gdyby ktoraś z Was dała radę odebrać paczkę w automacie DPD, to koszt wysyłki wynosiłby 3,50 zł na osobę, a w przypadku Orlen Paczki - 3 zł. 

Posted
Dnia 8.12.2025 o 13:22, Aldrumka napisał:

moge odebrać  w każdym chyba  sprawdż Aleja 3 Maja 5 z literką chyba (a lub b)

Tak, znalazłam taki automat Orlen Paczki, Aleja 3 Maja 5B. W pierwszym poście zrobiłam już Wasze rozliczenia, ale prześlę je jeszcze w wiadomości.

Posted

Bardzo dziękuję za dotychczasowe wpłaty i nadpłaty 😊 Zapisałam je w drugim poście. 

Wszystkie paczki (oprócz tej do Poker, którą wysłałam w poniedziałek i tej do AlfyLS) ruszyły w drogę we wtorek, więc prawdopodobnie dotrą dzisiaj. Pakowałam je w pośpiechu, chcąc jak najszybciej rozesłać zakupy, ale mam nadzieję, że niczego nie pomyliłam. Gdyby w paczkach czegoś brakowało albo coś zostało uszkodzone, oczywiście proszę o kontakt. Brat pomagał mi w pakowaniu, więc proszę też o wyrozumiałość w kwestii estetyki 😅